Melek Destesi olan var mı??

Canım benim içinde bir çekermisin lütfenn

Bir dilek tutuyorum

Canım ilk olark kartın şükret diyor.
Elindekilerinin güzelliğinin farkına var ve şükret.
Sen şükrettikçe daha büyük güzellikler yaşamına akıcak.
Ayrıca şuanda güvendesin.
ve kartın yüreğindekini söyle diyor. Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde karşılığını da alıcaksın.

Ay alalhım şükrediyorum vallah melekler biliyor şükrediyorum ama dahada kazansın istiyorum..

Şükürler olsun..

Selam canımmm nasılsın
Benim için bi kart çekmeni isteyebilir miyim

Bu arada arkadaşlarıma anlattım seni hergün biri için kart çektirsem anca yapıştılar yakama söylemez olaydım ebru diye bi arkadaşım var onun için de çekebilir misin çok teşekkürler heee bide çok oldumm biliyorumm:26: amaaa erkek arkadaşımın ailesi için çekebilir misinn

tuğçecan selamlar benim için de bir kart çekermisin rica etsem? öğrenmek istediğim şeyler var ciddi anlamda ...dilek tutmak gerekiyorsa tuttum lütfen

Canım sana coşkuyla atla diyor.
Karşına bir fırsat çıkıcak.
Coşku ve cesaretle atla gerisi gelicek canım.
Erkek arkadaşının ailesini ışık, bolluk, güzellik dolu bir dünya bekliyor.
Bunu hak ettiler.

tuğçecan bi kart seçermisin benim için.yardımsever üye olarak oyunu verdim. gerçekten 180 sayfa herkesin isteğini geri çevirmeden yorumlamışsın. harikasın

benim için bir kart çekebilirmisin canım
içimden gecen şey için yorumlayacagım direk

Kartın güç sende diyor canım.
Gücünü eline al.
Gidişata, kuşkuya, korkularına dur de.
Bu gücün istekleri gerçekleştirebileciğini bil ve bu gücü ışığın yolunda kullan canım.

Kartın güç sende diyor canım.
Gücünü eline al.
Gidişata, kuşkuya, korkularına dur de.
Bu gücün istekleri gerçekleştirebileciğini bil ve bu gücü ışığın yolunda kullan canım.

Ciddi anlamda sanki cevap olarak çıktı..çok şaşırdım..ve bu karttan güç alacagım çok teşekkür ediyorum sana canım

tuğçecan bi kart seçermisin benim için.yardımsever üye olarak oyunu verdim. gerçekten 180 sayfa herkesin isteğini geri çevirmeden yorumlamışsın. harikasın

Sağol canım benim.
Canım kartın dünyana ışık ver diyor.
Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver.
Bil ki o ışık senin de dünyanı aydınlatacak.
Ruhunu karartma canım.
Ayrıca önderlik et diyor kartın. Önden git.
Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun, etrafındakilere yol göster canım.

heyy neler oluyor burda:)benim içinde kart çekin lütfen ne yapmam gerekiyor çok ihtiyacım var:)

çekiyim canım...
Canım kartın yüreğindekini söyle diyor sana.
Kalbindekileri karşındakine aç. Bunun karşılığını iyi şekilde alıcaksın.
Ayrıca hayatta çok fazla seçenek var tek bir seçenek yok.
Farklı yollar denemelisin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…