• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

üzüldüm minikcimm sen halledersin üzülme olurmu but nedir ki senin içinyerimseniben
naz niye öyle yaptı ki ne güzelde öğrenmişti,bazen gereksiz abartyorlarr su ve sabunun temizlemediği yok kikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoüstelik naz kaçrmazdı ki
kaçırsa ne olur silinir temizlenirdi onlrada temizletmezdin sen kendin temizlerdin
san ki kendilerinin zamannda hiç çocuklarıyla uğraşmadılarr :mymeka::mymeka::mymeka:
boşver miniğim biliyorum zor sinirlenmemek ama yinede kendini üzme nazmız yine öğrenirrr annesi sen bunalım moduna girersen işin zorlaşr ama kendini çok üzme olur mu minikcimm :1hug::1hug::1hug::
benimde canım sıkkn biraz kzları bugünlerde buralardan gitmek istyorum mümkünce
en uzak yere keşke hayırlısıyla tayinimiz filan çıksa buradan biraz uzaklaşmalı meleklerim değilse halalrının ve babannelerinin kin ve karamsarlıklarını onlara da bulaştıracaklarndan diye korkuyorumm kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoüstlerine fazife olmayan şeylere karşmaya başladılarr:oklava::oklava::

ah cnm benim ya üzüldüm gerçekten ama inşllah verirsinderslerini cnm

naza gelincede ah yavrum ya alyını bağlayınca yapmaya başladı kuzum amam ssabır et cnm inşallah eski düzenine alişir.

ah bu insanlar niye karişirla keşek ealştram kulotu kullansaydın cnm ya

üzme kendini cnm öpyorum..opuyorumnanaktan

söyle bi gecmişe göz attımda herkes kaygılı üzüntülü tedirginm bugün:1no2::1no2:
herkeste bunalım hali var:bbo:
Bende bugün üzgünüm aslında
Dün annemlere gidip babalar gününü orada gecirecektik arabamız arızalandı haftasonu heryer kapalı yapılamadı dolayısıyla kaldık benimde canım sıkıldı
Bugün topikce gerginiz demekki:sm_confused:
ama en azından sunu görmek gerek ki herkeste ayrı ayrı telas var tam anlamıyla mutluluk yok
Allah büyüklerinden korusun hepsi gelip gecici seyler
Rabbim cocuklarımızı korusun hepimizin evine saglık ve huzur versin:::Saruboceq:

canım neden bunalıma giriyosunki
benim tanıdığım minik bu kadar kolay pes emez:olmaz:sen büte kaldığın dersleride verirsin kızınıda tekrar çişe alıştırırsın canım.belliki kızın orda altını bağlayınca biraz rahata alıştı a.ssen evde kızını tekrar eski düzenine sokarsın canımyerimseniben
sana yakışmıyo böyle küsmeler bunalımlar falan:olmaz:bir an önce kendine gel miniğim bende öptüm seniŞeniz

canım bazen insan gerçekten uzaklara gitmek biraz kafa dinlemek herşeyden uzaklaşmak istiyoa.sdeğişiklik her zaman için insan ruhuna iyi gelir
sende boşver şunu bunu canım moralini bozma kamilecem umursam bile:umursamaz:
bugün topik bunalımda galiba yakışmıyo bize hanımlar yıkılmak ve yılmak yasak melek annelerine:olmaz:

katılıyorum canım keşke babam yakınımda olsa sıkı sıkı sarılsam ona canım:1hug:
allah rahmet eylesin babana erken yaşta kaybetmişsin üzüldüm canım:çok üzgünüm:

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıyamam ben sana :çok üzgünüm::çok üzgünüm::

