Melek Destesi olan var mı??

benim içinde bir kart cekermisin hamileyim allahım devamanı getirir insallahhhhh darısı tüm isteyenlere

Bebis istiyoruz ama kasim aralik gibi düşünüyorduk:26: surpriz mi yapacak acaba bebis surpriz yapip benim kpss planlarıni bozacak anlasilan
Karar vermem gereken is konusu :26: :44:

Canım sonradan da düzelttim karar vereceğin konuya sonradan şükredeceksin.
Şimdi de olumsuzluklara odaklanma.
şÜkretmeye devam et.
İş konusu için tekrar kart çektim. Yüreğindeki gerçekleşecek diyor kartın.
Kalbinden geçen olacak hayırlısıyla bu iş konusunda canım ama en hayırlı zamanda ve en hayırlı şekilde.

benim içinde bir kart cekermisin hamileyim allahım devamanı getirir insallahhhhh darısı tüm isteyenlere

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
canım kartın meleklerinin bu konuda sana yardım ettiğini söylüyor.
Meleklerin bebeğini koruyorlar.
Bunun farkına var ve meleklerine güven.
Hatta kartın üstünde bebeğinin üzerinde melekler var.
Ben bebeğini kız gibi hissettim ama.
Ve dileğin oldu diyor kartın.
Yüreğindeki gerçekleşti. Bunu bil diyorlar.

ben kararimi verdim aslinda, ama korkularim var pisman olurmuyum diye:44: yuregimdeki gerceklesecekse insallah, iyi karar vermisimdir
Cok teşekkür ediyorum, bebis karti da surpriz oldu

çok tesekür ederim tuğcecan allahım tüm isteyenlere nasip etsin ilgilendiğin için tesekürler allahım bebek hasreti çekenlere kavuştursun bebişlerini biran önce çok saol

Canım yüreğine sağlık Çok mutlu oldum.İnşAllah çok güzel yorumlar bunlar.

ben kararimi verdim aslinda, ama korkularim var pisman olurmuyum diye:44: yuregimdeki gerceklesecekse insallah, iyi karar vermisimdir
Cok teşekkür ediyorum, bebis karti da surpriz oldu
Tamam işte bu kararın için şükredeceksin canım. Ve aynı zamanda yüreğindeki de gerçekleşicek Allah'ın izni ile. Rica ederim canım. :)
çok tesekür ederim tuğcecan allahım tüm isteyenlere nasip etsin ilgilendiğin için tesekürler allahım bebek hasreti çekenlere kavuştursun bebişlerini biran önce çok saol
Rica ederim canım. Aminn...
Canım yüreğine sağlık Çok mutlu oldum.İnşAllah çok güzel yorumlar bunlar.

Sevindim canım mutlu olduğuna.

bende istiyorum bir kart lütfen benm içinde çekermisiniz

canım bilgelik kartı geldi sana.
Bu konuda sen ne yapılması gerektiğini biliyorsun zaten. İç sesini dinlemelisin.
İç sesin doğru yolu biliyor.
Ayrıca sana çocuk kartı geldi.
Sen çocuk istiyorsun sanırım. KuCAĞINA onu Allah'ın izni ile alacak ve ona sevgini akıtacaksın.

tuğçecannnnn :)

bir kart da benim için çek nolur..

canım kafanda bir konu varsa bu hallolucak gözüküyor.
Bu konuyu düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı göreceksin.
Ayrıca zihninde kargaşalar olduğunu görüyorum.
Sessiz ol diyor kartın.
Zihnini susturmalısın canım. Hem düşüncelerde hem duygularda sessizlik lazım canım.
Şuan plan yapma, harekete geçme zamanı değil.
Bir süre susup bekleyerek, meleklerine sana yardım etmeleri için fırsat vermelisin.

cok saol canım benimmmm ağzına sağlıkkk

inanmıyorum ya bu kadar olur. çığlık atacak kadar bunalımdayım bu aralar. zihnim gerçekten dolu. umarım meleklerimiz bize yardım eder.
teşekkür ediyorum bana da kart çektiğin için. bu arada beki ikala erikli meleklerle yaşamak çok sevdim. melek kartları onlar dimi tatlım?

tuğçecim selam :

Benim için aşk kartı çeker misin ?

teşekkr ederim

Ay kızlar ne kadar tatlısınız ya Keşke hep böyle güzelliklerden konuşsak <333 ALLLAh tüm anne adaylarına sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin AMİN!

teşekkürler inşallah allah razı olsun

Tugcecim Allah senden razi olsun. kirmadan herkesi ve beni her defasinda bakiyorsun. Cidden umut doldu icim, insaniz hep inanmaya, guvenmeye meyilliyiz.
Hep mutlu ol insallah canimm kart icin de tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…