Melek Destesi olan var mı??

Çok teşekkür ederim canımm
bu yorumlarına bayılıyorum tugcecimm cok guzel

canım banada bi tane çeker misin?
galiba bu benim eskisi buraya gelecek benim olduğum şehre konsere.sence bir arama görüşme olucak mı?
bide bi kız bunun resmini koymuş arkadaşı galiba ama çözemedim genede.öyle biri de değil hani hemen birini bulcak bide tipsiz.gel gör ki aşk işte bilirsin.onada bakarsan çok sevinirim.
başını çok ağrıtıyorum ama hakkını helal et

kızlar lütfen banada bi kart çekin erkek arkadaşımla aram berbat ama ben onu çok seviyorum çok alıştım

Canım hafifle diyor kartın. Hafifliyceksin.
Yaşamındaki yüklerden ve seni olumsuz etkileyen herşeyden kurtulduğunda yaşamına da yenilikler ve güzellikler girecek.
Diğer kartın da sabırla bekle diyor.
Sen şuanda sabrı öğreniyorsun ve sende bu erdem var canım.
Sabrının karşılığını alacaksın.

canım halloldu diyor kartın. senin en yüksek hayrına olacak şekilde bu görüşme durumu çözülecek.
Görüşürsen de görüşmesen de bil ki bu senin hayrına...
O bir değişim yaşıyor hayatında. Ona değişim kartı çıktı.
Ve gücünü eline alması gerekiyor.

tugcecan bana da bir kart çeker misin :=)

Canım kartın yüreğindekini söyle diyor. Kalbinde söylemen gereken şeyler var.
Kalbindekileri dürüstçe ifade etmelisin.
Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde, karşındakinin de yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.
Diğer kartında meleklerin sana yardım ettiğini söylüyor.
Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

çok teşekkürler, çok sağ ol :)

Tuğçecanım merhaba senden bişe rica etsem bana 2 kart ceker misin
1.si kpss sınavına girdim atancak mıyım bu sene yoksa olumsuz bi kart mı
2.si eger 1.olumlu çıkarsa nere olcak mutlu olcak mıyım tarzı bi kart ceker misin simdiden tsk ediyorum çokk..iyilik meleğimiz :))

eski sevgilim(?) yüzünden çok zor zamanlar geçiriyorum. aldatıldım kullanıldım. üzerimde eski sevgilimden kalma borçlar var ödüyor ama azar azar beni yorarak..üstüne birde beni ucubenin tekiyle aldatarak bitti. lütfen bnm iiçin bir kart çeker msiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…