- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.961
maşallah maşallah maşallahhh
bizim topik varyaaa
güzeller geçidi gibi oldu
bugün
:asigim::asigim:
heyyy yafrummmmmmmmmmmmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
muckkkkkkkkkk
nunukcum maşallah şekerimm
allah nazarlardan korusun
elllerine sağlık yavrummm ellerin dert görmesinnnnn
sewalcim maşallah canım allah bağışlasın meleklerini
niye yarıştı sanayım canım bilmiyormuyuz hepsi aynı bu şerkerler hani benim ki derler hemen
minikcim aynen canım ama bu asil havalar bu günlerde biraz erkeksi hareketlere dönüştü canım
huy değiştiriyoruz bir süsleniyoruz bir aman o da neymiş havalarında cadı bakalım sonu ne olacak neye karar verecek
teşeşkkür ederimm arkadaşlarrr aminn cümlemizin kini
nunukcum ellerine sağlık tatlım
güzel görünüyorrr
ama belinaycığımın canı çekerse ne olacak şimdi
yapıp kargoyla yollarsın artık
aminnn canım hepimizinkini inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:oh oh ne güzel bu prensesler ne güzel allahim anali babali büyütsün insallah Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
iyi akşamlar kızlar
maşallah bugün topiğimizi güzeller basmış.hepiniz harikasınız.............
meleklerimizde en az anneleri kadar güzeller kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bugün çok yoruldum,ama hala işlerim bitmedi baya derinden girişmişim çıkamıyom işin içinden.
işlerim bitince toplanıp bana gelin sefa yapalım.ben size börekler,baklavalar açarım.ayyy ne güzel olur
iyi akşamlar kızlar
maşallah bugün topiğimizi güzeller basmış.hepiniz harikasınız.............
meleklerimizde en az anneleri kadar güzeller kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bugün çok yoruldum,ama hala işlerim bitmedi baya derinden girişmişim çıkamıyom işin içinden.
işlerim bitince toplanıp bana gelin sefa yapalım.ben size börekler,baklavalar açarım.ayyy ne güzel olur
öylemi sen is bsina ozaman kapin calarsa bilki ben gelmisim hadi kizlar börek baklava yemeye evi yeniden kirletmeye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
merhaba hanımlar
bizde gezdik dolaştık az önce eve geldik
kamilecim şevvalcim benden sonra meleklerinizin resmini koymuşunuz
çok şekerler maşallah
bu arada topiğimizin 1. yılı kutlu olsun hanımlar daha nice senelere inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
en büyük melek anneleri topiği:lepi::lepi::lepi::lepi:
yazık kız nunuk
sabahtan beri temizlik yapıyo betülcüm
biraz dinlensin biz sonra ona yine baklava açtırrızcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?