Melek Destesi olan var mı??

Hayırlı kandiller herkese rabbim herkesin sıkıntısını gidersin ve gönlünün hayırlı muradını versin inşallah

Tuğçemmmmmmmm canım arkadaşım son çektiğin karttan sonra motive oldum ve kendimi daha iyi hissediyorum çok teşekkür ederim meleğim inşallah en yakın zamanda sende hakettiğin mutluluğu yaşarsın amin

Lütfen benim içinde bir aşk kartı çeker misin?düşündüğüm kişiyle ilgili.teşekkürler şimdiden.

canım kartın bu konuda bir adım at diyor sana. Yada adım atman gereken bir durum olabilir.
Yüreğinin yolunda atıcağın bu küçük adım sana tüm kapıları açacak.
Diğer kartın da meleklerinin sana yardım ettiklerini söylüyorlar.
Yalnız değilsin.
Bunun farkına var ve meleklerine güven.

Tuğçemmmmmmmm canım arkadaşım son çektiğin karttan sonra motive oldum ve kendimi daha iyi hissediyorum çok teşekkür ederim meleğim inşallah en yakın zamanda sende hakettiğin mutluluğu yaşarsın amin

İnşallah canım sağolasın...
Allah senin de kalbine göre versin.
Hayırlı kandiller canım.

AŞK ve İŞ için kart isteyecektim.

canım aşk için;
karşına bir fırsat çıkıcak. Kartın buna coşku ve cesaretle atla diyor.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.

İş için;
Kartın yüreğindeki işi yap diyor. Bu iş sana mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getirecek canım.

teşekkür ederim canım,hayırlısı,iyi geceler.

Canım bazı konularda adım atman, girişimde bulunman gerekebilir.
Sevgilin için ise bazı konularda önderlik etmesi, yol göstermesi gerekebilir.
Bu belki bir nişan, belki bir düğün yada bir iş...

anladım canm daha dün bu konular açılmıştı bakalım hayırlısı..
tekrardan açıklık getirdiğin için de tesekkür ederim canım..

canım benim için kart çeker misin ?

canım kartın bereket...
Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor.
Kollarını aç ve al canım.
Bu arada sen ışık işçisin. senin amacın dokunduğun herkese ışık vermek ve ışığı dünyaya getirmek için buradasın.
Bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak.

bende bir kart istiyorum :)

Canım kartın ışığa git diyor. Karanlığı bırak. Düşünce ve konuşmalarınla ışığın dünyasını yarat. Kabusunu değil.
Bunu yaptığın zaman karanlıklar da arkanda kalıcak.
Diğer kartın ise huzura ihtiyacın olduğunu söylüyor bunun için meditasyon yap diyor kartın.
Kaynağa bağlandığında içindeki güç dünyanı aydınlatacak.

Tuğçecim bende bir tane aşk hayatım için bir tane de aile hayatım rica ediyorum mümkünse biraz karışığızda ailecek şu sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…