sagolun canlarım benım guzel dıleklerınız ıcın cok cok tesekkurler edıyorum valla dunden berı cok agrasıf ve sınırlıyım.
bute matematıkten kalacagım bellıydı zaten dıger derste gelınce canım sıkıldı program yapıp ders bası yapmam lazım.2.sınıfa gecıyorum ama alttan dersle:((seneye 9 ders bırde bunlar kalırsa ıyıce zorlanacagım napacagım bılmıyorum eylule kadar sıkı bır calısma yapmam lazım yıne.
naz dun geceden berı daha ıyı ama sınırden cocugada bagırdım kac kere.1 2 kere zorla wcye goturdugumde yapıyor sadece konusuyorum dıkkat dagıtmaya calısıyor konuyu degıstırıyor hıc ısıne gelmıyor tekrardan wcye gıtmek.
ay valla evımde karısanım falan yokya alısmısım cok sınırlerım bozuldu 1 gunde yaaaaa.yaslı kadın bısey dıyemıyorum halasınıda severım saygısızlık etmeyım dedım
alıstırma kulodunı yatak koruyucularını falan hep goturmustum esımde ayıp olur ıserse bezle dedı sınır oldum gorduk gunumuzu.
yaslı kadın anlamıyorda halasıda oyle.bır gunde yuz kere bırde oglan dogur laflarımı ıstersınız kucuk pek akıllıda buyuk seme demelerımı dersınızsenağlamasenağlamasenağlama
esıme dedım babaannen elıfe seme dedı dıye o ne demek dedı salak mal anlamında dedım halası ordan hemen atladı bızım burda seme dıye hanım sessıze derler dedı savunmaya gectı hemensenağlamasenağlama
hıc duymadım ben semenın hanım saf anlamı oldugunu ılk defa gorduler cocuklarımı yorumlara bakın yaaaa.gıttıgıme gıdecegıme pısman oldum ertesı sabah cıktık gıtmeye yakın geldık eve.dısarda gezdık kafam dagılsın dıye.
ıllakı oglan doguracakmısım bır dene.ay herkes seyımın derdıne dustu yaaa.
bunların ustune bırde nazın cısı sınavlar gelınce cok kotu hıssedıyorum kendımı
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hıc bu kadar kendımı uzgun hıssettıgım bır donem hatırlamıyorum hayatı hep dalgaya alır cok uzulmezdım olaylara ama neden bılmıyorum cok sınırım bozuldu bunlara.
sanırım beklemedıgım seylerle karsılasınca yıkıldım.soyledıklerıde cok onemlı seyler degıl yaslı dıyıp geceyım dıyorum ama cocuguma yorum yapılması cok sınırımı bozdu sanırım
kımsenın cocuguma laf soylemesıne katlanamamıyorum
esımde haklı 90kusur yasında kadın ne desın.banada ay adama benzemıssın kılo almıssın bıraz dedı kınada ne ıgrenctın oyle dedı kadın bırde banasenağlamasenağlamasenağlama
kınamda 39 kıloydum sımdı 45ımya masaallah gozundende bısey kacmıyor nerden hatırladın 7 sene onceyı ay.
cın gıbı kadın anam karpuz kesecektı halası ben keserım hala dedım duymadı babaanne kalk sen kes dedı kestım sofraya koydum oturdum esıme dondu 2dk kestı bak hamarat elı hızlı dedı
kadın denemek ıcın ne gelıyorsa yaptı benı resmen.sok sok sok oldum anlayacagınız yaaa
elım agır olsa kıme ne ay otur yerıne demı tenesıre bır osuruk borcun kalmıs senın:roflol::roflol::
offffff offffffffffff sızlere accık dokuleyımde rahatlayım dedım canlarım valla sagolun hepınıze ılgınıze cok tesekkur ederım
sızlerde bu aralar cok mutlu degılsınız anlasılan hadı
gelın kızlar meleklerımızıde alıp kacalım ayol bı yerlere
dag basına gıdıp avazım cıktıgı kadar bagırasım rahatlayasım var yemın ederım.
rabbım en kısa zamanda bu buhrandan kurtarsın hepımızı ınsaallahhhhhh
hıc tarzım degıl boyle seyler ıcım daralıyor

canım benim hayrlı olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
saol cnm...........
günaydınlar aaaa bu saat olmuş daha kimseler uğramamış topiğe nerelerdesiniz?
benim misafirlerim gelecek bugün,sizlere günaydın demeden güne başlamak istemedim
ben kaçıyorum artık akşama görüşürüz herhalde,kendinize iyi bakın öptümmmmmmmmm

günaydın cnm kolay gelsin sana........
günaydın kızlar paşam bugun nöbetçi bende geç kalktım..........

