• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melekler Korusun Show Tv

dizi son demlerinde sanırsam. ne tuhaf tuhaf şeyler olmaya başladı.. :umursamaz:

özgür ve barış ne itici geldi bana öyle duşta saçma hareketler falan bilmiyorumkismile
ne yapmaya çalışıyolar acaba.. :roflol:

Ne duşu yav? kafamçokkarıştı izleyemiyorumn ben fragmanı ikisinin duşta işi ne? :1shok:

Ne duşu yav? kafamçokkarıştı izleyemiyorumn ben fragmanı ikisinin duşta işi ne? :1shok:

özgür üzgün üzgün oturuyo duşakabinin içinde galiba..( giyinikler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)
Barışa kendim için hiçbişey yapmadım diyo.Barış'ta şimdi yapmak istermisin diyo.
birbirlerini ıslatıyolar saçma sapan.. :roflol:

özgür üzgün üzgün oturuyo duşakabinin içinde galiba..( giyinikler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)
Barışa kendim için hiçbişey yapmadım diyo.Barış'ta şimdi yapmak istermisin diyo.

demekki kendi için yapabileceği en mühim şey
duş kabinde barış tarafından ıslatılmakmışşş
:ecrin_bebek:

İpekböcüğü yakında derdim vara konu açar.
Eski sevgilim en yakın dostumla duşta şakalaşmış, beni aldatmış sayılıyor mu :roflol:

eeeyyggggg... böyle söyleyince olay daha iğrenç gözüktü gözüme he :roflol: kaydirigubbakcemile3

Eylule bak Ferhunde'yi de gecti (Yaprak dokumu)

Bu sefer Merte de kotuluk yapmaya basladi..

Erkan sanki bulunmaz hint kumasi, birakmadi bi turlu yakasini

Gurursuz kadin :kızgın:

ya bence o arabadakı öpüşme sahnesını erkan ruyasında goruyordur ,yok artık derım bu da olursa

ya bence o arabadakı öpüşme sahnesını erkan ruyasında goruyordur ,yok artık derım bu da olursa

umarım öyledirboshayallersmile..erkandan soğumuşdum şimdi esinede gıcık olmak istemiyorum ..
görüntü çok kötüydü çünkü..üstelik ikiside evli
.

dizilerde sabıttı artık
kim kimle sevgili
kim kimle evli
ve arkadaş anlayamıyorum
herkes takas yapıp duruyor
MELEKLER TAKASTAN KORUSUN

ya şu diziyi izliyorumda bence erkanla eylül tam tencere kapak:)) çünkü ikiside gıcık:oklava:

hatta geçen ilk bölümlerine rastladım esinde az gıcık değildi eskiden unutmuşuz şimdi mağdur durumda olunca:oklava:

eylul cadisini seytan diyor git sacini basini yol gel :oklava:

eylülle bende gıcık oluyorum sanki rol yapmıyoda gerçektede kıl gibi :tomato:

aynen yaa kanim hic isinmiyor ona esinin yerinde olsam coktan defterini durmustum cok sabredio... hem masali bir aara kucagina aldiya gecen hafta esin suratina vurdu icimin yaglari eridi valla:D

hemen geliyim valla :D/ zatee icimde bole birisini yolma istegi var hic cekinmem :D

hımmmm formundasın galiba hazır eline alıyon hepsini sıradan geçir :oklava:

valla hic gozlerinin yasina bakmam hincimi almam lazim:)//// nie bole oldum onuda anlamiom hee simcik :)//// eylul cadisi bizede bulastirdi negatifligini.
":D

sinsi cadı ne olacak kötükedihüso bakışlarından kıl oluyorum kıl

ipek böcüğüde kendi havalarında saf saf çabalayıp duruyo...

Back
X