Melek Destesi olan var mı??

Bana kart acarmisin cnm

Canım kartın sana sevgi yolla diyor.
Senin sevgin karanlığı aydınlatacak, kalplere sevgi tohumları ekecek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.
Diğer kartın ise bir adım at diyor sana.
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak canım.

beklediğim haber geldi :) bir kart rica edebilir miyim iş için :)

Canım kartın hafifle diyor sana.
YAŞamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda yaşamına güzellikler ve yenilikler girecek diyor meleklerin. Ki öyle oluyor sanırım senin için. :)

cancan sen durumu biliyosun olay biraz sarpa sardı kart açarmısın bana

Canım kartın dünyana ışık ver diyor.
Dünyanı karartma.
Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver bil ki o ışık senin de dünyana yansıyacak.
Böyle davrandığında başarıyı yakalıycaksın canım.

tuğçem benim için bir aşk kartı çekermisin cnm meleklerim ne diyor meraktayım bu ara

Canim bana da bi kart acarmisin :)

Canım sana geçmiş şifası kartı çıktı.
Geçmişinle barış ve onu şifalandır diyor meleklerin.
Şuanda yaşadıklarının kökeni geçmişinde yatıyor.
Affetmen gereken kişileri kendi içinde affet canım ve ruhunu özgür bırak.
Ve yeni hayatında güzellikler olucak senin için. Kartın etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle diyor.

Meleğimmm
Nasılsın? Ben iyiyim çok şükür.
Ben bir kart rica edecektim
Tşkler cnmmm

canım evliliğim ve eşim için bir kaart rica etsem..

Canım evliliğin için kartın şükret diyor.
Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Eşin için ise kartı yüreğindeki işi yapmasını söylüyor. Onun yapmayı arzu ettiği bir iş var.
Bunu yaparsa bu iş ona mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getirecek.

tuğçem benim için bir aşk kartı çekermisin cnm meleklerim ne diyor meraktayım bu ara

Canım kartın yolun açık diyor sana.
Yolunda uçarak gidiyorsun. Fakattt kartın araştır diyor sana.
Farklı seçenekleri ve yeni yolları denemelisin.
Önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akacak canım.

Meleğimmm
Nasılsın? Ben iyiyim çok şükür.
Ben bir kart rica edecektim
Tşkler cnmmm

İyiyim canım teşekkürler sende iyisindir inşallah.
Canım halloldu diyor kartın. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin.
Ve de güvendesin diyor kartın. Herşey olması gerektiği gibi.
Meleklerin tarafından korunuyorsun canım.
Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa.

sğol tuğçemmm

Canım çok şükür Rabbim e iyiyim
Neleğim çok tşk ederim çok
Bılmadan sabırla hep yardımcı oluyorsun
bunlar sana

inşallah.. kendimi çok aciz hissediyorum biliyomusun.. senin dediğin gibi davranamadım ama onun lafını iyi olduğumuzda sölüycem..

inşallah.. kendimi çok aciz hissediyorum biliyomusun.. senin dediğin gibi davranamadım ama onun lafını iyi olduğumuzda sölüycem..

Evet canım içine atma birşeyi, dik dur ve güzel bir dille kırıldığıın noktaları belirt.
Senin bu sözü söylemen beni incitti diyebilirsin.
Kendini ifade et herzaman canım, içine birşeyi atma.

Canım kartın hafifle diyor sana.
YAŞamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda yaşamına güzellikler ve yenilikler girecek diyor meleklerin. Ki öyle oluyor sanırım senin için. :)

heyecan ve stres var sanırım ondan kaynaklı bunun çıkması :) güzellikler olur inş. çok teşekkürler :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bir haftadır ağlıyorum annem çok hasta ailemden uzaktayım arkadşlrımla sorunum var özelliklede annemeçok üzülüyorum nolursunuz bir bakar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…