melek kızım gideli 1 sene oldu..

aabeyazmelek

YA HAY YA HALIK
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
5.316
5
156
Kocaeli
daha önce bebegimi kaybettigimde paylaşmıştım ..
şimdi ise kızımın 1 yılı doldu bile aynı zamanda aynı şeyleri tekrar yaşıyorum bogazım dügümlendi nefes alamıyorum
şimdi zamana dönüp baktıgımda 1 sene ne kadar çabuk geçti diyorum ama günler geçmiyordu sanki bu bende hep böyle kalacak dönüp baktıgımda kaç yıllar geçmiş olacak
ben ölene kadar melegim sen benim ilk karnımda yaşadın şimdi ise hep kalbimin bir köşesinde yaşayacaksın seni çok seviyorum kızım annen herzaman seninle ...
seni yıllar asırlar geçsede unutmuyacagım melek kızım benimm..

Beyazmelek
ne yazabilirim ki yazdiklarina..
Rabbim insallah en kisa zamanda kucagini doldursun.
Yaninda olmasa da melegin, o seni cennette bekliyor olucak..

canım benim seni okadar iyi anlıyorum ki, benzer olayları bende yaşadım feyzacığım...bende geçen sene bu zamanlar kaybettim2. meleğimi, dediğin gibi koskoca 1 yıl geçmiş acısıyla tatlısıyla.Meleklerimiz bizi cennette bekliyorlar inan tek tesellim bu :(((rabbim tez zamanda gönlümüzün muradını versin canım...

tualina seninde başın sagolsun allahım sabırlar versin amin inşallah bizlerde ogünleri görürüz...
tanışmışmıydık ben seni tanımıyorumda kendine iyi bak..

aabeyazmelek canım arkadaşım beni zaten tanıyorsun ben de senin kader arkadaşınım
mayısta ben de ilk oğluşumu kaybedeli 2 yıl doldu. Hep acı yıldönümlerimiz var ama inşallah birgün sevinçli günlerimizin yıldönümlerini de kutlayacağız. Açtığın topiği şu an gördüm canım. Acını yürekten paylaşıyorum. Sevgiler.

evet mapcım canım arkadaşım gerçekten öyle olacak acımız geçiyor gibi geliyor ama biz kendimizi kandırıyormuşuz her sene daha bir yanacak yüregimiz... her zaman bende seninleyim arkadaşım

Allah sabır versin canım. Yeniden sağlıklı hayırlı bi bebek daha nasib etsin inşallah sana ve isteyen herkese..
Bu dünyada bu acıları yaşıyorsak boşuna değil,sabredersek ahirette mükafatını göreceğiz ve meleklerimizle hep birlikte olacağız inşallah hemde hiç ayrılmadan..
Bende 1 ay önce kaybettim meleğimi Şimdi ise günler geçmek bilmiyor bana... senağlama

canım rabbım gönlümüze göre versın benım melek kızım gıdelı 5 ay oldu ama ben ve babası onu hıcc unutmayacagızzzz

Allahim sabirlar versin canim...

Benim oglum öleli 2.5 sene oldu bu zaman bir sekilde gecti ama benden neler aldi bilen yok...
Kizinin birdahaki dogum gününde tekrardan bebeginin olmasini diliyorum kader arkadasim,,

Allah sabır versin canım. Yeniden sağlıklı hayırlı bi bebek daha nasib etsin inşallah sana ve isteyen herkese..
Bu dünyada bu acıları yaşıyorsak boşuna değil,sabredersek ahirette mükafatını göreceğiz ve meleklerimizle hep birlikte olacağız inşallah hemde hiç ayrılmadan..
Bende 1 ay önce kaybettim meleğimi Şimdi ise günler geçmek bilmiyor bana... senağlama

amin güzelim tek ümidimiz meleklerimizle buluşmamız
başın sagolsun allahım sanada sabırlar versin zor ama sabretmekte zor dayanıcaz artık...
geçmiyor gibi geliyor ama bak senin melegin gideli 1 ay olmuş bile..

canım rabbım gönlümüze göre versın benım melek kızım gıdelı 5 ay oldu ama ben ve babası onu hıcc unutmayacagızzzz

amin inşallah tatlım seninde başın sagolsun allahım sabırlar versin unutulmaz ateş düştügü yeri yakıyor bizi biz anlarız...

