• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

buyur gel şekercimm bekliyorumkaydirigubbakcemile5

tlfla konuşuyordum şekercim çoksevdiğim bir arkadaşm arad bana gelecekmiş
onula konuştum ondan ses yoktu şekercim
şimdi görüntüde gidecek :roflol::roflol:ikramlk hazırlama lazımmcokacimcoookeksiklerde var markete eşimi yollayacaktm içe dşına çıkmş market işide bana düştü ben çıkyorum görüşmek üzere şekercimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ok gelıyorum canım benım ac kapıyı yafrussssssssssskaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
hımmm anladım sekercıkımmm
hadı sana kolay gelsın canım benım
ohh ohh sımdı ne guzel hazırlıklar yapıcaksındır benım ıcınde ye yafrusummmmmmmmmm
ellerıne saglık sımdıden kolaylıklar dılıyorum sana bebekım
bende cıkıyorum kızların canı cok sıkılıyor napacagımı sasırdım valla dısarı cok sıcak golgede oynatsam heryer yanıyor evdede ne yapacaklarını sasırdılar vallahı bezgın bekır modundayım bugun yaaaaasenağlamasenağlamasenağlama
ay kendımı hıc boyle umutsuz vaka olarak gormemıstım
kendıme gelmem lazım bır sılkelenıpde

herkese tünaydınn
hepimizin bugünün dünden güzel olur inşallahhhh
görümcem boşandığı için kayınpederim kızdı ve köye taşınıyoooo
bi yandan onun eşyalarını topluyoruzzz
bi yandan görümceminkinleriii
off şu dr bugün arasada şu işlerden yırtabilsemmmm:gitme::gitme:
kayınpeder köye taşınıyo
görümcem onun katına inicekkk
bir sürü iş varrr
offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
açın kapınızı ben size doğru kaçmak istiyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

herkese tünaydınn
kayınpeder köye taşınıyo
bir sürü iş varrr
açın kapınızı ben size doğru kaçmak istiyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4
Şeniz canım hadi atla gel bana ben tahayla yanlızım evde canımda sıkılıyor dertleşiriz ne güzel canım sıkma canını herşey olucana varır hepsi geçer biraz sıkıntılı olur ama bu günlerde geçer rabbim her şeyin hayırlısını nasip eylesin sen üzme sakın kendini çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan

gunaydınlar sekerler herkese guzel bır gun dılıyorum
yaaa ben mu memlekete pes dıyorum vallahı yaaaa
her ısımızı cok dakık ve zamanında yaparmısız gıbı sabah 8de kesılecek dedıler ve tam 8de kestıler suyu
nasıl duzenlı dakık calıskan bır mılletız sormayın yanı
anlayacagınız carsamba gece 12 ye kadar suyum falan yok ıs yemek derdımde yok dunden hallettım hepsını .
kızlarımla oynar ılgılenır yatar kalkarım artıkın:))
kahvaltı sonrası gorusmek uzere sımdılık kactım yafrularrr kıb opuyorum sızlerı byeeee

canım ben Ankara merkezde degilim ilcedeyiz o yüzden su kesintisinden etkilenmiyoruz
Sana allah kolaylık versin susuz kalınca insan daha iyi anlıyor herseyin su ile döndüğünü

Merhabalar...
Herkese güzel bir gün diliyorum
Benim günüm güzel basladı bugün BENİM DOGUM GÜNÜM
Mesajlar mailler telefonlar ve KK dan gelen mail beni cok mutlu etti
Sevilmek hatırlanmak cok güzel:kedi:hihoyyyt:enbuyukkk:zemuszemus

Merhabalar...

günaydın canımcım nasılsın?
doğum günün kutlu olsun hayatım.rabbim eşin ve çocuklarınla birlikte uzun sağlıklı yıllar nasip etsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Merhabalar...
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis iyiki doğdun canımmmmmmm doğum günün kutlu olsun nice senelere sağlıklı ve mutlu alkisalkisalkis

selam meleklerimin melek anneleriopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkesler iyidir inşallahyerimseniben
hepinizi çok özledim arkadaşlar sizde beni özledinizmi acep :uhm:

herkese tünaydınn
kayınpeder köye taşınıyo
bir sürü iş varrr

sevvalim kıs sen daa ameliyat olmadınmı bea
anacım ameliyat dedin seni beklerken ben ameliyat oldum iyileştim tatile geldim sen hala ameliyat olcen bee :roflol: :roflol:
bu arada sana allah kolaylık versin şeker benim yanıma yazlığa gel anam hem hergün yüzeriz ameliyat öncesi kilo verirsin :roflol: :roflol: :roflol:

Merhabalar...

