cemrecim..
ipek annesine ders var gecikcem dedi..sonra bi tekne geldi bindi gitti..
özgürün annesininde çekimi varmıs amerikada iş arkadaşlarıyla gitcekmiş bunu ögrendi özgür
her zamanki gibi beni araya sıkıstırıosun dedi ve gitmedi
Esin ve Erkan'ın aşkı bana hiç inandırıcı gelmiyor nedense, eksik bir şeyler var sanki :sm_confused:
İpek güzelim benim ya nasıl üzüldü, içim gitti gözlerinden yaşlar akarken :çok üzgünüm:
Özgür'ün gitmemesine sevindim ben, evet bencilim :dilcikar: ama ne yapıyım seviyorum o kızı çok kaydirigubbakcemile3[/QUO
Katılıyorum sana arkadaşım,
banada hiç samimi gelmiyor, yakıştıramadım onları
Birde o esin rolündeki kız güzel kız, ama biraz itici..
cumartesi günü ana haberden önce veriyorlar pazar günüde aynı ana haberden önce tabi kanal değiştirmezse bazen 15 30 da da denk gelmiştim ben :)) güzel bir bölümdü dizi ile beğendiğim kısımları daha sonra yazıcam şimdi çıkmam gerek..ama ipeğim ağladı garbim sonunda okuduğu şiirde ;yaa kıssslarr dun ızleyemedım melekler korusunusenağlama mısafırler vardısenağlama bugun yada baska gun tekrarı oluodu ne zaman oluo bana saatını solermısınızz senağlama
dids ; özgür'ün gitmemesine inan bende çok sevindim..ipek'in o arabada arkada sessiz sessiz ağlaması bu iki oldu erkan yüzünden ipek'in ağlaması.. çantadaki yazdığı nota gözünün takılması o şimdi o notu kimse okumadan nasıl alırım düşüncesinde..bakalım o notu kimse okumadan alabilecek mi?Esin ve Erkan'ın aşkı bana hiç inandırıcı gelmiyor nedense, eksik bir şeyler var sanki :sm_confused:
İpek güzelim benim ya nasıl üzüldü, içim gitti gözlerinden yaşlar akarken :çok üzgünüm:
Özgür'ün gitmemesine sevindim ben, evet bencilim :dilcikar: ama ne yapıyım seviyorum o kızı çok kaydirigubbakcemile3
bende az önce internetten izledim...sonunda benim en sevdigim siirlerden birini okuduya,bittim resmen..yazik yaa...esine bi kez daha gicik oldummm
semus son bölümü tam izliyememistim
sayende izlemis kadar oldum)) sagol canim
Özgür'e bişey olmasın nolur ya :çok üzgünüm:
Mektubada dokunmayan kalmadı, yazık oldu İpek'ime, etmedikleri kalmaz şimdi :çok üzgünüm:
Esin'ede her bölüm daha fazla uyuz oluyorum :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?