Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ben kk de geziniyorum hanımlar
çok sıcak var burda ne dışarı çıkılır bu havada ne de ev işi yapılır
bende pc başında zaman geçiriyorumbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
sizlerede kolay gelsin hanımlar

iyi pazarlarr şekerlerrr,nasılsınız umadan bu yana giremedim özledim sizlerii
sınava giren meleklerimizin inş güzel geçmiştir sınavları dualarımız onlarlaydı
dün evimi temizledim ,pc gündüz kızlardan akşamda eşimden bana kalmadı
son günlerde pek giremiyor diye seslenmedim bende,
dün akşam üzeri amcamla ,kızkardeşim,gelin filan yürüyüşe gitmiştik fazla uzaklaşmışız
bir yerlerden polenlere maruz kaldım galiba sabaha gözlerim şişmiş aısıyla uyandım bu saate kadar açamadım şimdi çok daha iyiyim çok şükürrr

belinaycım dualarımız seninle canım hayırlısıyla bişey çıkmayacak canımm
rüyacım iyi yolculuklarr canımm hayırla gidip yerleş tatlım
arkadaşlar geçmişi okuyamadım hastamız varsa acil şifalarrrr diliyorumm
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorumm görüşmek üzere :))))))))))))))

dün akşam üzeri amcamla ,kızkardeşim,gelin filan yürüyüşe gitmiştik fazla uzaklaşmışız
bir yerlerden polenlere maruz kaldım galiba sabaha gözlerim şişmiş aısıyla uyandım bu saate kadar açamadım şimdi çok daha iyiyim çok şükürrr

canım gecmiş olsun gecenlerde bende yasadım bunu dra gittim damla ve allerji için ilac verdi kullandım simdi iyiyim sanada Allah iyilikler versin arkadasım güzel bir pazar diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Adanada bir süre yasadığımdan bilirim sıcagını hiçbirsey yapılmaz sen en iyisini yapıyorsun pc basında oturmakla:roflol::roflol::roflol:
Sanada iyi gezmeler kk da:roflol::roflol::roflol:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım gecmiş olsun gecenlerde bende yasadım bunu dra gittim damla ve allerji için ilac verdi kullandım simdi iyiyim sanada Allah iyilikler versin arkadasım güzel bir pazar diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Adanada bir süre yasadığımdan bilirim sıcagını hiçbirsey yapılmaz sen en iyisini yapıyorsun pc basında oturmakla:roflol::roflol::roflol:
Sanada iyi gezmeler kk da:roflol::roflol::roflol:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım ilaç kullanıyorum yıllardır canım ilaca rağmen yapıyor böyle özellikle zeytinlerin çiçek zamanda şişiriyor mutlaka geçmezse yarın gidip alerji iğnesi vurduracağım:1no2:

iyi pazarlar melek anneleria.s.
biz sabahtan iki sünnet mevlidine gittik.şimdi evdeyiz hava çok sıcak akşam üstü eşimle kızları gezmeye götürcez.
ruyacım hoşgeldin canım,kolay gelsin nasılsın?hayırlısıyla bi yerleş evine daha sık görüşürüz.kaydirigubbakcemile3
belinaycım üzülme canım,sonuçlar güzel çıkcak,güzel düşün güzel şeyler olsun.aynı üzüntüyü bende yaşadım,inanırmısınız alnımın sol üst kısmında bi tutam saçım beyazladı o üzüntüden dolayı.ama her şey geride kaldı maşallah şimdi kızım 4 yaşında cin gibi.
dualarım seninle canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tayfun ve sezenin sınavları da inş güzel geçmiştir.:Saruboceq:bu sınav stresinide atlattılar.anneleri daha heyecanlıydı gerçia.s

aynen canım burasıda bugün çok sıcak.balkon kapısından yalın gibi ruzgar geliyo

merhaba canım,ben iyiim pazar pazar 1-2 düğün yaptık şimdi evdeyiz kızlarla.sıcakla boğuşuyoruz.
sanada geçmiş olsun canım,bi doktora görün istersen,

Merhaba melek anneleri
Herkese güzel bir pazar diliyorum
birkac gündür yoktum bilgisayardan dolayı beni merak eden yoook muuu:uhm::uhm:
Askolsunsenağlamasenağlama

merhaba hoşgeldin canım,sanada iyi pazarlar nasılsın?
canım burdaki herkezin yeri ayrı elbette tabiki seninde:1hug:

merhaba canım,ben iyiim pazar pazar 1-2 düğün yaptık şimdi evdeyiz kızlarla.sıcakla boğuşuyoruz.

sağol canım ,oh maşallah ne güzel düğünlere gidilmiş, burasıda çok sıcak
ama benim ev serin çok şükürr,geçmezse yarın dr gidip iğne vurdurmam gerekecek tatlım zeytinlerin çiçek açtığı dönemde iyice gözlerime vuruyor maleseff:1no2:
meleklerimle isze iyi gezmeler canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamilecim geçmiş olsun canım
betülcüm evet canım ya burda sıcak bastımı fena bastırıyo daha temmuz gelmedi asıl sıcağı o zaman görücez.şimdilik en azından akşamları serin oluyo temmuz ağustosda geceleride yanıyoruz sıcaktan:çok üzgünüm:
gülzeynocum gezindim canım kk de:roflol:artık kalksam iyi olacak evi sileyim sonrada yemeğimi yapayım yavaş yavaşcokacimcoook

tesekkür ederim canım benimkisi sakayla karısık bi sitemdi
yazdıkların mutluetti beni sagolasın
betülcüm evet canım ya burda sıcak bastımı fena bastırıyo daha temmuz gelmedi asıl sıcağı o zaman görücez.şimdilik en azından akşamları serin oluyo temmuz ağustosda geceleride yanıyoruz sıcaktan:çok üzgünüm:
gülzeynocum gezindim canım kk de:roflol:artık kalksam iyi olacak evi sileyim sonrada yemeğimi yapayım yavaş yavaşcokacimcoook
hadi kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canımm teşekkürlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankolay gelsin canımm
maşallah meleğimiz çişide öğrendi artık bu yaz sıcaklarda bez derdiniz kalmadı tatlımmkaydirigubbakcemile5

tesekkür ederim canım benimkisi sakayla karısık bi sitemdi
yazdıkların mutluetti beni sagolasın

hadi kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım
sağol canımm teşekkürlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankolay gelsin canımm
maşallah meleğimiz çişide öğrendi artık bu yaz sıcaklarda bez derdiniz kalmadı tatlımmkaydirigubbakcemile5

