Melek Destesi olan var mı??

inşAllah canım.. çok teşekkür ederim..

tuğçe banada bakar mısın moralim bozuk benim odun ilgisiz bana karşı amacı ne çözemiyorum

tuğçe banada bakar mısın moralim bozuk benim odun ilgisiz bana karşı amacı ne çözemiyorum

Canım öncelikle senin bir dileğin varsa bu olucak diye kart çıktı. Önce onu aktarıyım.
Evet sana araştır kartı çıktı canım.
İlişkin için farklı yollar denemelisin. Mesela davranışlarınla ilgili bir değişiklik olabilir.
O ilgisizse sende ona göre bir tavırda olabilirsin.
Ayrıca kartın diyorki meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Sevgi, bolluk, ışık, güzellik dolu bir dünya. Bunu hak ettin.

çok teşekkürler ya yazdıgım anda hemen cvp veriyosun çok iyisin peki kartların fikrini öğrendım peki sence bi erkek ilgisizse sen msj atmadan atmıyosa aranızda 3 saatlik bi yol varken aylardır buluşmaya gelmiyosa sürpriz bişey yoksa bu erkeğe ne yapmak onun aklını başına getirir :26: bi arkadasım sende kendini çek onun gibi davran diyor diğer arkadasım soğuk davranma üzerine git dahada soğursunuz diyor bende ne yapacağımı şaşırdım

bana da çeker misin canım rica etsem? çok sıkıntılıyım son günlerde

Canım kartında meleklerin sana yardım ediyoruz diyorlar.
Yalnız değilsin. Kendini öyle hissetme.
Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
Ayrıca sana affet diyor kartın.
Yüreğindeki zehri affederek bırakabilirsin.
rUHUNU AFFEDEREK özgür bırakabilirsin.
Ve mucizeni bekle...

tugcecan canım merhaba ben tuti kullanıcı adımı değiştirdim seninle bir ara muhabbet ediyorduk evlilik topiğnde sanırımbenim içinde bir kart çekermisin ben ne zaman evleneceğim ya bu yaz evlenebilecekmiyim?:26:

çoooooooook teşekkür ederimmm :)

Öncelikle canım açıkça bu durumun seni üzdüğünü ve senin de ilgiye ihtiyacın olduğunu güzel bir dille açıklarsın ve daha sonrada beklersin.
Bu konuşmana rağmen hala aynı şekilde davranıyorsa biraz geri planda kalıp olayları izlemen daha iyi olur.
Tek taraflı bir fedakarlık, tek taraflı bir vericilik seni yorar.
Ve bir yerden sonra işe yaramaz bana göre.
Bence onun neden bu şekilde davrandığını öğrenmelisin ilk olarak.

ilişkim için tekrar bir kart isteyebilir miyim :107:

Canım kartın zamana bırak diyor.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman vermelisin.
Zaman en iyi ilaçtır biliyorsun.
Beklerken yapıcağın şey hüzünlenmemek, içindeki ışığı arttırmak.
Kendini huzurlu hissetmek.
Meleklerine zaman ver.
HERŞEYİN YOLUna girdiğini görüceksin.

canım bende ilişkim için bir kart istesem?

Canım ilk olarak dünyana ışık ver diyor kartın.
Dünyanı ve içini karartma.
Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver.
bil ki o ışık senin dünyanı da aydınlatacak.
Bu ilişkide çok yük yüklenmişsin gibi gözüküyor gereksiz yüklerden kurtul ve hafifle diyor kartın.
İşte o zaman yenilikler ve güzellikler de gelicek.
Ve son olarak rüyalarına bak. Melekler rüyalarında sana rehberlik edip, yol gösteriyorlar.

umarım.. teşekkürlerr :107:

tugcecan canım merhaba ben tuti kullanıcı adımı değiştirdim seninle bir ara muhabbet ediyorduk evlilik topiğnde sanırımbenim içinde bir kart çekermisin ben ne zaman evleneceğim ya bu yaz evlenebilecekmiyim?:26:

Merhaba canımm :)
Zamanını söylemez kartlar onu Allah bilir ama yol göstericeklerdir sana.
Evlilik niyetiyle açtım;
zamana bırak diyor kartın. Evliliği beklerken hüzünlenme huzursuz olma.
Gayet olumlu düşüncelerle bekle. Çünkü olması gereken en doğru anda gerçekleşicek bu evlilik.
Elindekilerin güzelliğinin farkına var ve şükret diyor kartın.
Sen şükrettikçe daha büyük güzellikler hayatına akıcak canım.

teşekkür ederim canım içimi rahatlatıyosun kıvılcım yandı sayende ışıklanır umarım dünyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…