- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #10.961
sağol canım :)canım ilk sorun için kartın sabırla bekle diyor. Sen şuanda sabrı öğreniyorsun ve sende bu erdem var.
Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir.sabrının karşılığunu alıcaksın.
Diğer sorun için;
Hafifle diyor kartın.
Yaşamındaki yüklerden, ihtiyacın olmayan seni aşağıya çeken tüm duygulardan kurtulduğunda, yenilikler ve güzellikler de gelicek canım.
teşekkürler tatlımcanım kartın araştır diyor.
iş için farklı seçenekleri dene ve yeni yollar araştır.
öNÜNDE tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
tugce ben sana durumu anlatmadım, oturup herkesın tek tek eskı konularını da arastıracak zamanın yok yanı. oyuzden şaştım kaldım nerden bıldın ya. esımle buyuk tartısmamız oldu ınanılmaz kırıldım. esıme sadece dun ıcın degıl bırıkmıs bır kırgınlıgım kızgınlıgım var anneme de aynı sekılde derınlerde boyle duygularım var ve bunlar yuzeye cıktı dun, tek bır olay ıle. bıldın valla. tebrık ederım senı. senın yazdıgını okumadım dun, bu sabah goruyorum. esım cok pısmandı ozur dıledı. psımanlıgını da uzuntusunu de zor bellı eden bırıdır, dun fazlasıyla bellıydı. %100 gecmese de affettım,senın yazını okumadan once.
dıger kartın da sankı ıcımdekılerını bılmıs, sana demedım sadece kart bakabılır mısın demıstım. ama hem evlılıgım hem gelecegım nasıl olacak dıye dusunmustum guvendesın derken ıcımdekı bu soruya cevap vermıssın aslında.
agzından bal damlamıs tsk ederım zaman ayırdıgın emek verdıgın ıcın. yıne cok ıyı geldı senın yorumların.
hoşbulduk birtanem Allah razı olsun her zor zamanımda ışık oluyorsun
kartlarımın bu şekilde çıkması bile beni motive etti
demek tedavim iptal olmayacak çoooooooooookkkkkkkkkkk sevindim
kaç gündür içim içimi yiyordu çok zor bir durum ne yapacağımı bilemiyordum
inşallah meleklerimin dediği gibi olur bende bunu hakettiğimi düşünüyorum
sonucu hayırlı ve bebişli olur inşallah.
tekrar teşekkür ederim psikoloğum benim
Tuğçem merhaba
Rica etsem bana da kart çeker misin?
Tik ederim melek tuğçe
aklımdaki sorular için çekermisin bir tane canım ?
aklımdakı kısı ıcın de cekebılırmısın canım kart ?
Canım nişanlım ve benim için kart çekmeni istiyorum.
O kadar sıkıldım ki, içim daralıyor artık bunaldım. Hep böyle mi gidecek.
canım benim için kart çeker misin ?
Canım benim,yine seni biraz yormaya geldim:) Tavsiyelerini dinlemek beni motive ediyor,dua ve meleklerin yardımı ile ferahlıyorum sanki.
Benim ve erkek arkadaşım için kart çekebilir misin? Rica Etsem,ne oluyoruz,ne olacağız canım çok sıkkın ..
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
tuğçeciğim benim için de bi kartın olursa çok sevinirim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?