• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

Şöyle yerde bitirmeseler öff :mymeka: Eylül'ü vermek lazım o herife :mymeka:

Ne saçma yaa adamı öldürmüş gibi zırlıyo kızım senin o kadar gücün yok bi kere kaydirigubbakcemile3

hangi ara bayılttıysa herifi...
bu bölümde melek hanıma gıcık oldum. inadının cezasını çekiyo hala akıllanmıyo. slak esin de gidip söylemedi erkana. şimdi sürünüyo. ama bebeği down sendromlu değildir ya. sanmıyorum. çok acıklı sahneydi.

kızlar günaydın ya akşam baya kaçırdım ben diziyi. esin neden mertin işyerinden ayrıldı biriniz anlatabilirmi?

kızlar günaydın ya akşam baya kaçırdım ben diziyi. esin neden mertin işyerinden ayrıldı biriniz anlatabilirmi?

Mertin babası Esine hamile olduğunu duydum, piç peydahlamışsın, o bebek Merttense hemen icabına bak, ayrıca seni bu işyerinde istemiyorum dedi. Esin'de çekti gitti.

esinini durumu gittikçe zorlaşıyor...
erkan eylülün tuzaklarına iyice düşecek ondan kutlması eylülün hamile olmasıyla iyice zorlaşır akannehir
ipek de gelen gidenin tacizine uğruyor yarabbim senaryo iyice dramatikleşsin olaylar diye saçmalandı...

Şimdi ne olur...
Eylül hamileyim diye Erkan a gider, ama gerçekte hamile değildir...
Mert Eylül le Erkan dan parayı alır...

Ben Esin in çocugu dogurmasını istemiyorum... Esin bence Mert le olmalı...

İpek evden kankalarıyla ayrılır...

Başka ne olur ki?

gazetede okudum dizi kaldıryorlar mış canım

Fragmani henuz goremedim ben kizlar,
Yalniz LOCA'nin lafina cevap vermek istiyorum.
Yani sadece guzel kizlara tecavuz edilmeye calisilmiyor ki,
bunu yapmak isteyen kizi zaten psikopat'in onde gideni kari kiz olsun da
kim olursa olsun fark etmez. Ipeg'e kim saldiriyor ki?

canım tabiki sadece güzel kızlara saldırmıyorlar.ama abartmışlar onu söylemek istedim çekici olmayan bir kıza 2.kezde tecavüz edilmeye kalkışılmazki bu senaristler 3. yü bile yaparkaydirigubbakcemile3

ilerki bölümlerde şenerde tecavüze kalkışır..bunu duyan barış bu ne leyyn,herkesin canı canda benimki patlıcanmı der oda listeye eklenir...
abarttılar iyice..
ay o yasin zaten ne uyuz yaa.
nuray gibi bi kızla karşılaşsam(ben zaten öyle bi insanla aynı evde yaşamam)yolarım onu..ağız burun birbirine girer,,terbiyesz uyumsuz kız..
varmı acba gerçekten böyleleri..

dizi kaldırılıyor mu?.. haydaaaa....
Ben bu bölümde taciz haricinde her bir dakikasına bayıldım. Hayatın ne kadar zor olduğunu, kızların nasıl burunlarının sürttüğünü göstermelerini çok beğendim. Biterse dizi üzülürüm.

ya arkadaslar özgürün sacina bayiliorum yaa nasil yapildigina dair fikri olan varmi ??

Back
X