Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selam arkadaSLAR BENDENDE SIZE KREPPPP ICINE NE SÜRERSENIZ SIZDEN

CANIM CEKMISTI SIZLERLEDE PAYLASAYIM DEDIM NE DE OLSAM KIZGARDASIZ DEMI ))))))))))

sewalcim maşallah canım allah bağışlasın meleklerini
niye yarıştı sanayım canım bilmiyormuyuz hepsi aynı bu şerkerler hani benim ki derler hemen
minikcim aynen canım ama bu asil havalar bu günlerde biraz erkeksi hareketlere dönüştü canım
huy değiştiriyoruz bir süsleniyoruz bir aman o da neymiş havalarında cadı bakalım sonu ne olacak neye karar verecek
teşeşkkür ederimm arkadaşlarrr aminn cümlemizin kini

ben senin açından demedim tatlımm rosemin diline düşmiyeyim dedim....

nunukcum ellerine sağlık tatlım
güzel görünüyorrr
ama belinaycığımın canı çekerse ne olacak şimdi
yapıp kargoyla yollarsın artık

nunukcum ellerine sağlık tatlım
güzel görünüyorrr
ama belinaycığımın canı çekerse ne olacak şimdi
yapıp kargoyla yollarsın artık

hani ki belinay kiz yok ki simdi o :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: ben hem onu unuttum yaaa offffffffffffffffffff yollarim tabim

esirgermiyim minikcim en sevdiğim resmini koyayım fıstığımın

kızlar bizim evdede isyan çıktı bende büyük kızımın resmini ekliyorum zannetmeyin kamileceyle yarışıyorum diye ama genel istek varrrr neden şevval var sende varsın ben neden yokum diye....

oh oh ne güzel bu prensesler ne güzel allahim anali babali büyütsün insallah Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

iyi akşamlar kızlar
maşallah bugün topiğimizi güzeller basmış.hepiniz harikasınız.............
meleklerimizde en az anneleri kadar güzeller kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben bugün çok yoruldum,ama hala işlerim bitmedi baya derinden girişmişim çıkamıyom işin içinden.
işlerim bitince toplanıp bana gelin sefa yapalım.ben size börekler,baklavalar açarım.ayyy ne güzel olur

merhaba hanımlar
bizde gezdik dolaştık az önce eve geldik
kamilecim şevvalcim benden sonra meleklerinizin resmini koymuşunuz
çok şekerler maşallah
bu arada topiğimizin 1. yılı kutlu olsun hanımlar daha nice senelere inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
en büyük melek anneleri topiği:lepi::lepi::lepi::lepi:

öylemi sen is bsina ozaman kapin calarsa bilki ben gelmisim hadi kizlar börek baklava yemeye evi yeniden kirletmeye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kız bu yorgunluğun üstüne birde bizimi ağırlıyacan:1shok:
sen bugün dinlen canım biz başka birgün sana misafir oluruzkaydirigubbakcemile3

yazık kız nunuk
sabahtan beri temizlik yapıyo betülcüm
biraz dinlensin biz sonra ona yine baklava açtırrızcokacimcoook

evet ya ben nasil atzlamisim bunu haaaaaaaaa hafta sonu misafirdi sonram melisanin hasta olmasi sasirtti beni hayirli ugurlu olsun canim 1 yilda 2000 sayfa helal olsun bize :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: 2.senede en az 4000 olur insallah allah daha nice yillara hepberaber öffff baglayamadim haaaaaa elim ayagima dolasti :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yazık kız nunuk
sabahtan beri temizlik yapıyo betülcüm
biraz dinlensin biz sonra ona yine baklava açtırrızcokacimcoook

o kendi kasindi birkerem benmi dedim sana gelecez diye haaaa ben desem birkerem caya yada kahveye geliyoruz derim o agziyla bir de dediki baklava börekler acarim size dedi yaaaaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…