Melek Destesi olan var mı??

çok teşekkür ederim tugcecan. dilim affediyorda işte kalbimi ikna edemiyorum ama daha ısrarcı olucam artık, tekrar teşekkür ederim sevgıler, hersey gönlünce olsun

canım ilişkimin düzelmesi için ne yapmalıyım? hiçbir şey yapmadan bekleyeyim mi , artık beni istemiyor.. artık yüz vermeyim mi. ona iyilikle yaklaştıkça beni daha çok itiyor. kartlara sorar mısın ne yapayım.

Son düzenleme:
Bi hayalim var şuan olması zor gbi ama olmayacak bısey de degıl kart ceker mısın tatlm ? Gerceklesecek mi

benim içiçnde çeker misin lütfen cevabını bekliyprum

4 senedir bebeğim ollsun istiyorum niyetim bu inşallah hayırlı haber veririsin?

Canım kartın al diyor. hayatın sunduklarını sevgiyle kabul etmelisin ama alıcağın birşey kalmamış gözüküyor.
Canım diğer kartın şükret diyor. ne olursa olsun haline şükret ve elindeki güzellikkerin farkına var. Hayatı kendine zehir etme.
Bana sorarsan seni istemeyen birini sende isteme. Hayatında hep verme biraz da almayı bilmelisin. Kartında bunu söylüyor canım.

Bi hayalim var şuan olması zor gbi ama olmayacak bısey de degıl kart ceker mısın tatlm ? Gerceklesecek mi

Canım kartın rüyalarına bak diyor.
Gördüğün rüyaların farkına var.
Meleklerin sana rüyalarında rehberlik ediyor ve yol gösteriyorlar.

benim içiçnde çeker misin lütfen cevabını bekliyprum

4 senedir bebeğim ollsun istiyorum niyetim bu inşallah hayırlı haber veririsin?

Canım kartın ufak bir adım at diyor. Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım sana tüm kapıları açıcak inşallah.

canım yaa eşim içinde bi kart açabilir misin eger açılıyorsa

canım eşin için doğaya dön kartı çıktı.
eşinde bulunduğu ortamdan sıkılmışa benziyor. iş yaşamı da onu sıkmış olabilir.
Doğada kendi özünü, kendi doğanı bulucaksın diyor kart.
Eşinin sessiz sakin bir yerde kafasını dinlemeye ihtiyacı var canım. Beraber başbaşa sakin bir yerlerde birkaç gün geçirebilirsiniz.
Bu size iyi gelicektir.

ayyy valla tugcecancım aynen öleeee yaaaa
içimizi okudu kartların bu akşam çok teşekkür ederim canım sağolll

rùyalarım korku we endıselı tatlm ne yapmam gerekıyor ki

evettt demekki diyorsun ya bu isteğim imkansız diye... bilinçaltında olumsuz şeyler var demekki canım.
Canım şöyle diyebilirsin;
Allah'ın izniyle sevgili meleklerim lütfen bu gece mesajlarınızı son derece net bir şekilde alabilmem için bana yardım edin.
Rüyalarımın anlamını bilmemi sağlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…