- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.781
hımm anladımm canımm olabilir belkide bu dedğin dogru affetmeliyim belkide haklısın canım ağzına sağlık
Canım benim içinde bir çekermisin lütfenn
Bir dilek tutuyorum
Canım ilk olark kartın şükret diyor.
Elindekilerinin güzelliğinin farkına var ve şükret.
Sen şükrettikçe daha büyük güzellikler yaşamına akıcak.
Ayrıca şuanda güvendesin.
ve kartın yüreğindekini söyle diyor. Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde karşılığını da alıcaksın.
Canım senin kartın fırladı zaten.
Öncelikle rüyalarına bakmalısın. Sana meleklerin rüyalarda rehberlik edip, yol gösteriyorlar. Rüyalarının farkına var.
Fırlayan kartın da diyorki;
Olayın hallolucak. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin.
söylediğin iyi oldu...napardık sen sölemeseydin?????? zaten bu topikte olanların kafasına silah dayatılıyor...baktırın die...fala inanmayın arkadaslar
Selam canımmm nasılsın
Benim için bi kart çekmeni isteyebilir miyim
Bu arada arkadaşlarıma anlattım seni hergün biri için kart çektirsem ancayapıştılar yakama söylemez olaydım ebru diye bi arkadaşım var onun için de çekebilir misin çok teşekkürler heee bide çok oldumm biliyorumm:26: amaaa erkek arkadaşımın ailesi için çekebilir misinn
benim için bir kart çekebilirmisin canım
içimden gecen şey için yorumlayacagım direk
Kartın güç sende diyor canım.
Gücünü eline al.
Gidişata, kuşkuya, korkularına dur de.
Bu gücün istekleri gerçekleştirebileciğini bil ve bu gücü ışığın yolunda kullan canım.
tuğçecan bi kart seçermisin benim için.yardımsever üye olarak oyunu verdim. gerçekten 180 sayfa herkesin isteğini geri çevirmeden yorumlamışsın. harikasın
Ciddi anlamda sanki cevap olarak çıktı..çok şaşırdım..ve bu karttan güç alacagım çok teşekkür ediyorum sana canım
Bu arada bu sitede ilk seni tanıdımBenim yardımseverim sensin
heyy neler oluyor burda:)benim içinde kart çekin lütfen ne yapmam gerekiyor çok ihtiyacım var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?