Melek Destesi olan var mı??

tatlım benim içinde çekebilir msinnnnnn :) lütfenn

canım sen bir ışık işçisisin.
Amacın dokunduğun herkese ışık vermek, yardım etmek ve ışığı dünyaya getirmek.
Bu ışık senin hayatını da aydınlatacak.
Diğer kartın ise dua et diyor.
Allah'a ve meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil.
Olumsuz düşünme ve o konuyu sorgulama.
Tamamen güvenerek duanı teslim et.
Duan en hayırlı şekilde cevaplanacak canım.

iş için çekebilir misiniz?

canım seviceğin bir iş olacak gibi gözüküyor.
İşini severek yapacaksın ve sevginin karşılığını da alacaksın.
Ve iş konusunda güzel gelişmeler gözüküyor.
Güzellik kartı geldi sana.
Etrafını güzelleştiren bir insansın ve bu güzellik senin tüm hayatına yansıyacak canım.

burdan yazayim o zaman :) canim benim hoslandigim ama kavgali oldugim biri var.bunun hislerini merak ediyorum.bisey olacakmi onla.hayatinda biri varmi ciddi onu bile bilmiyorum.ne hissediyor bana nolcaz acaba

kartın sessiz ol diyor canım.
Zihnindeki kargaları durdurmalısın.
Şuanda harekete geçme zamanı değil.
bİR SÜRE susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için zaman ve fırsat vermelisin.
Kartın sabret ve bekle diyor.
Sabrının karşılığını en hayırlı şekilde alacaksın canım.

inşallah.. bu çok güzel geldi şuan.. bi kaç gündür sıkıntı çöktü içime. yorgun düşüyorum bazen umudumu kaybetmemeye çalışırken..
çok sağolun.. iyi geceler dilerim... :)

tesekkurer canim.sabret ve ceneni tut demek istemis.sabir yok bende malesef.sabretmem ve sakin olmam lazim dogru.insallah sonu istedigim gibi olur.gerci onda bisi varmi o harekete gececekmi bilmiyorum.zaman

umarım gerçekleşir inanıcam bu kez:)) inanarak duamı edeceğim tevekkül edip gerisini alaha bırakacağım çok sağol canım gerçekten tutuyor ya bu

inşallah.. bu çok güzel geldi şuan.. bi kaç gündür sıkıntı çöktü içime. yorgun düşüyorum bazen umudumu kaybetmemeye çalışırken..
çok sağolun.. iyi geceler dilerim... :)

Umudunu kaybetme canım herşey güzel olacak.
Rica ederim.
İyi geceler canım. :)

umarım gerçekleşir inanıcam bu kez:)) inanarak duamı edeceğim tevekkül edip gerisini alaha bırakacağım çok sağol canım gerçekten tutuyor ya bu

Evet canım en güzelini yaparsın.
İnancını sağlam tut.
Rica ederim canım.
Gerçekten de yardımcı oluyor Allah'ın izni ile meleklerimiz.

tesekkurer canim.sabret ve ceneni tut demek istemis.sabir yok bende malesef.sabretmem ve sakin olmam lazim dogru.insallah sonu istedigim gibi olur.gerci onda bisi varmi o harekete gececekmi bilmiyorum.zaman

Biraz sabret ve bekle bakalım canım herşey belli olacaktır ama ne olursa olsun senin için en iyisi olacak.
Bir şey değil canım.

Tuğçecan gene ben gene ben

İçimde sorular, kafam çok karışık. Herşey istediğim gibi gidecek mi?
Bi kart istiyorum anlayacağın. Çekmişken bi de ilişkim için çeksen?

Ben de bir kart istiyorum canım. Güzel gönlünle benim için de bir kart çeker misin?

bir kart çekebilir misiniz.. aklımdaki konu için.. doğru mu düşünüyorum...

Tuğçecan bana kart çekebilir misin üstümde bir miskinlik var iş arıyorum ama hiç bir iş görüşmesine de gidemiyorum bir ağırlık var üstümde

tuğçecan benim için bir kart çeker misin? bir de esmer çocuk benimle ilgili ne düşünüyor. melekler ne söylüyor onunla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…