melek kızım gideli 1 sene oldu..

melegim gerçekten sana allahım yardım etmiş ne güzel
bende aglamıyorum ama bazen aglamak geliyor ozaman aglıyorum ama mumkün oldugunca aglamıyorum...
hadibakem amin canım allahım gerçekten yşatmasın kimseye ..
mapcım allahım sana sabırların en büyügünü versin seninki daha büyük acı evet cok zor ama bizde bu şekilde sınanıyoruz allahım mufakatını verirecek inşallah..

sudemebru sorma canım hersey aklımızın bır köşesıne kazınmış her yerde herseyde onu hatırlıyoruz ilk gözağrımız onlar bızım unutmak kavramı bıze cok uzak yataga basımı koydugumda gözlerımı kapattıgımda hersey dun gıbı gelıyor hastanede yasadıklarım doguma gırmem kızımı görememem cenaze namazının kılınması mezarlığıııııı aaaafffffffff allahımmmmm sabır ver bızlerreeee

benim ve benim gibi tüm melek annelerinin durumu böle demekki hele ilk gördüğüm gözleri kapalı karşımda hiç aklımdan çıkmıyo eli kolu hareket etmesi o gür sesiyle ağlaması heryerde her anda onu yaşamak ilkim ilk göz ağrım annesinin kuzusu inş 2.cilerde yüzümüz güler rabbim nasip ederde bak ağlıyom yine çok özledim bende çok sevdim toprağını minik başını bedenini öptüm doya doya ağlamıyım diyom ama olmuyo nasıl bi yangın bu hiç dinmeyen acı özlem dolu sabır sabır

evet canım zaman geçiyo acılarımız büyüyo,özlemimiz büyüyo...onlar bizim meleklerimiz ve içimizde yaşıcaklar...allahım bize sabırlar versin canım....

acımı ancak bu şekilde dindirebilirim diye düşünüyorum hep dua ediyom rabbime inş hayırlı sağlıklı bi kızım daha olur aynı ilk meleğime benzeyen ikizi gibi

amin allahım gönlüne göre versin arkadaşım...

evet canım zaman geçiyo acılarımız büyüyo,özlemimiz büyüyo...onlar bizim meleklerimiz ve içimizde yaşıcaklar...allahım bize sabırlar versin canım....

allahım hayırlısyla daha fazla bekletmeden meleklerimizin kardeşini gönderir inşallah güzelim...

allah sabır versin. Yardımcınız olsun inş.

amin canım allahım kimseye yaşatmasın inşallah..

Back
X