Melek Destesi olan var mı??

canım yüreğine sağlık

yıne çok güzel söyledın ah keşke uygulayabılsem

Moralim çok bozuk her şeyin bittiği noktada hissediyorum kendimi(
Bana bir kart çeker misin güzel günler yakın mı?

Moralim çok bozuk her şeyin bittiği noktada hissediyorum kendimi(
Bana bir kart çeker misin güzel günler yakın mı?

canım kartın hafifle diyor. Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan herşeyden kurtulmalısın.
Meleklerin artık senin ihtiyacın olmayın herşeyi bırakman gerektiğini söylüyor.
Yeni sen e uymayan tüm eski alışkanlıklarını, tüm olumsuz duygularını, hatta içerlemelerini bırakman gerekiyor.
ve hafifliğin, gerçek senin tadına var.
Bunu yaptığında yaşamına yenilikler ve güzellikler de gelicek canım.
Gereksiz yüklerden kurtulduğunda, yaşamına seni gülümsetecek kişilerin ve fırsatların girdiğini görüceksin.

selam tuğçemm nasılsın birtanemben aynı bildiğin gibi tedaviye gün sayıyorum hayırlısıyla inşallah her şey güzel olacak buna inanıyorum Rabbim bana bebişimi gönderecek inşallah hem inanmak başarmanın yarısıdır değilmi bu arada senden bir ricam olacak tedavi öncesinde kendimi nasıl motive edebilirim nasıl güzel şeyler düşünüp bebeğimin bana sıkı sıkı tutunmasını sağlayabilirim varmı bildiğin bir telkin metodu yardımına çok ihtiyacım var

ınsaallah hepımız ıcın hayırlısı olsun,

agzına saglık daha ıyı haberler daha ıyı hayat senın olsun ınsaallah

İyiyim canım sağolasın.
canım olumlama yapabilirsin.
Louise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını alıp okumanı öneriyorum canım.

bir kart çekmenı istesem..mümkün mü??

canım kartın kabuğunu kır diyor. Olduğun kişi ol. hem kendine hem dünyaya karşı.
Artık kendin olma vakti geldi canım.
Diğer kartın güç sende diyor. Gücünü eline almalısın.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Bu güç senin dünyanı aydınlatacak canım.

çok güzel bir öneri çok teşekkür ederim peki benim için bir kart çekmeni rica edebilirmiyim tatlım

Rica ederim canım. Kitap akıcı. ve içindeki olumlamaları yapmak ta işine yarayacaktır.
Herşey beyinde bitiyor aslında.
sana anne-çocuk kartı çıktı canım.
Duygulandım bak şimdi bende. bebeğine sarılıp kartın üstündeki resim gibi ona sevgini akıtıcaksın diyor meleklerin canım.

teşekkür ederim

KIZKARDEŞİM içinde bakabılir misin?

teşekkür ederim

KIZKARDEŞİM içinde bakabılir misin?

canım kız kardeşin için kartı sessiz ol diyor.
Zihnindeki kargaşayı, karışık düşünceleri bir kenara bıraksın.
Düşüncelerde, duygularda ve eylemlerde sessizlik lazım onun için.
Bir süre susup bekleyerek meleklerine yardım etmeleri için fırsat vermeli.
bunun sonucunda onu güzellikler bekliyor.
etrafını güzelleştirsin ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izlesin.

hemen açtım netten bilgisayarıma indirdim ve okumaya başladım bile ilk hikayeden beri etkilenmeye başladım çok teşekkür ederim birtanem.ay ne güzel kartımda bebeğimle ilgili çıkmış çok mutlu oldum kitaplada hayatıma yön vericem güzel olumlamalar yapıcam inşallah işe yarıyacak Allah razı olsun

teşekkür ederim canım..valla yüzsüzlük edip nişanlımada isteyeceğim ve bu son dıyede söz verıyorum

Evet canım kitabın yazarı kanseri tedavisiz yeniyor bu yöntemlerle. Ki az bir ömrün kaldı demelerine rağmen.
Etkileyici gerçekten.
Aminnn...Sendende Allah razı olsun canım.
İyi olucağına inanıyorum bende herşeyin senin için.

teşekkür ederim canım..valla yüzsüzlük edip nişanlımada isteyeceğim ve bu son dıyede söz verıyorum

rica ederim canım.
Nişanlın için;
onun kırgın yada kızgın olduğu birisi yada birileri var hayatında. Onları kendi içinde affetmesi gerekiyor. Bu onu rahatsız ediyor.
Ruhunun hafiflemeye ve özgür olmaya ihtiyacı var.
ayrıca nişanlının karşısına bir fırsat çıkıcak. buna coşku ve cesaretle girişsin.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.

İyiyim canım sağolasın.
canım olumlama yapabilirsin.
Louise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını alıp okumanı öneriyorum canım.

teşekkür ederim

bahsettiğin kıtabı bnde okumayı düşünuyorum..

güzellikler dilıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…