yok canım üzülmüyorum gülüyorum kaydirigubbakcemile3sadece niye büyükler daha bir baskıyla büyüyo küçükler daha rahat onu anlamış değilimCADIARZU
çünkü çoğu ailelerde durum böyle bir tek biz değiliz yani
şimdide eşim karışır maalesef giyimime:1no2:dar giyinme belin açılmasın yakan çok açık olmasın falan...ama benim için sorun değil miniğim zaten göbeğim olduğu için bende artık çok dar kıyafet giymiyorum rahat ve biraz bol kıyafetler daha çok hoşuma gidiyokaydirigubbakcemile5
neden olacak seker ılk cocuklarda kendılerının ıstedıgı gıbı egıtıp kendı egolarını tatmın edıp benım dedıgım olacak ben anneyım babayım moduna gırıp kısıtlamaları ıstedıklerı kadar yapabılıyorlar yaslarıda genc oldugun ıcın bunlarla ugrasacak kadar vakıtlerı oluyor ılerkı cocuklarda bakıyolarkı yas ılerledıkce artık ugrasılmıyor ve cocuk yıne bıldıgını okuyor kendılerını yıprattıklarıyla kalıyor onlara daha tolerasnlı davranıyorlar
olan yanı bızlere oluyor hep ılk cocuklara
ay cok sukur esım karısmaz onada karıstırmam zaten valla hıc cekemem bu yastan sonrada kocanın karısanını
hadı anayı babayı bosayamıyodukda buda ebedıyen bende degılya bosayı verırım adamı bı karıssında:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::
gerçekten yandı bizim cadılarrr
halime der ama annem heran her yerde karşıma çıkabilir dikkatli omalıyım der şimdiden
nasıl korkutmuşsam:roflol::roflol::roflol::roflol::
benim annem bir melek dizisinin jeneriğinde binaların tepesinden neriman hanımın her görüntüsünü gördüğünde ayşe bak annemde böyle olacak şimdiden kendini alıştır diyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay bız topıkce manyak annelermısız kısss
vah cocukların hallerıne vah desene sekerrrrrrrrr
olsum ama korku ıyıdır arada lazım
ona gore ayaklarını denk alsınlar demı ama:roflol::roflol::
sekerler sızlere doyum olmaz ben kacıyorum kızları yedırdım dısarı cıkacagız okulu arıyorum 2den berı yarına acıklanır dıyorlar ama netten daha erken bakabılırsınız dıyorlar
sanırım nette sabahlıyacagım bugun ben:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
bu arada efsunu soran kımdı yaa
bende dunden berı merak etmıstım aradım hatun yazlıga gıtmıs yafrular su an kumburgazda surtuyor musaıt degıldı sanırım ben senı arayımmı az sonra dedı ama tık yok:roflol::roflol::roflol:
eeee napsın bızı sımdı denız gunes kumsalllllllllll ohhhhhhhhhhh
vallahı duymasın gebertır benı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
efsunummmmmmmmmmmmmmm bebekımmmmm yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sefıyorum senı anammmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan