- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #11.721
tuğçe abla banada aşk ile ilgili bir kart çeker misin?
canım benim çok teşekkür ederim inan yazdıklarını okurken gözlerimden yaş aktı öyle bi ruh halim var 1 aydır
tugceeeeeeeee kaç ay oldu kart istemedim senden su meleklerini cagırda bna bebek için güzeeelllll bişiler yaz lütfennn
Canım sen bu bebekten ötürü içten içe kime kızgınsın kendine mi eşine mi veya başka bir şey?
öNCE affetmen gerekiyor. affetmenin hafifliğini ve huzurunu yaşa canım.
İşte o zaman karşına bebekle ilgili güzel fırsatlar da çıkıcak.
Ve kabuğunu kırman gerekiyor diyor kartın.
Bir tedavi için kabuğunu kırman gerekiyor olabilir. yada bazı kalıplaşmış düşüncelerinde değişiklik yapman gerekebilir.
Rica ederim canım.
Bende bazen öyle ağlıyorum kart geldiğinde.
Allah gönlüne göre versin.
O kadar çok kişi yazıyor ki,dünden beri bekliyorum bana ne zaman sıra gelecek diye meraklandım birazcık Tuğçem
Canım yine ben :)
Çok içimden geldi bi kart rica edebilir miyim? Yakın bi zamanda gerçekleşecek bi buluşma için
yıllar gecio bebek olmayınca kendime eşime özellikle eşimin ailesine cok kızıyorum bikaç unutamadıgım lafları içimde kaldı demek affetmm lazım olur melegim için onuda yaparım :) evet cnm baslıycam artk tedaviye carsamba dr dayım :) cok saol yorum için gönlünce olsun hersey
Amin tuğçem ya seninde Allah gönlüne göre versin.Umut hep var ama herkes boşver dediği için bu fazlasıyla iyi geldi
Canım senin bir dileğin var ve o olucak Allah'ın izni ile. Yüreğindeki gerçekleşicek.
Bunu bil ve içini rahat tut canım.
Çalışıp sabredersen karşılığını alacağını söylüyor kartın canım.
Rica ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?