Kızlar uzun bir süredir internete giremiyorum, başıma öyle şeyler geldi ki...En son üçüzlerime hamile olduğumu duyurmuştum sizlere, 3 kese görünüyordu. Geçen Pazar birdenbire çok şiddetli kanamam başladı
( Sanki idrarımı yaparmış gibi kan akıyordu! Dünya başıma yıkılmıştı,bebişlerimi kaybettiğimi düşündüm...Hemen acile kaldırıldım. Bu arada öyle mide bulantılarım vardı ki Allah kimseye yaşatmasın...Doktor ultrasyonla baktığında 2 kese göründüğünü söyledi...Üçüncüsü için ya kan pıhtısıydı ya da biyolojik gebelik oldu dedi. Kanamam devam etti. O akşam tekrar acile kaldırıldım. Mide bulantıları dayanılmaz haldeydi...Üstüne birde kanama ve ayak sancıları...Ayakta duramıyordum
( Bir taraftan bebeklerimi kaybetme korkusu... Zaten daha önce düşük tehtidim olduğunu belirtmiştim burda. Doktor sürekli yatacaksın dedi, çok nazlı bir gebelik olacağa benziyor, bebeklerin düşmeye çalışıyor dedi...Daha sonra aynı şikayetlerden 3 kere daha acile kaldırıldım...Bir haftadır da serumlarla besleniyorum bir lokma ağzıma bir şey gitmedi... İki gündür biraz iyiyim çok şükür. Dün kontrolüm vardı ve meleklerimin kalp atışlarını dinledim...O kadar güzel bir duygu ki ama hala sevinemiyorum:çok üzgünüm: Rahim içinde bebeklerimin altında kanamam varmış...Doktorum öyle telaş etmedi, susuz kaldığımı, bunun sebep olabileceğini söyledi. İğnelerimin iyi geleceğini de... Hala lekelenmelerim devam ediyor, yataktan kalkmıyorum. 15gün sonraya çağırdı,nasıl geçecek bilmiyorum...Bu arada da rahmimde ağrılarım var
( bu normal mi kızlar? Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın,sonumuzu da hayır eylesin... Çok korkuyorum... Hamile olunca da iş bitmiyormuş bunu çok iyi anladım...