Allahim sabirlar versin canim...

Benim oglum öleli 2.5 sene oldu bu zaman bir sekilde gecti ama benden neler aldi bilen yok...
Kizinin birdahaki dogum gününde tekrardan bebeginin olmasini diliyorum kader arkadasim,,

amin arkadaşım demek 2,5sene oldu bile desene allahım dayanma gücü versin bize allahım hepimizin bebegini gönderirir inşallah şeymacım..

ben ölene kadar melegim sen benim ilk karnımda yaşadın şimdi ise hep kalbimin bir köşesinde yaşayacaksın seni çok seviyorum kızım annen herzaman seninle ...
seni yıllar asırlar geçsede unutmuyacagım melek kızım benimm..

mümkünmü arkadaşım unutmak daha dün gibi aklımızdayken zaman sadece acı bi şekilde onsuz yaşamaya alıştırıyo ama unutturmayı asla başaramıyo başaramazda annesinin ilki ilk göz ağrısı derlerdide hep merak ederdim nasıl bişi bu diye artık merak etmiyorum hayat öğretti çünkü bizim gibi annelerin zaman kavramı yokki hep ilk günü var bende çok özlüyorum meleğimi 2 ay nasılda çabuk bitti gibi ama birde yüreğim dese böle herşey ilk günkü gibi hala

sudemebru sorma canım hersey aklımızın bır köşesıne kazınmış her yerde herseyde onu hatırlıyoruz ilk gözağrımız onlar bızım unutmak kavramı bıze cok uzak yataga basımı koydugumda gözlerımı kapattıgımda hersey dun gıbı gelıyor hastanede yasadıklarım doguma gırmem kızımı görememem cenaze namazının kılınması mezarlığıııııı aaaafffffffff allahımmmmm sabır ver bızlerreeee

sudemebru canım seninde başın sagolsun allahım güç versin bizlere dedigin dogruilk göz agrısı bu demekmiş
allahım ikinci bebeklerimize nasip etsin ömürlerini onlara versin...

melegim bende elimden geldigince kızımın mezarına gidip onunla konuşuyorum dertleşiyorum bana okadar iyi geliyorki benidinliyor eminim bir yerlerde allahım güç versin bizlere...

melegim bende elimden geldigince kızımın mezarına gidip onunla konuşuyorum dertleşiyorum bana okadar iyi geliyorki benidinliyor eminim bir yerlerde allahım güç versin bizlere...
gercekten öyle tatlım ben mezarına gıtmeden önce o kadar cok aglıyordum kııı takıı ılk melegımı zıyaret edene kadarr....mezarına gıttıkk oturdummm basına konusamıyorummm sadece ılk dılımden dökulen cumle 'BİZ SENİNLE TANIŞMAYI BÖYLE HAYAL ETMEDIK KIZIMMMM'' olduuu sonra kızımın sacları yerıne topragıı oksadımmmmm optummm kokladımm tabı bu sırada esımmm kahrolduu basımdaaa canımmmm mezarın ıcınden bı ses bana ANNE AGLAMA BENI BURADA ZOR DURUMDA BIRAKMA UZME BENI DE KENDINIDE dedıııı banaaa bııı sabır geldııı rabbımdennnn sukrettımmm halımeee ve kalktım hemen gözyaslarımı sılerekk ve dırek esıme hadıı gıdelımm dedımmm rabbımm sabrını verdıı o gunu hıcc unutamıyorumm oo gunden sonra kızımı ıkıncı zıyaretımde hıcc ama hıcc aglamadımmm konustumm guldumm kızımlaaa uzmedım onuuu...

acını paylaşıyorum canım
nasıl bir acı olduğunu bilirim.
dua ediyorum kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.

bugün ikizlerimi kaybedeli tam 6 ay oldu.
ilk oğluşumu kaybedeli de 2 yıl 1 ay
bundan 3 yıl önce birisi bana üç melek annesi olacaksın dese hayatta inanmazdım
isyan etmiyorum Rabbim böyle yazmış bana diyorum
bu hayatta herkesin çekeceği bir acı var ben de onu çekiyorum diyorum,
ama dayanmak çoookkkk zorrr.

Back
X