öğrendi çok şükür kamilecim düşündüğümden çabuk kavradı canım.benim kız biraz cadı zorlar beni dedim ama ablalarından bile çabuk öğrendi sanki.şimdi sadece geceleri bağlıyorum.birde buranın sıcağında kendide rahata kavuştu bence bezden kurtuldu:roflol::roflol:
ben çıkıyorum hanımlar öpüldünüzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım

öğrendi çok şükür kamilecim düşündüğümden çabuk kavradı canım.benim kız biraz cadı zorlar beni dedim ama ablalarından bile çabuk öğrendi sanki.şimdi sadece geceleri bağlıyorum.birde buranın sıcağında kendide rahata kavuştu bence bezden kurtuldu:roflol::roflol:
ben çıkıyorum hanımlar öpüldünüzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
brovo meleğimizeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kolay gelsin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende hazır yasağım kalkmışken kuzenimle nette okey oynayacağım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hadi canım gözün aydın melegimizi kutluyoruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım

bak dedım sana demı seker 1 haftaya ogrenırler dıye gordunmuuuuu
meleklerım superler yaaaa aferın guzel kızımıza canım benım
bugun gezmeye gıttık evden cıkarken baglamıstım arkadasın evıne gıttık kapıdan gırer gırmez cısım geldı dedı bezın var dedım denemek ıcın cıkart dedı
cıkardım wcye yaptı.gun boyuda baglamadım geldık parka cıkardım parktada yapmadı eve geldık wcye kostu artık tamamen tutuyor yarın gece ıtıbarıylede geceye baslıyorum canım benım
yarın 2 3 gunluk yemek falan yapıp temızlık yapayım gece saatı kurup 2 3 kere kaldırıp yaptıracagım uykusuz kalırsakta gunduz uyuruz artıkın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
en fazla 2 gece uykumuz bolunur ama tam yaz gelmeden bu ısı halletmıs oluruz
melegımı tekrardan cok cok kutluyor ve opuyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese ıyı aksamlar sekerler
cok yorgunum ve basım agrıyor gun boyu yoruldum ve aksam nette bır haber gordum tuglerım urperdı belkı yalan belkı gercek ama urperdım ıste
gıdıp yatacagım ılac alıp:((((((
herkese ıyı geceler dılıyorum gorusmek uzere ınsaallah
kıb meleklerımıde cok cok opuyorum canlarım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz akşam yemeginden sonra arkadaşlarla gezmeye çıktık festival kuruldu buraya oraya gittik eglendik geldik duş alcaz şimdi............

selam kızlar ayyyy bugün çok yoğun geçti ormana gittik mangal yaptık ordan anneme geçtik çaya bir saat önce geldik tahayı duşa soktum onu uyuttum dşa girdim şimdi nete oturdum rüyanaz cım ohh ne güzel eğlenmişsinizzemuszemuszemuszemus

brovo meleğimizeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kolay gelsin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende hazır yasağım kalkmışken kuzenimle nette okey oynayacağım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hadi canım gözün aydın melegimizi kutluyoruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bak dedım sana demı seker 1 haftaya ogrenırler dıye gordunmuuuuu
meleklerım superler yaaaa aferın guzel kızımıza canım benım
bugun gezmeye gıttık evden cıkarken baglamıstım arkadasın evıne gıttık kapıdan gırer gırmez cısım geldı dedı bezın var dedım denemek ıcın cıkart dedı
cıkardım wcye yaptı.gun boyuda baglamadım geldık parka cıkardım parktada yapmadı eve geldık wcye kostu artık tamamen tutuyor yarın gece ıtıbarıylede geceye baslıyorum canım benım
yarın 2 3 gunluk yemek falan yapıp temızlık yapayım gece saatı kurup 2 3 kere kaldırıp yaptıracagım uykusuz kalırsakta gunduz uyuruz artıkın :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
en fazla 2 gece uykumuz bolunur ama tam yaz gelmeden bu ısı halletmıs oluruz
melegımı tekrardan cok cok kutluyor ve opuyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağolun hanımlarzemuszemuszemuszemus
miniğim ben gece için acele etmiyorum canım zamanla onuda öğrenir.seni ve meleğinide ben kutuyorum canım öptüm nazıda senideopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz akşam yemeginden sonra arkadaşlarla gezmeye çıktık festival kuruldu buraya oraya gittik eglendik geldik duş alcaz şimdi............

selam kızlar ayyyy bugün çok yoğun geçti ormana gittik mangal yaptık ordan anneme geçtik çaya bir saat önce geldik tahayı duşa soktum onu uyuttum dşa girdim şimdi nete oturdum rüyanaz cım ohh ne güzel eğlenmişsinizzemuszemuszemuszemus

ne güzel gezip eğlenmişsiniz hanımlar
ben bütün gün evdeydimbenneyaptımkibizde salı günü çıkıcaz dışarı ya denize gideriz ya pikniğe daha tam karar veremedikzemuszemuszemuszemus

Back
X