- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #19.481
Evete hemde çok sevindim canım tşekkür ederim haftalıkmıydı neydi yorumlara baktımda bunlar aylıktı hepside çok olumlu idi senin dedigin gibi biraz sessizlik sabır ve başarı diyordu birde aylık bakayım demiştim ama önemli degil senin yorumların yetti ki
canım kartın nefes al diyor.
Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.
kendine nefes alacak fırsatlar yaratmalısın canım.
Diğer kartın ise bir mucize bekle diyor.
Hayatında bir mucize olacak.
Bunu bil ve inançla bekle canım.
Her şey mucizevi şekilde gerçekleşecek.
emeğine sağlık canım benim, çok teşekkür ederim çok mutlu oldumm
tuğce cim bana da bakar mısın ailem ve sağlık konusunda
teşekkür ediyorum şimdiden
tugcecım bende şuan aklımdaki dileğimle ilgili istiyorum :)
Banada bakabılırmısınız acaba ? Nısanlımla beklediğimiz dava sonucu nasıl olacak ?
Canı selam
Nasılsın?
Dün bir rüya gördüm,paylaşayım dedim senle. Hani sen benim iyilik melegimsinyarüyalarımı bile doğru yorumluyorsun benim için.
Büyük bir manda görüyorum,kara,daha sonra kesildiğini ve paylaşıldığını görüyorum. Sence bu ne anlama gelir?
Acaba meleklerim ne diyor bu konuda?
Merhaba canım.
İyiyim sen nasılsın?
Sen mi kestiriyordun mandayı canım?
Yok canım,ben bir ağacın başında oturup seyr ediyorum,önce bütün mandayı,daha sonra kesilmiş ve artık yarısını görüyorum yerde.
Canım manda görmek sabır demekmiş.
Senin hayatta çok cefakar ve sabırlı bir insan olduğunu gösteriyor.
Bunun karşılığını da güzel bir şekilde alıyorsun canım.
merhaba canım benim içinde kart çekermisin aşk hayatım nasıl olucak yakın zamanda?
bende sana kartlarla fal bakabiliceğimi söylemiştim özelden bilgilerini göndermedin canım
Aaaminnnn inşallah,âmin gülümher şeyin hayırlısı olsun da,sabr ederiz gerektiği kadar.
Gülüm peki,melekler aklımdaki bir şey için ne der acep?
selam canım nasılsın? bayadır girmedim foruma.canım sıkkın ben de sorular sormak istiyorum mümkünse yine sana :)
benim hoşlandığım kişi için baktırmak istiyorum.platonik yani hayatında biri varmı bana karşı hissi ne ve bir şey olacakmı aramızda bunla ilgili kartını merak ediyorum.ne diyor kartlar o ve ben için.ya da biz
birde mahkeme vardı başka bir şey için.bununla ilgili kartlar ne diyor
Merhaba canım...
Hangi bilgilerimi yollamam gerekiyor?
Aşk hayatın için farklı seçenekleri denemeli ve yeni yollar araştırmalısın diyor kartın.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
ve şükret diyor kartın.
Elindeki güzelliklere odaklanıp şükrettikçe, aşk hayatında da büyük güzellikler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?