günaydınnn şekerlerrr
güzel bir hafta olmas dileğiylee
meleklerimive sizlerii öptümm görüşmek üzere
betülcüm canım arkadaşım kolay gelsin :))))))))))))

gunaydınlar dılıyorum canlarım benım hepınıze
guzel bır gun olur ınsaallah bugun
carsamba gunu elıfımın kura sonucları bellı oluyor oda gergınlık yaptı ya cıkmazsak dıye
benım ıcın cok zor sınır bır hafta bu yaaa
rabbım ınsaallah hayırlısını nasıp etsın hakkımızda hepınızın

sagolun canlarım benım guzel dıleklerınız ıcın cok cok tesekkurler edıyorum valla dunden berı cok agrasıf ve sınırlıyım.
bute matematıkten kalacagım bellıydı zaten dıger derste gelınce canım sıkıldı program yapıp ders bası yapmam lazım.2.sınıfa gecıyorum ama alttan dersle:((seneye 9 ders bırde bunlar kalırsa ıyıce zorlanacagım napacagım bılmıyorum eylule kadar sıkı bır calısma yapmam lazım yıne.
naz dun geceden berı daha ıyı ama sınırden cocugada bagırdım kac kere.1 2 kere zorla wcye goturdugumde yapıyor sadece konusuyorum dıkkat dagıtmaya calısıyor konuyu degıstırıyor hıc ısıne gelmıyor tekrardan wcye gıtmek.
ay valla evımde karısanım falan yokya alısmısım cok sınırlerım bozuldu 1 gunde yaaaaa.yaslı kadın bısey dıyemıyorum halasınıda severım saygısızlık etmeyım dedım
alıstırma kulodunı yatak koruyucularını falan hep goturmustum esımde ayıp olur ıserse bezle dedı sınır oldum gorduk gunumuzu.
yaslı kadın anlamıyorda halasıda oyle.bır gunde yuz kere bırde oglan dogur laflarımı ıstersınız kucuk pek akıllıda buyuk seme demelerımı dersınızsenağlamasenağlamasenağlama
esıme dedım babaannen elıfe seme dedı dıye o ne demek dedı salak mal anlamında dedım halası ordan hemen atladı bızım burda seme dıye hanım sessıze derler dedı savunmaya gectı hemensenağlamasenağlama
hıc duymadım ben semenın hanım saf anlamı oldugunu ılk defa gorduler cocuklarımı yorumlara bakın yaaaa.gıttıgıme gıdecegıme pısman oldum ertesı sabah cıktık gıtmeye yakın geldık eve.dısarda gezdık kafam dagılsın dıye.
hıc bu kadar kendımı uzgun hıssettıgım bır donem hatırlamıyorum hayatı hep dalgaya alır cok uzulmezdım olaylara ama neden bılmıyorum cok sınırım bozuldu bunlara.
sanırım beklemedıgım seylerle karsılasınca yıkıldım.soyledıklerıde cok onemlı seyler degıl yaslı dıyıp geceyım dıyorum ama cocuguma yorum yapılması cok sınırımı bozdu sanırım
esımde haklı 90kusur yasında kadın ne desın.banada ay adama benzemıssın kılo almıssın bıraz dedı kınada ne ıgrenctın oyle dedı kadın bırde banasenağlamasenağlamasenağlama
kınamda 39 kıloydum sımdı 45ımya masaallah gozundende bısey kacmıyor nerden hatırladın 7 sene onceyı ay.
cın gıbı kadın anam karpuz kesecektı halası ben keserım hala dedım duymadı babaanne kalk sen kes dedı kestım sofraya koydum oturdum esıme dondu 2dk kestı bak hamarat elı hızlı dedı
kadın denemek ıcın ne gelıyorsa yaptı benı resmen.sok sok sok oldum anlayacagınız yaaa
elım agır olsa kıme ne ay otur yerıne demı tenesıre bır osuruk borcun kalmıs senın:roflol::roflol::
offffff offffffffffff sızlere accık dokuleyımde rahatlayım dedım canlarım valla sagolun hepınıze ılgınıze cok tesekkur ederım
minikcim elinle ayağınla teftişe götürmüşsün kendini şeker anlaşılann:roflol::roflol::roflol:
şaka bir yana iyiki sk görmek zorunda değilsin canım kaydirigubbakcemile5
minikcim inadına erkek doğurmayacaklar topiğimi kursak ne dersinnyerimseniben
allah kolaylk versin minikim endişelenme maşallah sen halledersin hele bir şokun etkisinden bir çık yerimsenibenmeleklerimi ve seni öptüm canmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamılem canım ruyanaz bebegım gunaydınlar nasılsınız?
günaydn minikcimm iyiyiz çok şükür biraz asabiyim sadece oda geçer zamnla yemeğimi koydum diğer işlere başlamadan sizlerle olmaya geldimm elifimiz hayrlısıyla inş kurradan çıkacak benimkilerde kuran kursuna başladlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol cnm...........

