Melek Destesi olan var mı??

annemin gerçekten anlamlı rüyalar gördüğü oluyor. bazen çıkar da.. dilerim bunlar da çıkar çünkü güzel rüyalardı.
benim için de doğru gibi. bir süredir çok hastalık geldi başımıza psikolojik olarak takıldığım stres yaptığım için hasta olabilirim ben de :)
teşekkür ederim :)

teşekkür ederim canım :)

rica ederim canım.
size şifa diliyorum.

Ablacım meleklerim ne fısıldıcaklar acaba bana

Gönlümdeki dilek için bir kart çekebilir misin ?

dileğin konusunda bir değişim yaşayacağın gözüküyor canım.
Bu değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak.
Ve sana aşk kartı geldi.
canım gerçek aşkı yaşıyorsun ve aşkın ışığı içinden yansıyor.
aşkın sana geliyor. gerçek aşka ve sevgiye güvenmelisin.

Aşkıma ve sevgime güveniyorum evet gerçek aşkı yaşıyorum

Teşekkür ederim ablacım

Askerlik bitti hala sabır kelimesinden kurtulamadım Sağol tatlımmm çok güzel bi kart çektin

Teşekkür ederim

Tugcemm bu gün bir şey yaptım daha fazla dayanamadım,tutamadım kendimi,bir mesaj çektim canıma. Henüz bir ses yok. Acaba yanıt verirmi? Meleklerime sorarmısın?ne diyorlar?yanlışmı yaptım yoksa?cevap vermezse ne yaparım ben?üzüntüden ölürüm.

Canim banada kart cekermisin lutfennn..hayirlisiyla tup bebek yaptircam bu ay adet olmami bekliyorum canim insallah bebegime bir an once kavusurum benim icin dogru zamanmi acaba kartlar ne gostercek cok merak ediyorum

Bende istesemmm olurmuuu :) Benim ve sözlüm için .. şimdiden tskler tugcecann ♥

canım senin için;
güzellik kartı geldi.
Etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle diyor kartın.
güzel gelişmeler olacak canım.
Sözlün için;
geçmişini şifalandırması ve geçmişinle barışması gerekiyor.
geçmişten getirdiği korkular ve endişeler var.
bunları halletmeli canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…