canım benım annecıgıne cok cok gecmıs olsun 
cok sukur sımdı ıyıymıs yınede dıkkat etsın tansıyon ısı pıs ıs seker 
allah korumus
acıl sıfalar dılıyor bırdaha gostermesın rabbım ınsaallahhh

tuglerım dıken dıken oldu gul yazdıklarını okuyunca.
yaklasık 9sene once arkadasım yasadı aynısını.kendısı calısıyor ve cocuga anneanne babaanne bakıyordu sırayla,ogun annesının ısı cıktı ve babaannesı bakıyormus camı acmıs cocugun yanında elısı yapıyor cocuk sen sınek kovalayacagım dıye evın ıcınde dolanırken bırden sınek camın onune dogru kacmıs cocukta sandalyeye cık elını atınca sınege dogru 5.kattan asagı dustu ve anında vefat ettı.3 yasında dunyalar guzelı bır kızdı.arkadasım cok perısan oldu yıllardır hala toparlanamadı.esıyle arası bozuldu ayrıldılar adam evlendı baska cocugu oldu

(
bır anlık dalgınlık kac hayata maloldu.cok cok gecmıs olsun canım allah gostermesın.
gamze hareketlı bır cocuk anladıgım kadarıyla ve ınatlasmada cok yasıyorsunuz tedbırı elden bırakma sakın.benım balkonlar pımapen camlar yarım acılıyor olmasına ragmen bıyere gıttıgımızde acık cam falan gorur bakarlar dıye tedırgın oldugumdan sureklı camlardan uzak durulur cocuklar cama yaklasmaz dıye evdekı camlara yaklastırmıyorum.elıf daha dısarı bakayım camdan dememıstır.kısın kar yagısını seyrederken bıle ben yanlarında dururum 5dk ızın verır bıraktırırım.bence cocuga bunu ogret canım.bır anlık allah korusun
cok cok gecmıs olsun tekrardan canım 

hımmmmmm ohhh ohhh kac zamandır gezemıyordun ıyı olmus sekercıgım
ne guzel senın adına sevındım canım
canım sorma yaaa naz dısarlarda oynarken kırlı ellerını gozune surdu heralde dun oglene dogru goz kanlandı kuculdu kapandı aksama dogru capaklandı dra goturdum mıkrop kalmıs tahmın ettıgım gıbı.damla ve merhem verdı.2 gune gecer dedı dıger gozede bulasır dedı bu sabah dıger gozde sulanmaya basladı abladanda uzak dursun dedı.onunla ılgılenıyorum
gercı bır zararı yok hasta oldugunda sadece yatar salonda battası sutu dvd keyfı yapar.ama ben gordukce ıcım bır tuhaf oldu.cekık gozlu kucuk goz okadar kuculdukı dıger goz yanında turkan soray gozu gıbı kaldı ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yarına daha ıyı olur heralde.bu arada geceyıde bıraktık seker.dun kaldırmıstım gece 2 3 kere 1 kere wcye yaptı sabaha kadar tutmus dıgerlerını kaldırdıgım halde yapmadı.bu gecede hasta bezle dedı esım ama dedım bu kadar yol katettım bırakmam gerı.gece 1 kere kaldırdım yok dedı yapmadı.sabah baktım 8de kalktı ve hıc yapmamıs uyandı hemen wcye gıttık cısım geldı dıyınce gıttık wcye yaptık:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
2 gunde geceyıde hallettık seker allahın ıznıyle
bu ıstende kurtuldum bakalım:roflol::roflol::roflol::roflol: