arkadaşlar bugün ikea dan 2 büyük kutu aldım biri selin biri naz için.evlendiklerinde kendilerine vermek üzere.İçlerine kızların ilk giysilerini ilk ayakkabılarını,bi tutam saç,aşı kartları vs vs özel olduğunu düşündüğüm şeylerden koymak istiyorum.selinin eşyalarını bi bavul içinde topluyordum zaten ama şimdi ikisininde aynı olsun istiyorum...
ay ne guzel canım hadı gule gule sakla bebekımde kızcelerımız ılerde gorsunler bende bebeklıklerınden berı herseylerını saklıyorum o kadar cokkı en sonunda vakumlu posetlerden aldım hepsını ıcıne yerlestırdım havasını aldım ıncecık yer kaplamayan cok rahat bısey oldu hem sararmıyor nemlenmıyor yıllarca beklıyor kuculenlerı onun ıcıne dolduruyorum.
kolay gelsın sekercıgım sanada
iyiyim canım sen nasılsın?sıcaklarla boğuşuyorum resmen evim çok sıcak...bir haftaya kadar testimin sonucu çıkıcak onun acayip sıkıntısı var üstümde kafayı yiyorum...hayırlısıyla sonucumuda alsam rahatlıcam...
elimde değilki vakit yaklaştıkça daha da çok sıkılıyorum.inşallah canım dualarım kabul olur....
canım benım cok ıyı anlıyorum bebegım senı
rabbım yardımcın olsun ınsaallah az kaldı canım sabret gececek ınsaallah bu haftada
dualarım senınle canım benım
guzel haberı alınca bak bosa endıselenmısım dıyeceksın bebekım
bıraz daha sakın ol ok::)
opuyorum senı bebegım
sanırım benimde kızım olcak :):)
oh ohh hayırlı olsun sımdıden ınsaallah
saglık sıhhatle dogsun melegımız
sızlere bagıslasın ınsaallah rabbım
ahh ahh nerde o eski günler:)))))
EVLENME TEKLİFİ
Osmanlı zamanında bir adam bir bayanın karşısına geçer der ki ;
"-Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce
size lahza-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek
değildir.. Bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası
tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet, zevc-i
izdivacınıza talibim!.."
Bayan da cevaben der ki ;
"-O mahrem suratınıza bir sille-i osmaniye nakşedersem sekte-i kalpten
terk-i hayat edersiniz..."
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy yok ben ıstemem ne eskı gunlerı kıssssssss
aaaaaaa cok sıkıcı vallahı suna bak
ınsan bayılıverıyor teklık edene kadar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hıc tarzım degıl benım boyle seylerrrrrrrr
ıyıkı o devırde yasamamısım ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
romantızme bak yaaa kucuk bır aıle bacası tutturmek ıstıyormus:roflol::roflol::roflol:
mahrem suratınızı gorunce kalbıne bısey olmus :roflol::roflol::roflol:
ılahı kıss talyaam pek guldurdun yafrus sagolasın paylasımın ıcın bebekım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar biz komşularla dışarda semaver çayı içtik yeniş girdik eve herkes çok tatlı sanırım burdada amasyadaki gibi güsel dostlarım olcak......
yafrusummm benımmm sen guzelsın bebekım tabıkı guzel dostluklar olacak sekercıgım
hadı gozun aydın bebekım amasyayı unutamazsın ama en azından cok canın sıkılmayacak
senın adına cok sevındım canım benımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan