Sezaryen dikişleri

gamzedgn11

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
2
0
1
27
İkinci sezaryeni olalı 50 gün oluyor ilk hafta enfeksiyon vardı düzenli pansumanla geçti 40.gün kontrole gittim iç ve dış dikişler çok iyi kapanmış sorun yok dedi doktorum ama sağ tarafa bakınca igne deliği kadar acıkmış gibi hissediyorum öyle olsa doktor bilmez miydi hem eliyle Baktı hem ultrasonla ben mi vesvese yapıyorum acaba herhangi bi agrı sızı akıntıda yok kızlar

İkinci sezaryeni olalı 50 gün oluyor ilk hafta enfeksiyon vardı düzenli pansumanla geçti 40.gün kontrole gittim iç ve dış dikişler çok iyi kapanmış sorun yok dedi doktorum ama sağ tarafa bakınca igne deliği kadar acıkmış gibi hissediyorum öyle olsa doktor bilmez miydi hem eliyle Baktı hem ultrasonla ben mi vesvese yapıyorum acaba herhangi bi agrı sızı akıntıda yok kızlar
o kısımdan enfeksiyon sorunu yaşadıysanız o delik oradan kalmış olabilir,bazen de kişiler de yapışma olayı farklılık gösterebiliyor,zamanla kapanıyor merak etmeyin.

o kısımdan enfeksiyon sorunu yaşadıysanız o delik oradan kalmış olabilir,bazen de kişiler de yapışma olayı farklılık gösterebiliyor,zamanla kapanıyor merak etmeyin.
Çok tesekkur ederim🌹 sorun olsa doktor farkederdi diye düşünüyorum ama işte vesvese yaptım galiba

Çok tesekkur ederim🌹 sorun olsa doktor farkederdi diye düşünüyorum ama işte vesvese yaptım galiba
rica ederim, 😊 kesildikten ve enfeksiyondan sonra psikoloji ters düz oluyor,ben de yaşadım aynı sorunu da,aylar aldı o deliğin kapanması,kabuk tutuyor kapanma süresinde

Bende öyleydim hatta fark ettiğimde tansiyonum düşmüştü başım dönmüştü ya delik açılırsa tekrardan dikmek zorunda kalsalar diye baya bir ağladım ablama sormuştum o da öyle sanmış hatt doktora fotoğraf atmayı bile düşündüm ama eşimde deri kalın yapışması biraz uzun sürer normaldir dedi ve ben krem sürünce oradaki dikiş parçası elime gelmişti daha çok korkmuştum şuan yazarken bile çarpıntım oldu :)
Bende sizin gibiyim çok vesveseliyim bu her konuda böyle nasıl aşabiliriz

Back
X