günaydın cnm kolay gelsin sana........
günaydın kızlar paşam bugun nöbetçi bende geç kalktım..........
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim öncelikle sınavlarını çok kafaya takma düzelir merak etme ya...
ama naz konusunda dikkatli ol canım birazdaha fazla düş üstüne 1 kez takıldımı bez olay baya zorlaşır .........elife söyledigine çok kızdım cnm ben olsam sizin tarafa çekmiş derdim laf altında kalmam hiç karşımda kim olursa olsun kimse çocuguma bişey söleyemez.............daga çıkma konusuna gelince hemen geliyorum yafrum kocam nöbetçi sıkıldım annemi amasyayı komşularımı parkımı bahçemi karşı komşumun kızını herşeyui çok özledim....

kamılem canım ruyanaz bebegım gunaydınlar nasılsınız?
valla migim ben eh işte pek keyfim yok bugun benimde.........
gunaydınlar dılıyorum canlarım benım hepınıze
guzel bır gun olur ınsaallah bugun
carsamba gunu elıfımın kura sonucları bellı oluyor oda gergınlık yaptı ya cıkmazsak dıye
benım ıcın cok zor sınır bır hafta bu yaaa
rabbım ınsaallah hayırlısını nasıp etsın hakkımızda hepınızın

canım hayırlısı olsun inşallah olur.
bende yarın rüyanazı okula yazdırmak için gidicem lojmanda var bakalım hemde iş grşcez belki bende yeniden çalışmaya başlarım inşallah olurda burda sıkılmam.......

minikcim elinle ayağınla teftişe götürmüşsün kendini şeker anlaşılann:roflol::roflol::roflol:
şaka bir yana iyiki sk görmek zorunda değilsin canım kaydirigubbakcemile5
minikcim inadına erkek doğurmayacaklar topiğimi kursak ne dersinnyerimseniben
allah kolaylk versin minikim endişelenme maşallah sen halledersin hele bir şokun etkisinden bir çık yerimsenibenmeleklerimi ve seni öptüm canmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay valla sorma yaa kıs anam ben 30da o kadar hatırlayamam 100une gelmıssın nerden ne aklına gelır anaaa sok oldum vallahı
masaallah dımagı yerınde hala neler neler hatırlıyorda ıcı dısı bırlıgın altına sıgınıp demedıgı kalmadı ay
cevap vermedımya ıcımde kaldı ben ondan bunalıma gırdım yoksa lafın altında kalmam canımı sıkanın canını sıkar o dusunsuz bırazda derım de kocakarı ay dıyemedım bısey sonra bısey olur bende bılırler dıye sustum
ay yok anam valla ne adını anar nede topık kurarım kararımı verdım ben baglatacagım seker kokten cozum.:roflol::roflol::roflol:
saka demıyom haa drumla konusayımda bakalım ne kadar surer ne kadar zamanda duzelırım ona gore en kısa surede halledecegım
ınatlarına dogurmayacagım kurusun soyadları banane:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay esımde dıyo ben kızlarımdan memnunum babaanne ıstemem oglan falan dıye
sen sus olsun bıtane daha dıyo yaaa.ahdım var benım zaten kesınlıkle dogurmayacagım oglan falan.ay benım babam bıkmıs cocuktanda 5 tane nazı bıle dogurdugumda ne geregı vardı elıf kucuktu ezılır cocuk dedı.ben en buyugum 4 kardesım var ve hepımızın araları cok az.ama yoookk dıgerlerı ılla oglan dogurtacak en kıl oldugum sey parkta bıle soyleyenlere neler dedım neler ama bu karuya dıyemedım yuttumya ondan hıncım sınırım heraldekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

