Melek Destesi olan var mı??

sağol tugcemmmm bide çok oluom ama sen rüya yorumlodun demiiiii erkek arkadasımın bana gerçek hayatta aldığı tek taş rüyamda kırıldıııı

Hayrolsun canım...
senin aşk hayatın ile ilgili korkuların mı var?
Yoksa erkek arkadaşına güvenemediğin bir durum mu var?

tuğçeciğim benim için de bi kart çekersen çok sevinirim canım

Canım senin karşına bir fırsat çıkıcak. Kartın coşku ve cesaretle atla diyor sana.
Gerisi güzel bie şekilde gelicek.
Diğer kartın ışığı yarat diyor canım. Düşüncelerinle, duygularınla ışığın dünyasını yarat.
Sonra o dünyada yaşaman an meselesi.

Çok teşekkür ederim. :78:

canım benimm çok teşekkür ederim
ellerinne sağlıkkk

kuzummm banada çekermisin bi karttt rica etsemmm :26::26::26::26::26:

canım meleklerin sana yardım ediyorlar. Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
Ayrıca sen bir ışık işçisisin.
Senin amacın dokunduğun herkese ışık vermek ve dünyaya ışığı getirmek için buradasın.
Bunu yap.
Bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak canım.
Bu senin yaşam amacın.

ouvvvv kuzummm çok teşekkürlerrr ne kadar mutlu olsun şuan iyi şeyler duymaya ihtiyacım vardı vallahi öpüyorum çok çok teşekükürler tekrardan

Tugcecim , ben bu kez ask icin bir kart istiyorum.

Canım kartın geçmişini şifalandır diyor. Geçmişinle barış.
Şuanda yaşadığın bazı şeylerin kökeni geçmişinde yatıyor.
Diğer kartın rüyalarına bak diyor.
gördüğün rüyaların farkına var. Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.

Yorumluyorum canım.

ohooo bende ruya o kadar cokkı sabaha kadar anlatırım ama bu ara cok sık gordugum bı ruya var ben erkek arkadasımdan ayrılalı altı ay oldu ancak bu ara sureklı ruyamda goruyorum ve sureklı benı sevdıgını ve herseyı duzeltıcegını soyleyıp duruyo ya şuna soyle gelmesın artık ruyalarıma şaka şaka bu ne anlama gelebılr?

Bende bu tarz rüyalar görüyorum canım.
Bende nişanlımdan ayrıldım 3,5 ay oldu.
İki şekilde yorumlanır canım;
Ya bilinçaltın sana oyun oynuyor.
Yada seni düşünüyor ve pişman oldu ve Allah ta sana malum ediyor.
Bence ağır basan son seçenek canım.
Allah bazen bize onların pişmanlığını rüyalarımızda gösteriyor.

tuce valla nefret edıyorum artık ya bıde askerde zaten gormek falan ıstemıyorum ruyamdabu arada saolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…