- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #36.741
pişşşşşşşşşşşşttttt kızlar nabersiniz bakem :)
selamlar kızlar...uzun zamandır kk ya girmeyi unutmuşum öpüyorum hepinizi canlarım...
işte 2 kaçak daha yakalandınız
unuttunuz burayı şekerler
tutuyorum da yine kaçıyorlar amaheheeee mihrişimm yakala sıkı tut bırakma....
becik deyip gidiyorlar miniğim ne yapalım bunlarıanaaaa kimler gelmiş nerdesiniz kız siz bakem?birde naber diye soruyorlar utanmadan:)))sizden naber bakalımmmmmmm?
sevvalimmmmmmm muckkkkkkk bebem senden nehaber:)))nasıl gidiyor bakayım
mihribanım canımcığım senide kocaman muckkkkk herkese iyi akşamlar canlarım
meleklerimide opuyorumnanaktan
geçmiş olsun rüyacımgünaydın kızlar nasılsınız kızlar pek ugrayamıyorum bilegimde ki kist yeniden çıktı ve şırıngayla çekildi ama yine tekrarladı ve tekrar alınacak ama doktor sürekli istirahat etmemi söylüyo eşimde bilegimi oynatmamak adına pc ye bile geçmemi istemio...bu arada bu ayın sonuna kızkardeşimin doğumu var o yüzden memlekete gidicez eşimle beraber..onun hazırlıklarıda var hediyelik alımı falan ama takip ediyorum okuyorum yazdıklaırnızı öpüyorum herkesi mucux..
günaydın kızlar nasılsınız kızlar pek ugrayamıyorum bilegimde ki kist yeniden çıktı ve şırıngayla çekildi ama yine tekrarladı ve tekrar alınacak ama doktor sürekli istirahat etmemi söylüyo eşimde bilegimi oynatmamak adına pc ye bile geçmemi istemio...bu arada bu ayın sonuna kızkardeşimin doğumu var o yüzden memlekete gidicez eşimle beraber..onun hazırlıklarıda var hediyelik alımı falan ama takip ediyorum okuyorum yazdıklaırnızı öpüyorum herkesi mucux..
günaydınlar şekerlerrrrr
nabersiniz bakalım?
mihribanım kuzum ben onları faceden görüyomda çok ses etmiyom yoksa paralarım:)))
sen nasılsın şekerciğim keyifler ne alemde nasıl gidiyor okul meleklerimin okumayı hallettimi?
herkesi opuyorumnanaktan kolay gelsin görüşmek üzereeeeeeee
canım teşekkürler....tutuyorum da yine kaçıyorlar ama
becik deyip gidiyorlar miniğim ne yapalım bunları
bende öptüm seni
geçmiş olsun rüyacım
bebeğinizde şimdiden hayırlı olsun canım
kendine dikkat et
saol tatlım tşkler aminnncanım benim çokk geçmiş olsun arkadaşım dikkat et sen kendine inşaallah en kısa sürede iyileşir canım
kardeşciğinide bizler için tebrik et canım allah kurtarsın bir avazda inşaallah sağlık mutluluk uzun ömürler versin bebeciğiyle birlikte
kib görüşmek üzere tatlım rüyamızıda kocaman opuyorumnanaktan şeker
merhaba kızlar benımde10.10.2010 tarıhınde dunyaya getırdıgım bır kız cocugum var aranızdakı yerımı alayım ıstedım
merhaba kızlar benımde10.10.2010 tarıhınde dunyaya getırdıgım bır kız cocugum var aranızdakı yerımı alayım ıstedım
iyi akşamlar hanımlar
bugün sitede sorun var galiba çok ağır sayfalar açılmıyor bir türlü
öğlende bakım var yazıyordu
neyse herkes iyidir umarım
öpüldünüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?