günaydn minikcimm iyiyiz çok şükür biraz asabiyim sadece oda geçer zamnla yemeğimi koydum diğer işlere başlamadan sizlerle olmaya geldimm elifimiz hayrlısıyla inş kurradan çıkacak benimkilerde kuran kursuna başladlar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok seker yaa yok gecmesın daha ıyı valla evde herkes koselerıne buzustu beklıyo benım cıt cıkmıyo annem asabı hatun sınırlı dıye :roflol::roflol::roflol::roflol:
arada pskıkopata baglamak ıyı oluyor accık korksunlar
sagol canım benım hayırlısı olsun ınsaallah canım yaa bakalım beklıyorum carsamba 2de cekılecek gece netten ogrenırım cekılıse gıdemezsem
ay ne guzel canım yaa ıyı olmus ogrensın valla bende cok gıderdım cocukken ogrenmıstım.sımdı unuttum bayagı hatırlamakta zorlanıyorum harflerı

canım benim öncelikle sınavlarını çok kafaya takma düzelir merak etme ya...
ama naz konusunda dikkatli ol canım birazdaha fazla düş üstüne 1 kez takıldımı bez olay baya zorlaşır .........elife söyledigine çok kızdım cnm ben olsam sizin tarafa çekmiş derdim laf altında kalmam hiç karşımda kim olursa olsun kimse çocuguma bişey söleyemez.............daga çıkma konusuna gelince hemen geliyorum yafrum kocam nöbetçi sıkıldım annemi amasyayı komşularımı parkımı bahçemi karşı komşumun kızını herşeyui çok özledim....

sagol canım benım ınsaallah duzelecek seker halledecegım bu kadar emegı bosa goturmeyecegım kendımı bır toplayımda derslere yumulacagım yıne

evet canım cocuk sureklı wc ve kontrolden sonra bezın kıymetını daha ıyı anladı tabı ıstemıyor sımdı wcye bırakmıyorum canım derdım o oncelıklı olarak halledeyımde ıyıce
aynen canım ıkı kere soyledı bende sonuncuda hayır elıf hanımefendıdır agırbaslıdır dedım cok hoplayıp zıplamaz saygılıdır dedım babasına cekmıs elıf dedım oturaklıdır dedım haaaaaaaaa dedı ama 2 kere soyledı yanı
bende kalmazdım canımda ıste 7senede 1 kere gordum 100une geldı amelıyatlı sımdı bısey olsa al basına belayı 7senede bır gıttıde ortalıgı karıstırdı olur adın.
elıfımın hanımlıgını kımselere degısmem ben ınce dusuncelı kızım dedım o agırbaslıdır dedım
ay hala dıyorkı kucuk kıme benzıyo dedı esımde annesıne benzıyor o dedı yok yok dıyo kucugun agzı yakısıklı anası gıbı degıl dıyokötükedihüsokötükedihüso
benım agzımın ne yakısıksızlıgını gordun dedım ne demek dedım ay halası basladı susss dıye yaslıya.ıcı dısı bırmıs aklına gelenı soylermıs
bahanede hazır hemen ıcı dısı bır oluyor patavatsızlıgın adı
canım benım yaaa ozlem senınkı daha zor
alıstıgın yer komsuluklar guzellıkler alısana kadar epey canın sıkılır ama bak esıne kavustun canım benım onu dusun
esının ılk gıttıgı zamanlardakı zorlugunu dusun
canım arkadasım benım uzulme bebekım:teselli::teselli::teselli::teselli:

valla migim ben eh işte pek keyfim yok bugun benimde.........

canım hayırlısı olsun inşallah olur.
bende yarın rüyanazı okula yazdırmak için gidicem lojmanda var bakalım hemde iş grşcez belki bende yeniden çalışmaya başlarım inşallah olurda burda sıkılmam.......

hayırlısı olsun ınsaallah canım benım hadı bakalım
ruyamı cok cok opuyorum canım ınsaallah senın ıcınde hayırlısı olur hakkında
valla baska cocuk dusunmuyorsan basla canım calısmaya ben bıle dusunuyorum cok sıkıldım evde
esıme dıyorum nazıda krese verelım ben calısacagım dıye
sen evde tek kalacaksın alısmadıgın yer ıs senın ıcın bıraz mesgulıyet olur
hayırlısı olsun ınsaallah

ay valla sorma yaa kıs anam ben 30da o kadar hatırlayamam 100une gelmıssın nerden ne aklına gelır anaaa sok oldum vallahı
masaallah dımagı yerınde hala neler neler hatırlıyorda ıcı dısı bırlıgın altına sıgınıp demedıgı kalmadı ay
cevap vermedımya ıcımde kaldı ben ondan bunalıma gırdım yoksa lafın altında kalmam canımı sıkanın canını sıkar o dusunsuz bırazda derım de kocakarı ay dıyemedım bısey sonra bısey olur bende bılırler dıye sustum
ay yok anam valla ne adını anar nede topık kurarım kararımı verdım ben baglatacagım seker kokten cozum.:roflol::roflol::roflol:
saka demıyom haa drumla konusayımda bakalım ne kadar surer ne kadar zamanda duzelırım ona gore en kısa surede halledecegım
ınatlarına dogurmayacagım kurusun soyadları banane:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay esımde dıyo ben kızlarımdan memnunum babaanne ıstemem oglan falan dıye
sen sus olsun bıtane daha dıyo yaaa.ahdım var benım zaten kesınlıkle dogurmayacagım oglan falan.ay benım babam bıkmıs cocuktanda 5 tane nazı bıle dogurdugumda ne geregı vardı elıf kucuktu ezılır cocuk dedı.ben en buyugum 4 kardesım var ve hepımızın araları cok az.ama yoookk dıgerlerı ılla oglan dogurtacak en kıl oldugum sey parkta bıle soyleyenlere neler dedım neler ama bu karuya dıyemedım yuttumya ondan hıncım sınırım heraldekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

yok seker yaa yok gecmesın daha ıyı valla evde herkes koselerıne buzustu beklıyo benım cıt cıkmıyo annem asabı hatun sınırlı dıye :roflol::roflol::roflol::roflol:
arada pskıkopata baglamak ıyı oluyor accık korksunlar
sagol canım benım hayırlısı olsun ınsaallah canım yaa bakalım beklıyorum carsamba 2de cekılecek gece netten ogrenırım cekılıse gıdemezsem
ay ne guzel canım yaa ıyı olmus ogrensın valla bende cok gıderdım cocukken ogrenmıstım.sımdı unuttum bayagı hatırlamakta zorlanıyorum harflerı
minikcimm ben ayşenin doğumunda karar vermiştim kesindi kararım naslsa sezeryanda bir seferde bitsin demiştim 2 çouk yeter diye ama dr yaşn daha 22 ne bağlatması ben bağlamam dedi bağlasaydı öyle birderdim kalmayacakt ne güzel:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

minikcimm ben ayşenin doğumunda karar vermiştim kesindi kararım naslsa sezeryanda bir seferde bitsin demiştim 2 çouk yeter diye ama dr yaşn daha 22 ne bağlatması ben bağlamam dedi bağlasaydı öyle birderdim kalmayacakt ne güzel:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benım drum sormustu nazda sezeryan olunca ıstermısın dıye hayır dedım salaklıgıma doymayım
neden saglıgımı kaybedeyımkı neden kendımı kısırlastırayımkı dıye dusunmustum ama sımdı cok sınırlerım bozuluyor valla salak sacma erkek cocuk muhabbetlerıne baskılara dayanamayıp ya baglatacam yada adamı hadım edecem ama asla dogurmayacam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım herkese güzel birgün diliyorum canlarım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydın canım valla nasıl olsun seker verdık sabah sabah dedıkodunun gozune gunah cogaltıyoruz:roflol::roflol::roflol:
ama ıyı geldı valla sızlerle paylasınca a.sa.s
sen nasılsın sekercıgım keyıfler yerındedır ınsaallah

sagol canım benım ınsaallah duzelecek seker halledecegım bu kadar emegı bosa goturmeyecegım kendımı bır toplayımda derslere yumulacagım yıne

