Melek Destesi olan var mı??

insallah öyle olur çok saol :)

Çok teşekkür ederimmm

canım ya nasıl bişeysin sen :)
maşallah sana valla
ben de dün çok yakın bi arkadaşımla durumumu konuştum.
ona da çok güvenirim hislerine ve yol gösterişine
o da bana aynısını önerdi
içimden bi ses de bana aynısını söylüyo
Allahın izni ve yardımıyla meleklerime fırsat veriyorum
ben susuyorum duruyorum
onlar devam etsin :)

konustugum biri var arkadasca bazen bana çok yakın oluyor bazen uzak.ona karsı boş değilim.. ne yapmam konusunda banada bi kart çekmeniz mümkünmü??

merhaba,bana,esime ve 3 cocuguma kart cekebilirmisin zahmet olmazsa,cocuklarim daha kücükler fakat,yinede cekersen sevinirim
simdiden tesekkürlerrr

Son düzenleme:
meleğim bnm için ve erkek arkadasım için bir kart çekermisin ??? haaa bi de aklımdaki soru için meleklerim neee dio merak ediorummm ne yapmam gerekkkk

canım benim teşekkür ederim yüreğine sağlık

evet dogru dogayla ic ice olunucak bir tercihti buu :) insallah olurr ve sorun cikmaz iliskimde/

canım bana kart çekebilir misin, az önce ilişkim için çok önemli bi karar verdim.
çok moralim bozuk hatta bir değil birkaç kart bile olabilir benim onun ve ilişkimizin gelecekleri için.

Slm cnm ben yine kart istiyorum yakın zamanda beni neler bekliyo.
senden sürekli kart istiyorum ama napıyım bağımlılık yaptı :))

Canım bi kart seçer misin benim için?
Sessiz ve sabırlıyım hala.. Ama belirsizliği de sevmiyorum yönümü şaşırmış gibiyim

bende istiyorum bende bende :))

Canım kartın ışığı yarat diyor. Düşüncelerinle, duygularınla ışığın dünyasını yarat. Olumlu düşün.
Sonra o dünyada yaşaman an meselesi.
Ve sessiz ol. Zihnindeki kargaşayı durdur.
Bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…