Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım önerilerin için. Benim için önemli olan anlamının güzel olması ve Melek le uymasıİkinci ismi modern mi arapcami istiyorsun bilemedim. En cok tercih edilenlerden aklima gelenlerden yazdim. Bazilarini sevmesemde. Soyadiniza uymasida onemli . Adiyla yasasin. Saglicakla kucaginiza alin.
Melek Nil ,
Melek Asel ,
Melek Mira,
Melek Alya
Melis Melek,
Melek Eda
Melek Ada
Melek Deren
Esra kuzenimin adı malesefBence de Ayşe Melek güzel uymuş.
Ayça Melek de güzel.
Esra Melek de güzel olur anlam olarak.
Esra = gece yolculuğu
Esra Melek = gece yolculuğundaki melek gibi bir anlam çıkıyor)
Ben karar verdim canım Melek ErvaMerhaba üzerinden zaman geçmiş ama konuyu görünce atladimBence Melek Şura gayet hoş geliyor kulağa bende ikizlerim için şimdiden isim arayışına giriştim. Kapı süsleri vesaire için bir an önce bulayim diye. Bende kızıma Melek ismini vermek istiyordum fakat ikra da çok hoşuma gidiyor biraz kafam karisti Melek ikra da kulağa çok hoş geliyor size de fikir olsun
Evet anlamı hos değil Erva da çok güzel adıyla yaşasın insallah hayırlı olsunBen karar verdim canım Melek ErvaŞura anlam olarak hoşuma gitmedi
Sağol canım teşekkürlerrrEvet anlamı hos değil Erva da çok güzel adıyla yaşasın insallah hayırlı olsun![]()