Melek Destesi olan var mı??

iyi akşamlar tuğçem benim için bi kart çeker misin ? şu sıralar fazla stresliyim... şimdiden tşkler canım

İyi akşamlar canım...
Kartın bir adım at diyor. Ufak bir adım...
Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
Ve karşına bir fırsat çıkacak. kartın bu fırsata coşkuyla ve güvenle atla diyor canım.
Gerisi güzel bir şekilde gelecek merak etme.

tugce cok sıkıntılıyım bugün.bana aşk hayatımla ilgili bi kart acarmısn.istediğim şey olucakmı kartlar ne diyo.

selam tuğçemmbenim için sayılı günler az kaldı çok heyecanlıyım tatlım acaba meleklerimin bana mesajını iletirmisin bu durumla ilgili şimdiden teşekkürler

tugce cok sıkıntılıyım bugün.bana aşk hayatımla ilgili bi kart acarmısn.istediğim şey olucakmı kartlar ne diyo.

Canım kartın güç sende diyor.
Gücünü eline almalısın.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Tüm kuşkuyu, olumsuz düşünceleri meleklerine ver.
Işığının gücünün farkına var ve onu ışığın sevginin yolunda kullan.
Diğer kartın ise sessiz ol diyor.
Duygu, düşünce ve eylemde sessizlik lazım.
Bazen susmak en iyi cevaptır.
Zihnini de susturmalısın. Biraz huzura ihtiyacın var.
Şimdi konuşmanın, plan yapmanın zamanı değil.
Bir süre susup bekleyerek, meleklerinin sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin canım.

selam tuğçemmbenim için sayılı günler az kaldı çok heyecanlıyım tatlım acaba meleklerimin bana mesajını iletirmisin bu durumla ilgili şimdiden teşekkürler

Canım sana değişim kartı geldi.
Bu değişimi sevgiyle kucakla diyor kartın.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak.
Diğer kartın ise doğaya dön diyor.
Eşinle haftasonu biraz açık havada zaman geçirmek seni rahatlatıcaktır.
Ve son olarak zihnindeki kargaşayı durdurmalısın diyor kartın canım.
Zihnini susturduğunda meleklerin sevgisini duyabilirsin.
Bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.

Selam.ilk kez duydum.Cok değişik birsey.
Bende istesem bakarmisiniz?

Merhaba...
Kartınız yüreğindekini söyle diyor. Bilin ki kendinizi sevgiyle ifade ettğinizde karşındakinin de yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.
Sizin yüreğinizdeki sevgi ortamı aydınlatacak.
Tüm dürüstlüğünüzle yüreğinizdekileri sevgiyle ifade edin.
Diğer kartınız ise şükret diyor.
Elindekilerinizin güzelliğinin farkına varıp şükredin, siz şükrettikçe daha büyük güzellikler de yaşamınıza akacak.
Olmayan şeylere değil elinizdeki güzelliklere odaklanın.

çok teşekkür ederim tuğçemmben bugün dayanamadım test yaptım negatif çıktı
çok moralim bozuldu belki erken yaptığım için negatif olabilir inşallah salı günü kanda pozitifi görürüm

çok saol o kadar kararsızdım ki napsam diye cok kırılmıştım hiçbişey söylemedim kırıldım dedim sadece ve gittim.sımdı içim içimi yiyodu resmen söylesemmı söylemesemmı dıye ama madem melek kartıda bana susmak en ıyı cevaptır demiş.sabredip beklemek en dogrusu öyle yapıcam :)

tuğçe selam bi kaç arkadaşım yazmış bende onlardan farketiim .... mümkünse banada yorum yapar mısın bebek düşünüyoruz da:)))

Arkadaşlar ben 2 hafta burada olmıycam.
Ülke dışına çıkıyorum. Birazdan yola çıkıcam.
2 hafta sonra görüşmek üzere.
Döndüğümde kartlarınıza bakmaya devam edicem.
Kendinize iyi bakın.
Sevgi ve ışıkla kalın.

canım öncelikle iyi yolculuklar sana...
döndüğünde bana kart çekersen sevinirim...

biz sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz ama annem uzağa gelin gitmemi istemiyor bu konu hakkında kart çekebilirsen sevinirim canım öptüm çok...

Canım çok ama çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum. Herşey üstüme üstüme geliyor ve bir çıkış yolu bulamıyorum. Benim için iş hayatı ve ev hayatım için kart çekebilir misin rica etsem?

İyi yolculuklar. :)

tuçecim banada bir kart çeker misin?
mezun oldum ve bu sene kpss ye hazırlanacağım.
bu kartlar uzun vadede geçerli mi ki :26:
hem 2014 te gireceğim kpss ve hem de araba kullanmayı öğrenme çabalarım için bir kart çekmeni istiyorum

yeni gördüm,iyi yolculuklar demek için geç kalmışım ama kazasız belasın dön inşallah demem için bir engel yok: ))
merakla bekliyoruz seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…