Melek Destesi olan var mı??

tugceeeeeeeee kaç ay oldu kart istemedim senden su meleklerini cagırda bna bebek için güzeeelllll bişiler yaz lütfennn

Canım yine ben :)
Çok içimden geldi bi kart rica edebilir miyim? Yakın bi zamanda gerçekleşecek bi buluşma için

tugceeeeeeeee kaç ay oldu kart istemedim senden su meleklerini cagırda bna bebek için güzeeelllll bişiler yaz lütfennn

Canım sen bu bebekten ötürü içten içe kime kızgınsın kendine mi eşine mi veya başka bir şey?
öNCE affetmen gerekiyor. affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa canım.
İşte o zaman karşına bebekle ilgili güzel fırsatlar da çıkıcak.
Ve kabuğunu kırman gerekiyor diyor kartın.
Bir tedavi için kabuğunu kırman gerekiyor olabilir. yada bazı kalıplaşmış düşüncelerinde değişiklik yapman gerekebilir.

yıllar gecio bebek olmayınca kendime eşime özellikle eşimin ailesine cok kızıyorum bikaç unutamadıgım lafları içimde kaldı demek affetmm lazım olur melegim için onuda yaparım :) evet cnm baslıycam artk tedaviye carsamba dr dayım :) cok saol yorum için gönlünce olsun hersey

O kadar çok kişi yazıyor ki,dünden beri bekliyorum bana ne zaman sıra gelecek diye meraklandım birazcık Tuğçem

ay görmedim canım.
Kartın yüreğindekini söyle diyor.
bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde karşındakinin de yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.
Kalbindekini dürüstçe ifade et.
Ayrıca yeni bir dünya kartı geldi sana.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya.
Bunu hak ettin canım.

Canım yine ben :)
Çok içimden geldi bi kart rica edebilir miyim? Yakın bi zamanda gerçekleşecek bi buluşma için

Canım kartın güç sende diyor.
Gücünü eline almalısın.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur demelisin.
Ve senin içinde güçlü bir sevgi var.
Bu sevgi tüm kalpleri açacak güçte.
Sevginin karşılığını alıcaksın canım.

Seninde gönlünce olsun herşey canım. :)
Rica ederim.

tuğçe bitanem çok teşekkür ederim şimdi bi sorun olucak sana sessiz kal kartı çıktı ya bana şimdi burda denmek istenilen şey olan olaylar karşısında sessiz kal akışa bırak ve tevekkül et demek mi canım ama benim bir karar vermem gerekiyor ve hani bunu yapmalıyım ki rahatlayım yoksa şöyle mi diyor melekler sen sesli olarak yada hareket ederek bi karar verme akışına bırak o karar kendiliğinden olucaktırmı demek bu canım

bu da benden sana canım :)
Meleklerin için küçük veya büyük rica yok, onlar için sınır da yok.
Eğer o dilek senin yüreğindeyse, en hayırlı zamanda ve en doğru şekilde olacak.
Bil ki tüm duaların duyuluyor ve hepsi en doğru şekilde ve en doğru zamanda, herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde cevaplanıyor.
Sana düşen, dua ettikten sonra, meleklerinin yolundan çekilmek. Duanı onlara tamamen teslim et, onlara ve Allah’a güven.
Bırak dileğin sana meleklerin kanatlarında gelsin.

Tuğçecancım, kart rica edebilirmiyim.

Mubarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlı yazılar yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…