şekercim nice mutlu , umutlu, sağlıklı vede huzur dolu seneler canım sevdiklerinle birlikte inşallah

herkese tünaydınn
kayınpeder köye taşınıyo
bir sürü iş varrr
kapılar sonuna kadar acık ama herkesin kendine göre derdi var genede en güzeli insanın kendi derdi en azından sabret gönlüm demesi kolay ama kapılar acık sana

selamlar canlarım... çok sevdiğim bir ablam var onu çağırdım birazdan gelir benimde canım sıkılıyor sıcaktan yaaa...evim çok güneş alıyor yanıyoruz:bbo:

Merhabalar...

doğum günün kutlu olsun arkadaşım....
nice yıllaraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gulzeynom bebekım canım benım nıce mutlu yıllara seker bır omur boyu saglık sıhhat afıyetle ınsaallah canım benım
sevvalcıgım allah yardımcın olsun canım benım ınsaallah
kolaylıklar dılıyorum
oglen sınırlerım bozuldu dısarı cıktım kızlarla cok sıcaktı basıma agrı gırdı geldım kızları yatırdım sızlerle paylasayım dedım.
komsum aradı elıfı yazdırdıgım okulun bırını aramıslar kura sonucları noldu dıye sızın cocugunuz cıktı gelın hafta ıcı kayıt yaptırın demısler bende dedım persembe gunu dedım cekılecek ama yınede okulu aradım
hayır cekılmedı dedıler nasıl oluyorda komsuya boyle soylersınız dedım baska okuldur burası degıl dedı ben salakmıyım bılmıyormuyum neresı oldugunu dedım adı ne dıyor adını napacaksınız dedım soylemıssınız ıste kadın evrak hazırlıyor dra tahlıl yaptırmaya gıdıyormus dedım(okul kayıt ıcın gaıta ve kan tahlılı ıstıyorlardı)
kadın hayır oyle bısey yok ne demek ıstıyorsunuz dedı ben bısey soylemıyorum artık sız ne anlıyorsanız dedım yuzume kapattı telı.komsuyu aradım oda bızım anne baba ayrıya belkı onun ıcın kurasız alıyorlardır dedı.okulun wep sayfasına baktım kurada oncelıklıkler dıyor anne baba olu olanlar bosanmıs olanlar ve gecen sene okulumuzda okuyan ogrencıler oncelıklı dıyor
eeeeee nasıl ıs bu yaaaa?
benım sag ve bosanmıs olmamakmı sucum sımdı:((
ay valla bu memlekete cocuk dogurduguma o kadar pısmanımkı anlatamam sızlere.
sacmalık degılmı sızce benmı mantıklı dusunemıyorum arkadaslar.

canım ben Ankara merkezde degilim ilcedeyiz o yüzden su kesintisinden etkilenmiyoruz
Sana allah kolaylık versin susuz kalınca insan daha iyi anlıyor herseyin su ile döndüğünü

hımm anladım seker dogru soylemıstın daha oncede sımdı hatırladım
cok etkılemıyor canım sukur evde su depom var ama benım derdım nazın son olaylardan sureklı altına ısemesı ve camasır yetmezseydı ama sureklı tuttum bugun kendı bır kerede soyledı dısardada yapmadı eve gelınce goturdum yaptı sanırım toparlamaya basladı kendını yavrucugum
ınsaallah halledecegım 1 2 gune kadar yenıden

gulzeynom bebekım canım benım nıce mutlu yıllara seker bır omur boyu saglık sıhhat afıyetle ınsaallah canım benım
sevvalcıgım allah yardımcın olsun canım benım ınsaallah
kolaylıklar dılıyorum
oglen sınırlerım bozuldu dısarı cıktım kızlarla cok sıcaktı basıma agrı gırdı geldım kızları yatırdım sızlerle paylasayım dedım.
komsum aradı elıfı yazdırdıgım okulun bırını aramıslar kura sonucları noldu dıye sızın cocugunuz cıktı gelın hafta ıcı kayıt yaptırın demısler bende dedım persembe gunu dedım cekılecek ama yınede okulu aradım
hayır cekılmedı dedıler nasıl oluyorda komsuya boyle soylersınız dedım baska okuldur burası degıl dedı ben salakmıyım bılmıyormuyum neresı oldugunu dedım adı ne dıyor adını napacaksınız dedım soylemıssınız ıste kadın evrak hazırlıyor dra tahlıl yaptırmaya gıdıyormus dedım(okul kayıt ıcın gaıta ve kan tahlılı ıstıyorlardı)
kadın hayır oyle bısey yok ne demek ıstıyorsunuz dedı ben bısey soylemıyorum artık sız ne anlıyorsanız dedım yuzume kapattı telı.komsuyu aradım oda bızım anne baba ayrıya belkı onun ıcın kurasız alıyorlardır dedı.okulun wep sayfasına baktım kurada oncelıklıkler dıyor anne baba olu olanlar bosanmıs olanlar ve gecen sene okulumuzda okuyan ogrencıler oncelıklı dıyor
eeeeee nasıl ıs bu yaaaa?
benım sag ve bosanmıs olmamakmı sucum sımdı:((
ay valla bu memlekete cocuk dogurduguma o kadar pısmanımkı anlatamam sızlere.
sacmalık degılmı sızce benmı mantıklı dusunemıyorum arkadaslar.
hayırlısı cnm ya bende iş görüşimesine gittim bugun olmadı kızlar cnm sıkıldı rüyayıda yazdıramadık ögleden sonra yaş gurubu yok rüyanın sabahçı olsun diolar yazdırmadım sabahda..........canım sıkkın kociş evde yemek falan yapçaz şimdi sonra grş..........

Back
X