Melek olan Bebeğim ve Ben

Sinemzt13

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
750
612
133
Merhabalar..
Kızlar kısa tutucam..

Benim kendi doğum günümde normal doğumla 14.11.2015 de kalp anomalisi olan dünya güzeli olan bir kızım oldu.. Ben bunu biliyordum hamileliğimde teşhisi konulmuştu.

Zor bir ameliyat oldu 10 günlükken.
Yavrum 03.12.2015 Defnem'm 20 günlükken melek oldu kaldıramadı o minicik bedeni ve anneyi bıraktı:(:cry::cry:

Ben şu an ne yaptığımı ne yapacağımı bilmiyorum.

Ağlama krizlerine giriyorum. İsyan değil sadece çok özlüyorum kokusunu Defnemin.
20 Günlük annelik tecrübemde bu dünyada anne olmayı çok sevdim.

Alt komşum yeni doğum yaptı 15 gün oluyor. Ve o bebek her ağladığında ciğerim sökülüyor. İçim yanıyor. Elimde kıyafetleri boş beşik ve dolapta sütlerim kaldı yavrumun..

Sütlerimi vermek istiyorum en azından bi süt bebeğim olsun diyorum. Ama sütümü verecek kimseyi bulamıyorum. 50 poşet sütüm var.

Kendi kendime karar verdim.

Ya kariyer yapıcam yada anne olucam tekrar. Ama hangisini yapmak istiyorum bilemiyorum. Kafayı yemek üzereyim.
Ne olur bana yardım edin bi yabancı fikirne ihtiyacım var.

Allah sabır versin. Benim kızımın adı da Defne :KK43: çok üzüldüm. Rabbim size sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Biraz kendinizi toparladıktan sonra düşünün bence tekrar.
Ben artık onu rüyalarımda görüp gerçek sanıyorum sabah kalktığımda evine hiç gelmeyen kızımı arıyorum yatak içinde. Sanırım iyice deliriyorum. :(
Rabbim Defnenize hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Başın sagolsun canım Allah sabırlar versin.Allah saglıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin yeniden inşaallah.süt konusuna gelince yakınlarında yoksa eğer belki internetten arayan vardır bi bak istersen.yada hastanelerde prematüre bebek anneleri arıyor diye biliyorum o bölüme gidip sormak lazım

Cok zor bir durum..yavrum benim..basiniz sagolsun..Allah sabir versin..

Kariyeri de anneligi de yapabilirsiniz..ama kendinize annelik icin biraz süre verin..toparlanin..ondan sonra karar verin..

Simdi ne kariyer düsün ne bebek düsün. Sadece yasini yasa. Istedigin kadar agla, istedigin kadar isyan et, bagir cagir gerekirse. Cok zor bir dönemden geciyorsun canim. Zaman ile kendini toparlayip bir psikologa git, o seni yardim edecektir. Basin sagolsun :(

Bence biraz zaman gectikten sonra yeniden bebek dusunmelisiniz... kariyerin size bu ozlemi unutturacagini düşünmüyorum rabbim oteki tarafta size sefaatci etsin meleginizi...
Ne kadar zaman geçmesi lazım. Ne zaman diner bu yaramın kanaması. Kabuk tutacak gibi durmuyor.
Onu hep hayalimde büyütüyorum Hiç büyümeyecek olan 20 günlük kalan Defnem'i.
Aşkı onda tattımm ben. Nefes almayı öğrendim derken annesini bıraktı canımın yarısı..
Ona günlük tutuyordum hastahanedeyken o çıkınca evimize gidince okuyacaktım ama kısmet .. Nasip olmadı..
Şimdide hayalimde büyütüyorum Defnem'i.
Defne götürdüm ona yanında Defne fidanı var o büyüyünce kızımda büyüyecek gibi geliyor..
İhtiyacım var konuşmaya dertleşmeye..

çok çok zor ALLAH sabırlar versın
sütlerı nette arastırabılırsınız gercekten ıhtıyacı olan bebekler oluyor
bu arada bence bıraz toparlanıp tekrardan kendınızı ıyı hıssettıgınızde bebek dusunmelısınız...anca bır evlat bu acıyı hafıfletebılır... karıyer sadece sızı oyalar acınızı hafıfletmez bence

Ne kadar zaman geçmesi lazım. Ne zaman diner bu yaramın kanaması. Kabuk tutacak gibi durmuyor.
Onu hep hayalimde büyütüyorum Hiç büyümeyecek olan 20 günlük kalan Defnem'i.
Aşkı onda tattımm ben. Nefes almayı öğrendim derken annesini bıraktı canımın yarısı..
Ona günlük tutuyordum hastahanedeyken o çıkınca evimize gidince okuyacaktım ama kısmet .. Nasip olmadı..
Şimdide hayalimde büyütüyorum Defnem'i.
Defne götürdüm ona yanında Defne fidanı var o büyüyünce kızımda büyüyecek gibi geliyor..
İhtiyacım var konuşmaya dertleşmeye..

Canim benim ya ne diyeyim sana ne soyleyim de gecsin acin bilemiyorum ki gercekten cok üzüldüm seni yerine koyamiyorum bile kendimi... ama unutma allah verdi onu sana. evlada sahip olmak icin rabbime verdigimiz bi sey var mi? yok. Ona aitti zaten o verdi o aldi. İnşallah yeniden nasip etsin ayni heyecani ayni mutlulugu sana... evlat kac gunluk olursa olsun kac yasinda olursa olsun hatta daha karnindayken bile kaybetmek cok zordur eminim... rabbim ferahlik versin yüreğine ne zamn dertlesmek konusmak istersen dinlerim seni...

Back
X