Melek Destesi olan var mı??

Canım biri var çevremde ama aklım karışık. onun ve benım ıcın kart ceker mısın? Bakalım kartlar ne diyecek :) Tesekkurler..

kızlar ben bu kartlara tarottan bile daha çok inanıyorum :) aslında sadece birer kartlar ama bugüne kadar 2 kere çektim. kendim çekmedim bir falcıda çektirmiştim ve aşkla ilgili olan kart gelmişti, sen hak ediyorsun o aşk sana gelecek vs diyen adını tam hatırlayamadığım kart. ardından kısa bir süre sonra çok güzel bir ilişkim başladı. bir tartışma yaşamıştık, ayrılmayı da düşünüyordum hatta, o sırada arkadaşım "bugün melek kartlarından aldım çekim sana bi tane" ddi ve çekti; aynı kart geldi... şu an ilişkim hala devam ediyor ve hayatıma soktuğum en mükemmel insan diyorum inanın :)

Aklımdaki kişi için bir kart rica edebilir miyim canımm?

Tatlım sormuştum ama bir kaç soru daha ekleyebilir miyim?

Bir arkadaşım var bir çocuktan hoşlanıyor. Ancak çocuğun kız arkadaşaı var. Arkadaşımın sorusu söyle:Bu X kişisi arkadaşımdan etkilenmiş mi? Arkadaşıma aşık olacak mı yada o kıza mı aşık?

Benim bir tane daha sorum var kendimle ilgili para konusunda çok sıkıntıdayım ne olacak benim bu halim? elime para gelece mi? yoksa böyle batıp gidecek miyim?

Tuğçecim nasılsın :) Biliyosun geçen konumda muhabbet etmiştik dua et uyu rüyanı bana anlat yorumlarım demiştin. Dün akşam bol bol dua okudum öyle uyudum. Rüyamda çocukluk arkadaşım ve annesini gördüm onlar taşındı burdan onların ilçesine gitmiştik annemle birlikte onlarda kalacakmışız bi akşam. Onların evde uyuyorum annesi üstümü örtüyo. Sonra arkadaşım hadi kalk sevgilimle buluşucaz 20 dk ya gelir hazırlanalım diyo tamam diyorum. Pembe kazak giydim, siyah taytım vardı, siyah ayakkabılarım. Sonra çıktık yolda akli dengesi yerinde olmayan bi adam gördük adam bana saldırdı kolumu çimcikledi çok canım acıdı bağırdım hep. Ordan esmer bi adam bırak kızı falan gibi bişeyler dedi. Bıraktı ama sonra geldi iki kolumu birden sıktı çok bağırdım Bıraktı gittik sonra...Rüyam böyleydi canım yorumlarsan sevinirim

canım bir kart alabilirmiyim?

canım kartın araştır diyor.
Farklı seçenekleri denemeli ve farklı yollar araştırmalısın.
Önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Bir konuda ya da bir kişi üzerinde odaklanma canım.
Bakış açını genişletmelisin.

tuğçem kanatsız meleğimm

bana iş ve aşkkkkk için kart çeker misin?
saol canım

canım iş için;
yeni bir dünya kartı geldi.
Meleklerin bu konuda senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Işık, bolluk ve güzellik dolu bir dünya bu.
İş konusu da güzel sonuçlanacak.
Bunu hak ettin diyorlar canım.

Aşk için ise;
Halloldu diyor kartın.
Aşk konusu senin hayrına olacak şekilde sonuçlanacak.
İlahi planda her şey olması gerektiği gibi gelişecek canım.

Canım biri var çevremde ama aklım karışık. onun ve benım ıcın kart ceker mısın? Bakalım kartlar ne diyecek :) Tesekkurler..

Canım senin için;
yüreğindekini söyle diyor kartın. Eli kalbinde gözüküyor. ve ona sevgiyle yaklaşmalısın.
Kalbinden konuş ve dürüst ol. Karşılığını güzel bir şekilde alacaksın.
Onun için;
güzellik kartı geldi. senin hakkında güzel şeyler düşünüyor ve güzel gelişmeler olacak aranızda gibi canım.

slm canım kafamdaki düşünceyle alakalı kart açabilir misn?

canım bu düşünceyle ilgili bir fırsat çıkacak karşına. kartın ona coşku ve cesaretle atla diyor.
Gerisi güzel bir şekilde gelecek.
sadece şu an bu konuyu zamana bırak.
zaman her şeyin ilacı olacak bu konu için.

Aklımdaki kişi için bir kart rica edebilir miyim canımm?

aklındaki kişi ile ilgili yolun açık gözüküyor canım.
Onunla aranızdaki bazı konular hızlı bir şekilde ilerleyecek.
Hafiflemen gerekiyor. bu konuda sıkıntı edinmişsin çok.
Negatif düşünce ve olaylardan uzak durmalısın.
O zaman yenilik ve güzellikler de gelecek.

genel olarak bi kart alabilirmiyim ?

canım kartın şükret diyor.
Elindeki güzellikleri odaklan ve şükret.
Sen şükrettikçe, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Ve meditasyon yapıp ruhunu rahatlatmalısın.
İçindeki gücü keşfetmen ve içindeki derin huzuru hissetmen gerek.
bunu yaptıktan sonra her şey değişecek canım. rahat ol ve akışa bırak.
İlahi işleyişe güven.
tuğçecim bana bir kart cekermisin sağlık ve aşk için :)

canım sağlık sorunlarının sebebi karamsar düşünceler. kartın dünyana ışık ver diyor.
Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver.
sen zaten ışıksın bunu yaptığında kendin olacaksın.
Aşk için;
bir mucize bekle diyor kartın.
Bu konuda bir mucize olacak.
Bunu bil ve inançla bekle canım.
[
QUOTE=Harmonyy;34113078]tuğçeciğim benim içni de bi kartın var mı canım :26:[/QUOTE]

canım kartın araştır diyor.
İstediğin konuda farklı seçenekleri denemeli ve yeni yollar araştırmalısın.
kalbini sonsuz seçeneklere aç canım. bu sana mutluluğu getirecek.
ve geçmişten gelen konular sorunlar varsa bunları kendi içinde şifalandırmalı, halletmelisin.
geçmişe değil ileriye bak canım.

merhaba tuğçecan, bi kart rica edebilir miyim

canım kartın kabuğunu kır diyor.
Olduğun kişi ol hem kendine hem de dünyaya karşı.
Ayakların yere sağlam basarak istediğini söylemeli ve istediğin şeye yönelmelisin.
Artık kendin olma ve kendini ifade etme vaktin geldi.
Ve çevrene ışık yaymalı etrafını aydınlatmalısın. belki de ileri ki işin böyle bir şey olacak.

Canım arkadaşına kartı affet diyor. belki de affetmesi gereken şeyle olacak bu çocukla ilgili.
Ve durum onun hayrına olacak şekilde çözülecek.
para gelecek gözüküyor canım senin için.
bolluk ve güzellik dolu bir gelecek gözüküyor.
meleklerin bunun için çalışıyorlar canım.

Tugcem...

Bir ask, iki kpss için kart istiyorum, çeker misin lütfen?

Tesekkür şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…