Doğuma Hazırlık Melek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Frkzhd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
1.246
765
53
35
Kızıma Melek isminin yanına uyacak ikinci güzel bi isim arıyorum tavsiyeleri bekliyorum:anneadayı:

İkinci ismi modern mi arapcami istiyorsun bilemedim. En cok tercih edilenlerden aklima gelenlerden yazdim. Bazilarini sevmesemde. Soyadiniza uymasida onemli . Adiyla yasasin. Saglicakla kucaginiza alin.
Melek Nil ,
Melek Asel ,
Melek Mira,
Melek Alya
Melis Melek,
Melek Eda
Melek Ada
Melek Deren

İkinci ismi modern mi arapcami istiyorsun bilemedim. En cok tercih edilenlerden aklima gelenlerden yazdim. Bazilarini sevmesemde. Soyadiniza uymasida onemli . Adiyla yasasin. Saglicakla kucaginiza alin.
Melek Nil ,
Melek Asel ,
Melek Mira,
Melek Alya
Melis Melek,
Melek Eda
Melek Ada
Melek Deren
Sağol canım önerilerin için. Benim için önemli olan anlamının güzel olması ve Melek le uyması :KK51:

Bence de Ayşe Melek güzel uymuş.

Ayça Melek de güzel.

Esra Melek de güzel olur anlam olarak.
Esra = gece yolculuğu
Esra Melek = gece yolculuğundaki melek gibi bir anlam çıkıyor ;))

Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama konuyu görünce atladimo_O Bence Melek Şura gayet hoş geliyor kulağa bende ikizlerim için şimdiden isim arayışına giriştim. Kapı süsleri vesaire için bir an önce bulayim diye. Bende kızıma Melek ismini vermek istiyordum fakat ikra da çok hoşuma gidiyor biraz kafam karisti Melek ikra da kulağa çok hoş geliyor size de fikir olsun

Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama konuyu görünce atladimo_O Bence Melek Şura gayet hoş geliyor kulağa bende ikizlerim için şimdiden isim arayışına giriştim. Kapı süsleri vesaire için bir an önce bulayim diye. Bende kızıma Melek ismini vermek istiyordum fakat ikra da çok hoşuma gidiyor biraz kafam karisti Melek ikra da kulağa çok hoş geliyor size de fikir olsun
Ben karar verdim canım Melek Erva :anneadayı: Şura anlam olarak hoşuma gitmedi

Back
X