Melek Destesi olan var mı??

Ben de bir kart rica edebilir miyim canım ?
Cuma günü için olmasını çok istediğim bir durum var da onun hakkında.

tuğçecim gönlümden bir dilek geçti
ve ilk aklıma gelen sen oldun
dedimki melekler mutlaka bununla ilgili bilgi vererek yardım edeceklerdir bana :)
lütfen bir kart çekebilir misin benim için ??

Son düzenleme:
bu sıralar kendimi bıkmış ve yorgun hissediyorum,bir anda saçmasapan şeylere kahkalar atıp sonra birden tüm kırıklıklarımı ve umutsuzluklarımı hatırlayıp küçük karanlık hücreme geri dönüyorum.Fırsatlar elimden kayıp gidiyor,duygularımı ifade etmeyi beceremiyorum.sevdiğime sevdiğimi söyleyemiyor,konuşmak istediğim şeyleri konuşamıyor yapmak istediklerimi yapamıyorum.yalnızım.mutsuzum.ne ben derdimi anlatabiliyorum ne insanlar anlıyor.bunları buraya neden yazdığımı bilmiyorum,ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum küçük bir umut ışığına ihtiyacım var eski ben olmak istiyorum şu anki durumum beni mahvediyor.Melekler ne der benim için :)

cok tesekur ediyorum

işimin devamlılığı ile ilgili bir kart rica edebilir miyim..

Meleğim selam nasılsın :))
Ben şükür cnm iyiyim
Ben bir kart rica edecektim tşk ler cnmmmm

selam tuğçemmm nasılsın .benim moralim çok bozuk bugünlerde malum aynı sıkıntılar devam ediyor.bana bir kart çekmen mümkünmü canım belki biraz kendime gelirim

Erkek arkadasım ve benım için iliskimiz için bırer jkart rica ediyorum meleğim senden

Canım bende rica edebilir miyim...?

Canım kartın sana rüyalarına bak diyor. Gördüğün rüyaların farkına var.
Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.
Diğer kartın sana dua et diyor.
Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil canım.
Duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanıcaktır.

Ben de bir kart rica edebilir miyim canım ?
Cuma günü için olmasını çok istediğim bir durum var da onun hakkında.

Canım katın hafifle diyor o gün için.
Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler de yaşamına girecek.

merhaba, ben ne zamandır bu topiği görüyorum ama hep çekiniyorum, olmasını çok istediğim bir şey için bir kart çekmeni rica edebilir miyim :78:

tuğçecim gönlümden bir dilek geçti
ve ilk aklıma gelen sen oldun
dedimki melekler mutlaka bununla ilgili bilgi vererek yardım edeceklerdir bana :)
lütfen bir kart çekebilir misin benim için ??

Canım kartın bu dileğin için kabuğunu kır diyor sana.
Artık kendin olma vakti geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…