- 4 Ocak 2008
- 6.524
- 13
- 683
bencedeeee hihoyyyt hihoyyyt
ee bencedeeee delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencedeeee hihoyyyt hihoyyyt
evetttttt harikaaa delikafadulden delikafadulden delikafadulden
reklamlardan sonra sonunda noldu izleyemedim benn

melek teyze bu durumdan habersiz kızı için çok üzülüyor..:çok üzgünüm:süt nine ipek'i okula götürmesi için barış'tan yardım istedi..barış'la ipek birlikte okula gittiler..yolda konuşuyorlardı ve barış ipek'in hasta olmadığını bu pinokyo'luğunu neden yaptığını sordu..sonrada barış ipek'in yaptığı bu numaranın bir benzerini daha 15 yaşındayken babasına yaptığını..babasının ona gereksiz yere tavır aldı diye sağlam bacağını alçıya aldırdığını anlattı..ipek çizmeyi iyice aştı ve ateşi çıksın diye tebeşir tozu yemeye başladı.. tamda bu esnada mualla'ya yakalandı..mualla;''annemler okulun tozunu yut derken,bunu söylemiyorlar ki,oku adam ol demek istiyorlar''dedi..kaydirigubbakcemile3bu mualla da alem kız vesselam..tam ipek'e kızıcam
bir sözüyle yüzümde tebessüm oluşturuyor bu mualla..kaydirigubbakcemile3tebeşir tozu işe yaradı ipek'in ateşi 40 a çıktı..:1shok:melek teyze hemen ipeği ılık duşa soktu ve ipek iyileşti ve muradına da erdi..annesiyle beraber geceyi koyun koyuna yatarak geçirdiler ve küçükken dinlediği ninniyi yine annesinden dinledi..:ecrin_bebek:sabahta annesi tarafından ''ipek'im,kızım,nazım,yıldızım''diye uyandırıldı..:CüvCüv: işte o büyük an;melek teyze yatağın altındaki tebeşirleri buldu ve kendisine oynanan oyundan ötürü ipek'e çok kızdı..ablasıda ölmeden önce böyle ateşler içerisinde yandığı için çok korktuğunu ve kabuk bağlamış yarasını kanattığı için ipek'e çok kızdı..
bu ana kızın arasını süt nine yaptı.. girdi ikisinin arasına önce melek teyzeyle konuştu;''bunlar hata yapacak,biz affedeceğiz,bunlar yaralanacak,biz saracağız,sonra büyüyecekler ana olacaklar,bizden gördüklerini yavrularına uygulayacaklar'' sonra ipek'e döndü ve ''ne yapıyorsan toyluğundan yapıyorsun'' dedi..süt nine yaptın yine büyüklüğünü,ipek'e hayatı boyunca unutamayacağı bir ders verdin..seviyorum seni süt nine..Şenizfatma ablacım; benim için çok güzel dilekler de bulunmuşsun...çok teşekkür ederim...:1hug:çok teşekkürler semuşum...bu hafta izleyememiştim ama izlemiş gibi oldum...ne güzel anlatıyorsun...sağol canım...
senide her daim melekler korusun ve kollasın ...iyi geceler...:1hug:
semuş'cum; bu hafta izleyememiştimÇok teşekkür ederim sana, sayende izlemiş kadar oldum ŞenizŞeniz