galiba benim b sevgilim oluo dedi yaaa sevili olcaklar heralde haftayahihoyyyt kaydirigubbakcemile2
ama o kıza da yazık ya... keşke başka kız olsaydı...
barış ilk defa yanlış yaptı ... hain barış :mymeka:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
galiba benim b sevgilim oluo dedi yaaa sevili olcaklar heralde haftayahihoyyyt kaydirigubbakcemile2
ama o kıza da yazık ya... keşke başka kız olsaydı...
barış ilk defa yanlış yaptı ... hain barış :mymeka:
ya baris beni gercekten hayal kirikligina ugratti
ne cabuk öyle sevgili oldu bunlar ya .... cok sacma idi
bence de ya ne öle...
başbaşa bişiler içelim diyor... kız soruyor nasıl yani çıkmak gibi mi ; sevgili gibi mi..
allam ya 3 yaşındaki çocuklar sorar böyle...
sonra da kalkıp elele gidiyorlar... cidden saçmaydı... :1no2:
eylülle erkanın arasında ne olduda ayrıldılar bilmiyorum ama bence erkan içten içe hala eylülü seviyor..esin çok uyuz çok fevri davranıyor herzaman sonra özür diliyor hiç olgunlaşmamış..eylülle çok eğleniyorlarmış,çok şey paylaşmışlar.esinle kavga etmekten bişey paylaşamıyorlar..
eylülle erkanın arasında ne olduda ayrıldılar bilmiyorum ama bence erkan içten içe hala eylülü seviyor..esin çok uyuz çok fevri davranıyor herzaman sonra özür diliyor hiç olgunlaşmamış..eylülle çok eğleniyorlarmış,çok şey paylaşmışlar.esinle kavga etmekten bişey paylaşamıyorlar..
Aynen katılıyorum artı Esin'i hiç sevmiyorum, çok sinsi..
özgür'le konuşan esin;eylül'den çok tatlı kız diye bahsedince özgür;ben pek haz etmedim dedi..bende hiç sevmedim bu eylül hocayı, erkan hocayı yeniden elde edebilmek için elinden geleni yapacak ve yapmayada başladı zaten..erkan hoca'yı bu kadar çok seviyordun o zaman nediye zamanında tercihini erkan'ın sevgisi yönünde değilde,fransız devlet tiyatrosu oyuncusu olma yönünde kullandın esin hanım?..şimdi neden yeniden erkan'ın hayatına girmeye çalışıyorsun.. en azından özgür anladı eylül'ün nasıl biri olduğunu ama esin anlamadı:1no2:teşekkür ederim tubaŞenizsemuş yaw destan yazmışsın canım.....
diziyi tekrar izlemiş kadar oldummm tbr
kız malibu sende her diziyi takip edion maşallah. delikafadulden
nerden bilion dersen hangi dizinin topiği açsam ordasın
gerçi bu demek oluyoki bende bayağı bi dizi takip ediyomuşum :roflol: :roflol: