- Konu Sahibi minik kuslarim
- #27.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belinay nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik,havalarda çok sıcak,dikkat et bebişine ve kendine:)))
eşinle beraber nice sağlıklı ve mutlu seneler canım..hihoyyythihoyyyt kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz kocacığımla 4ncü yılımıza girdik çok heyecanlıyım akşam beni nasıl bir sürpriz bekliyo bakalım sizinle paylaşmak istedimhihoyyythihoyyyt
sıkma canını diycem ama biliyorum ki kafanı çok takıyorsun,allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin blinaycım ,bu gece kandil allah 2 canlı kadınların dualarını kabul edermiş sende bol bol dua et..ben bu kandil malesef tatilim ,çok üzülüyorum...::sinifsinif:iyiyim canım sen nasılsın?sıcaklarla boğuşuyorum resmen evim çok sıcak...bir haftaya kadar testimin sonucu çıkıcak onun acayip sıkıntısı var üstümde kafayı yiyorum...hayırlısıyla sonucumuda alsam rahatlıcam...
sıkma canını diycem ama biliyorum ki kafanı çok takıyorsun,allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin blinaycım ,bu gece kandil allah 2 canlı kadınların dualarını kabul edermiş sende bol bol dua et..ben bu kandil malesef tatilim ,çok üzülüyorum...::sinifsinif:
iyi akşamalrrrrrr
talyacım saçlarım dalgalı ama fön konusunda sorun çekmiyorum eşim kuaförrrr
bedavaya kuaför hizmeti alabiliyorummmmmmm
belinaycımmm kendini üzme bak görüceksin herşey çok güğzel olucakkkkk
tüm sonuçalrın güzel çıkıcakkkkkkkkkkkk
ohhh ne güzel kıskandır bakalım sen bizi,ya biz ne yapcez :sinifsinif:bazen sabahları bi kalkıyorum cadı gibi saçlarımın hepsi havadakaydirigubbakcemile3
iyi gecelerrrrr naber şekerlerrrr
elimde değilki vakit yaklaştıkça daha da çok sıkılıyorum.inşallah canım dualarım kabul olur....
inşallah canım,,bundan 5-6 ay sonra sen burada bebişinden güzel güzel bahsedeceksin,gaz sıkıntısı,ilk gülüşü,ilk dişi,ilk adımı derken bi bakmışsın kocaman olmuş,ben bunun böyle olacağına inanıyorum sende inan hem bebeğine hem kendine telkin et her şey çok güzel olacak..
aaaa ne kıskandırayım ayolll
sizde bulsaydınız kuaför kocaa sizde nimetlerinden faydalansaydınızzzz
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim bende canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyiyim kamilece sen nasılsın canımopuyorumnanaktan
hoşbulduk canımmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangöz kamaştırıyorsun yerimsenibenyerimsenibenaaaa ne kıskandırayım ayolll
sizde bulsaydınız kuaför kocaa sizde nimetlerinden faydalansaydınızzzz
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hoşgeldin kamilecimmmmm
öpüyorum seniiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
anam ısmarlama olmuyoki,neysem canım benimkide mutfak işlerinden iyi anlar,saçım başımda dağınık kalsın ne yapem yani:umursamaz:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
iyiyim bende canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşbulduk canımmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangöz kamaştırıyorsun yerimsenibenyerimseniben
inşallah canım...iyi akşamalrrrrrr
talyacım saçlarım dalgalı ama fön konusunda sorun çekmiyorum eşim kuaförrrr
bedavaya kuaför hizmeti alabiliyorummmmmmm
oh oh kıskandık ama...hem gece yarısı ne saçı kestiniz:jeyyar::jeyyar:
belinaycımmm kendini üzme bak görüceksin herşey çok güğzel olucakkkkk
tüm sonuçalrın güzel çıkıcakkkkkkkkkkkk
iyi gecelerrrrr naber şekerlerrrr
hoşbulduk canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansen hala sonuçlarımı düşünüyorsun şekerrrinşallah canım...
sanada iyi geceler...hoşgeldin...
hoşbulduk canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktansen hala sonuçlarımı düşünüyorsun şekerrr
ama olmaz oğlumuzuda endşelendiriyorsun amalmaz:hayırlısıla bişey çıkmayacak:1hug::1hug: