• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek Destesi olan var mı??

Canım kartın affet diyor sana :)
Ama işin komiği bu kartın çıkıcağını bilerek çektim.
Garip bir his oluyor işte.
Kızgın olduğun biri yada birileri var onları affetmeyi denemelisin. Çünkü kendine zarar veriyorsun.
Zamanı geldiğinde affet canım. Kendini hazır hissettiğinde...
Bu o kişilerin doğru yaptığı anlamına gelmez ama senin ruhunu rahatlatır ve içindeki zehiri atmanı sağlar.
Çünkü ruhunun buna ihtiyacı var.
Ayrıca sonrasında yolun açık gözüküyor.
Yolunda uçarak gidiyorsun.
Yoluna bazı tümsekler çıkabilir, çıkıcaktır da çünkü öğrenme sürecinin bir parçası bu canım.
Yoluna gülümseyerek devam etmelisin.

Çok sağol canım, off affedemiyorum ama bi türlü canım yaa, hep gerginim bu olay yüzünden, hatırlıyor musun geçen gün de bu kart çıkmıştı, kızgın olduğum birileri var evet, hemde çok kızgınım, o zaman ne zaman gelir ki, inan hiç bilmiyorum canım yaa, ruhum bu yüzden daralıyor demek ki, ferahlayamıyorum bi türlü, aynen çok ihtiyacım var, ahh o uçarak gittiğim günler bi gelse canım, gülümseyerek devam ettiğim günler bi gelse, neyse, çok teşekkür ederim canım tekrardan, Allah razı olsun, az da olsa rahatladım sayende.

Selam ; bende önümüzdeki seçimlerdeki adaylığımla ilgili bir kart alabilir miyim:52:

Şimdiden sağol.....

Çok sağol canım, off affedemiyorum ama bi türlü canım yaa, hep gerginim bu olay yüzünden, hatırlıyor musun geçen gün de bu kart çıkmıştı, kızgın olduğum birileri var evet, hemde çok kızgınım, o zaman ne zaman gelir ki, inan hiç bilmiyorum canım yaa, ruhum bu yüzden daralıyor demek ki, ferahlayamıyorum bi türlü, aynen çok ihtiyacım var, ahh o uçarak gittiğim günler bi gelse canım, gülümseyerek devam ettiğim günler bi gelse, neyse, çok teşekkür ederim canım tekrardan, Allah razı olsun, az da olsa rahatladım sayende.

Canım şimdi affetmeyi denemelisin.
Ben sana yolunu anlatıcam şimdi çünkü affetiğin zaman karşına güzel şeyler çıkmaya başlıycak;
Allahtan iste, istersen başmelek Ceremayel'den de Allah'ın izniyle yardım istiyebilirsin.
Şu kişiyi affetmeme yardım edin.
Affetmek istediğin kişiler için ayrı ayrı yap.
Sonra gözlerini kapat, Allah'ın içimdeki affedici parçasını buldum de.
O affedici parçanı hisset.
Bu parça herkeste vardır.
Unutma Allah bize ruhundan üfledi.
Ve diyorsunki;
Ve şimdi sadece o parçamla birlikte sizlerle kocaman bir nefes alıyorum ve bu zehri bırakıyorum.
Gözlerin kapalı alabildiğin kadar derin bir nefes al.
Ve nefesini verirken, o kişiyi bırak.
VE şimdi özgürüm de.

selam canım nasılsıın ?bugün için bi kart istiyorum tuğçecaan:)

Canım kartın sana önderlik et diyor.
Sen ne yapılması gerektiğini biliyorsun.
Önden git. Ve ışığın yolunda etrafındakilere yol göster.
Ayrıca bir sorun varsa hayatında o hallolucak.
Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.

Ben çıkıyorum kızlarr.Herkes kendine iyi baksın ve umutlarımızı kaybetmiycez.
Arada umutsuzluk normaldir ama bunu yaşam şeklimiz haline getirmemeliyiz.
Unutmayın bu dünyada yalnız değiliz.
Sevgi ve ışıkla kalın...:16:

Canım kartın coşkuyla at diyor sana iliişkin için. Bu konuda destekleniyorsun.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.
Ayrıca sana aşk kartı çıktı :)
Senin ihtiyacın olan gerçek aşk.
Şuanda onu yaşıyorsun. Gerçek aşke ve sevgiye güven canım.
Sen aşkın sevginin ışığını hakediyorsun. :16:
canımsın. çok teşekkür ederimm :)

Canım aşk konusunda yolun açık gözüküyor üzülme.
Yolunda uçarak gidiyorsun.
Yolunda bazı tümsekler çıkabilir bunlar öğrenmenin bir parçası.
Sen gülümseyerek yoluna devam et canım.
Ayrıca meleklerin üzülme sana yardım ediyoruz diyorlar.
Yalnız değilsin ve kendini öyle hissetme.
Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

canıım çok teşekkür ediyorum :16:

Canım bana söylediklerin doğrultusunda bi adım atmak üzereyim.. Ama çok kararsızım.. Öyle bir adım ki ya hayatım değişecek ya da kalbim kırılacak..
Benim için çok önemli ve ne yapacağımı bilmiyorum.. Yardım eder misin kartlar ne diyor bu konuda :50:

Back
X