- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #20.041
Canlarım ben geldim gidiyorum....kızımı okula hazırlıcam, biraz da ortalığı toparlıyım çıkıcam...sizlere iyi sohbetler...öpüyorum hepinizi...Şeniz
S1907 nasıl oldun canımcım???? daha iyisindir inşallah :teselli:
yok hayatım ya.hiç iyi değilim.
çok ağrım var.ne yaptıysam geçmedi.yarın biraz dinlenirim artık.belki bir faydası olur diye düşünüyorum.:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ah be hayatım neden gidip bi iğne olmadın şimdiye kadar rahatlatırdı senii ..of be ebrum yaa valla üzülüyorum bakk bilirim bel ağrısını az bucuksenağlama
Şeniz canım çok geçmiş olsun inş geçer çok çabukŞenizolucam hayatım artık bu akşam kısmetse olucam.
ben o iğneleri olunca biraz ağrım oluyor.onun için bu günü tercih ettim.yarın iş yokya biraz dinlenirim dedim hayatım.bu akşam olucam ve yarın bütün gün yatıcam şekercim.
Şeniz Şeniz Şeniz
canımmmmm iyim sen nasılsın hava kapalı bugün tahayla evdeyiz malesef:roflol: evet yarın tatil size ohh keyfini çıkar canım dinlen bir güzelŞenizMERHABA İZABELLAMM..ŞenizŞeniz
naber şekerim nasılsın bana bu gün cuma gibi geliyor yaa ben de yarın izinliyimm ohhhh beeee
hoşbulduk tatlımŞenizhoşgeldin izabelle
Şeniz canım çok geçmiş olsun inş geçer çok çabukŞeniz
saol şekerim.inşallah geçer ya.bende biran önce geçsin diye dua ediyorum.allah bu ağrıyı kimseye vermesin.:Saruboceq: :Saruboceq:
saol şekerim.inşallah geçer ya.bende biran önce geçsin diye dua ediyorum.allah bu ağrıyı kimseye vermesin.:Saruboceq: :Saruboceq:
[/B][/COLOR]
canım dr a gitmedinmi
selam canım.ağrım var hayatım.geçmedi.bu beni biraz uğraştırıcak sanırım.bu sefer.tünaydınnn
hepinize çok teşekkür ederim canlarımm
galiba kötü üşüttüm bu saate kadar kendimi bilmeden uyumuşum kızlar gelecek diye zorla kalktım
sizler nasıslınızzz betülcüm geçmiş olsun canım meleğimize
rosemmcim eniştemin doğum günü kutlu olsun sağlık,huzur,bereket ,mutluluk dolu sizlerle beraber nice doğum günlerine inş
ebrucum nasıl oldun tatlımm
ne oldu kiz neren agriyo gecmis olsun
bu sefer gitmedimde hayatım.telde konuştum.iğne isimleri verdi.akşam vurdurucam onu.
aslında ameliyat diyorlarda bende olmak istemiyorum.son ana kadar sabretmek istiyorum hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?