evet canım cocuk sureklı wc ve kontrolden sonra bezın kıymetını daha ıyı anladı tabı ıstemıyor sımdı wcye bırakmıyorum canım derdım o oncelıklı olarak halledeyımde ıyıce
aynen canım ıkı kere soyledı bende sonuncuda hayır elıf hanımefendıdır agırbaslıdır dedım cok hoplayıp zıplamaz saygılıdır dedım babasına cekmıs elıf dedım oturaklıdır dedım haaaaaaaaa dedı ama 2 kere soyledı yanı
bende kalmazdım canımda ıste 7senede 1 kere gordum 100une geldı amelıyatlı sımdı bısey olsa al basına belayı 7senede bır gıttıde ortalıgı karıstırdı olur adın.
elıfımın hanımlıgını kımselere degısmem ben ınce dusuncelı kızım dedım o agırbaslıdır dedım
ay hala dıyorkı kucuk kıme benzıyo dedı esımde annesıne benzıyor o dedı yok yok dıyo kucugun agzı yakısıklı anası gıbı degıl dıyokötükedihüsokötükedihüso
benım agzımın ne yakısıksızlıgını gordun dedım ne demek dedım ay halası basladı susss dıye yaslıya.ıcı dısı bırmıs aklına gelenı soylermıs
bahanede hazır hemen ıcı dısı bır oluyor patavatsızlıgın adı
canım benım yaaa ozlem senınkı daha zor
alıstıgın yer komsuluklar guzellıkler alısana kadar epey canın sıkılır ama bak esıne kavustun canım benım onu dusun
esının ılk gıttıgı zamanlardakı zorlugunu dusun
canım arkadasım benım uzulme bebekım:teselli::teselli::teselli::teselli:

hayırlısı olsun ınsaallah canım benım hadı bakalım
ruyamı cok cok opuyorum canım ınsaallah senın ıcınde hayırlısı olur hakkında
valla baska cocuk dusunmuyorsan basla canım calısmaya ben bıle dusunuyorum cok sıkıldım evde
esıme dıyorum nazıda krese verelım ben calısacagım dıye
sen evde tek kalacaksın alısmadıgın yer ıs senın ıcın bıraz mesgulıyet olur
hayırlısı olsun ınsaallah

ah miniğim kendini bilmez insanlar o kadar çok ki anlatamam
sen anlattın bende anlatayım canım cuma günü eşimin amcasının oğlunun sünnet düğünü vardı.kına gecesi yaptılar misafirlere yemekte verildi.gece saat 12 gibi kına bitti benim küçük kızım kucağımda uyumuş diğer 2 kız gelinliğin içinde gözlerinden uyku damlıyor eşimin halası ve yengemin kızkardeşi ne derse beğenirsin şaka yollu hadi kimse kaçmasın yukarı çıkalım bulaşık yıkıcaz beni ve eltimide çağırıyolar eşimde benim kucağımdan çocuğu alıyo benim karım yıkar ben güvenirim falan diyo
inan sinirden deli oldum yukarı çıktım oturdum ellemiyecektim bulaşığı orda yaşlı kadın oturunca bulaşığın başına bende gittim sadece bulaşıkları verdim ellerine yıkamadım:jeyyar:kaynım ben sabah erken kalkıcam işe gidecem deyince tamam o zaman gidin dediler eve geldiğimizde saat 2 di saat 6 da uyanıp eşime kahvaltı hazırlıcam:oklava:o kadar sinir oldumki evde eşimin başının etini yedim bana ne diyo eşim biliyomusun bir insanlık yaptın söylenip durma diyo ben kimseye böyle bir insanlık yapamam demem
ha bu arada ev sahibinin 2 tane kazık gibi genç kızı var hanımefendiler çekildiler odalarını uyudular sünnet olan oğlan onların değil benim kardeşim yaaa
eşime dedim sen desene sabah erkenden kalkıp işe gidecem kızlar uyudular diye
ayyy yok nbenim eşim kadar yüzü yumuşak insan yok olamaazzzzz:oklava::oklava:

günaydn canm iyidir sen naslsın meleklerin nasılopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydın canım valla nasıl olsun seker verdık sabah sabah dedıkodunun gozune gunah cogaltıyoruz:roflol::roflol::roflol:
ama ıyı geldı valla sızlerle paylasınca a.sa.s
sen nasılsın sekercıgım keyıfler yerındedır ınsaallah

yukarda yazdım canım bende sinirliyim
ah miniğim sen hazır cevapsın yine ben hiç öyle değilim biri bana böyle bir laf ettiğinde o an sus pus oluyorum sonra evde kendi kendimi yiyorum sinirden
keşke biraz daha dilli olsam

Back
X