Davranış Bozuklukları melek oğlum gitti acayip birşey geldi lütfen yardımmmm :(

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

mavikelebek01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
95
8
86
Adana
kızlar özellikle deneyimli anneler lütfen yardım edin oğlum iki yaşında ve ben çalışıyorum halası bakıyor eskiden cıvıl cıvıl olan çoçuk giiti yerine sanki bir canavar geldi hırçın biraz vurma şiddet eğilimi var ... ama bu aralar gecti arada babaannesinde kalıyor işte o bayağı şımartıyor kim kızdı oğlum sana falan diyor hadi anlıyorum ama biz karı koca birbirimizi çok seven ve neşeli bir aileye sahip insanlarız ama oğlummmmm çok mutsuz görünüyor sürekli bir ağlama halinde hani evde bizim yanımızda o kadar değil ama halasında falan çok mutsuz suratsız olduğunu söylüyor halası bir ara hasta da oldu acaba o yüzden mi böyle davranıyor yoksa ize mi kafa tututyor moralim çok bozuk lütfen yardım edin deneyimlerinizi anlatın rica ediyorum

Benımde kızım 3 yaşında aynı sorun var kardeşi yanındayken mutsuz ve suratsız ama serbest Zaman'da.onlara oyun kurduğumda oynattığında neşeleniyor.çocuğunuzdakı bu problem şu sıralar farketmeden de olsa davrandığınız ilgisizlikten kaynaklıdır diye düşünüyorum. Çalışan bir bayan olarak işiniz zor ama çocuğunuzu hergün siz iş çıkışı parka götürerek akşam evde top oynayarak yemekten sonra bulaşıkları yıkamak yerine boyalarla resim yaparak vakit geçirirseniz Zaman'la düzelir.fakat onunla oynarken başka birşeyle ilgilenmemeniz (telefonla konuşma gibi) gerekir.herşwyden önemlisi onunlayken yüzünüzün sürekli gülmesi keyif aldığınızı görmesi gerekir.birde sürekli neden mutsuzsun demeniz ne yaparsan Mutlu okursun demek çocuğu sahada kötüye götürür.sürekli mutsuzluğa odaklanmayın üzüldüğünüzü belli etmeyin karşısında üzgün anneyi görürse sizi zayıf görür en ufak bişeyde hemen suratını asar sizi üzmek için.uzun oldu ama:) biliyorum bunlar zor ama anne olmak böyle işte:)

Back