Melek Destesi olan var mı??

Cok tsk ederim insan huzur veriyor yazdiklarin

Kv cok korkutuyor beni sanki ayirmak istiyor gibi rica etsem ona da bakabilirmisin :-(

Cok tsk ederim insan huzur veriyor yazdiklarin

Kv cok korkutuyor beni sanki ayirmak istiyor gibi rica etsem ona da bakabilirmisin :-(

Öyle bir şey olmıycağı kartlardan belli canım geleceğiniz güvende gözüküyor merak etme.
Bak kartın da bu konuda kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak diyor.
Bu konudaki tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.
Geleceğiniz güvende...

Amin Cok sagol allah razi olsun
Insallah herseyin Hayirlisi olur

evlilik arifesindeyim canım ama çok zor bi süreç geçiriyorum
artık sonumu ben bile bilemiyorum bi kart çekermnisin benim için .
ve tabi birde kpss sonuclarını bekliyorum, iş güç off off

çok teşekkür ederim Tuğçecim, yüreğine sağlık.

Çok teşekkürler canım.

Güzel yorumların için çok teşekkür ederim.İçimi ferahlattın benim de pes etmeye niyetim yok.Temiz Yüreğine ve ağzına sağlık. sonuçları sana sonradan bildireceğim

Merhaba Tuğçecanım Sevdiğim ve beni çok ama çok seven aşkımdan bebeğim olacak mı ve ne zaman bunu merak ediyorum. Bu aralar çok ciddi düşünüyoruz bebiş konusunu. Ayrılık görünmüyor değil mi? Onu kaybetmek istemiyorum Şimdiden çok ama çok teşekkürler:79:

o adımı 3 gun önce attım ben sımdıyse beklemedeydım bi adım dahamı atmalıyım yani.yoksa kartta cıkan o adım benım 3 gun öncesı attıgım adım mı :)

Teşekkür ederim canım

evlilik arifesindeyim canım ama çok zor bi süreç geçiriyorum
artık sonumu ben bile bilemiyorum bi kart çekermnisin benim için .
ve tabi birde kpss sonuclarını bekliyorum, iş güç off off

canım kartın kabuğunu kır diyor. Artık kendin olma vakti geldi. Hem kendine hem dünyaya karşı.
Neyse onu söyle ve öyle davran canım.
Kpss için başarı kartı çıktı canım.
Zirvede olucaksın ve herşey geride kalacaksın.
Kartın pırıl pırıl zirvenin tadını çıkar diyor.

benim içinde kart çekebilrmisiniz ?? bebek tedavisi oluyorum zamanınız varsa çekebilrmisin???

tuğçemm çok umutlandığım bir konuda senden kart çekmeni rica edecektim.çok teşekkür ederim

ayy teşekkür ederim, umarım herşey öyle olur
teşekkürler

Canım kartın bu konu için kabuğunu kırman gerektiğini söylüyor.
Bir adım atman ve zincirlerini kırman gerekiyor bebek için.
Ayrılık görünmüyor canım.
Kartın yolunun açık olduğunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…