- Konu Sahibi minik kuslarim
- #21.161
aanasıl kaçırırızz saat 3 biz buradayız geçen gün toplantıyı yarıda kestimm kızz uzadıdaa dedim ben kahve içmeye gidiyomm bırakın benii
dedilerr eeeodana gidiyonn(odada sigara yasahh) dedim sizene beee randevum varr kızlarlaa bensiz olmazzz :roflol::roflol:
işte bööölleee ben karabigalıyım canım daha doğrusu annemm oranın en güzel kızı olduğundan babacığım onu alıpp istanbullara getirmişş babam ist luu bende burada doğdum tabiiiiannemin en mutlu babamın en üzgün olduğu günmüşşşş çünküü ben takside doğduğum içinn babam acık rezil olduu diyeee adam bana doğuştan kızgın yaniii:sm_cool::sm_cool:
sonra hayatıma bu şevvall girdi her şey alt üst olduu be gülümmmdelikafaduldendelikafadulden
a karabigaülısın yani güzel yer canım yaaaaaaaaaaaa.....bizimde orda akrabalım varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...sülalenin bir tarfı oralı benim kayın validelerde karabigalı...ay dershane müdürleride karabigalı....tam sen bizden sin hayatımmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3 bende bigalıyım canımmmmmmmmmm ...
...ay sen taksidemi doğmuşun.....vallahi hoşmuş anı olmuş annenle babana ..... :lepi: