Meleklerimin Kalp Atışlarını Duydum, Şükürler Olsun :)))

ANASTASYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
169
14
96
40
İstanbul
Kızlar uzun bir süredir internete giremiyorum, başıma öyle şeyler geldi ki...En son üçüzlerime hamile olduğumu duyurmuştum sizlere, 3 kese görünüyordu. Geçen Pazar birdenbire çok şiddetli kanamam başladı:(( Sanki idrarımı yaparmış gibi kan akıyordu! Dünya başıma yıkılmıştı,bebişlerimi kaybettiğimi düşündüm...Hemen acile kaldırıldım. Bu arada öyle mide bulantılarım vardı ki Allah kimseye yaşatmasın...Doktor ultrasyonla baktığında 2 kese göründüğünü söyledi...Üçüncüsü için ya kan pıhtısıydı ya da biyolojik gebelik oldu dedi. Kanamam devam etti. O akşam tekrar acile kaldırıldım. Mide bulantıları dayanılmaz haldeydi...Üstüne birde kanama ve ayak sancıları...Ayakta duramıyordum:(( Bir taraftan bebeklerimi kaybetme korkusu... Zaten daha önce düşük tehtidim olduğunu belirtmiştim burda. Doktor sürekli yatacaksın dedi, çok nazlı bir gebelik olacağa benziyor, bebeklerin düşmeye çalışıyor dedi...Daha sonra aynı şikayetlerden 3 kere daha acile kaldırıldım...Bir haftadır da serumlarla besleniyorum bir lokma ağzıma bir şey gitmedi... İki gündür biraz iyiyim çok şükür. Dün kontrolüm vardı ve meleklerimin kalp atışlarını dinledim...O kadar güzel bir duygu ki ama hala sevinemiyorum:çok üzgünüm: Rahim içinde bebeklerimin altında kanamam varmış...Doktorum öyle telaş etmedi, susuz kaldığımı, bunun sebep olabileceğini söyledi. İğnelerimin iyi geleceğini de... Hala lekelenmelerim devam ediyor, yataktan kalkmıyorum. 15gün sonraya çağırdı,nasıl geçecek bilmiyorum...Bu arada da rahmimde ağrılarım var:(( bu normal mi kızlar? Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın,sonumuzu da hayır eylesin... Çok korkuyorum... Hamile olunca da iş bitmiyormuş bunu çok iyi anladım...

Kızlar uzun bir süredir internete giremiyorum, başıma öyle şeyler geldi ki...En son üçüzlerime hamile olduğumu duyurmuştum sizlere, 3 kese görünüyordu. Geçen Pazar birdenbire çok şiddetli kanamam başladı:(( Sanki idrarımı yaparmış gibi kan akıyordu! Dünya başıma yıkılmıştı,bebişlerimi kaybettiğimi düşündüm...Hemen acile kaldırıldım. Bu arada öyle mide bulantılarım vardı ki Allah kimseye yaşatmasın...Doktor ultrasyonla baktığında 2 kese göründüğünü söyledi...Üçüncüsü için ya kan pıhtısıydı ya da biyolojik gebelik oldu dedi. Kanamam devam etti. O akşam tekrar acile kaldırıldım. Mide bulantıları dayanılmaz haldeydi...Üstüne birde kanama ve ayak sancıları...Ayakta duramıyordum:(( Bir taraftan bebeklerimi kaybetme korkusu... Zaten daha önce düşük tehtidim olduğunu belirtmiştim burda. Doktor sürekli yatacaksın dedi, çok nazlı bir gebelik olacağa benziyor, bebeklerin düşmeye çalışıyor dedi...Daha sonra aynı şikayetlerden 3 kere daha acile kaldırıldım...Bir haftadır da serumlarla besleniyorum bir lokma ağzıma bir şey gitmedi... İki gündür biraz iyiyim çok şükür. Dün kontrolüm vardı ve meleklerimin kalp atışlarını dinledim...O kadar güzel bir duygu ki ama hala sevinemiyorum:çok üzgünüm: Rahim içinde bebeklerimin altında kanamam varmış...Doktorum öyle telaş etmedi, susuz kaldığımı, bunun sebep olabileceğini söyledi. İğnelerimin iyi geleceğini de... Hala lekelenmelerim devam ediyor, yataktan kalkmıyorum. 15gün sonraya çağırdı,nasıl geçecek bilmiyorum...Bu arada da rahmimde ağrılarım var:(( bu normal mi kızlar? Allahım bu mutluluğu herkese yaşatsın,sonumuzu da hayır eylesin... Çok korkuyorum... Hamile olunca da iş bitmiyormuş bunu çok iyi anladım...

canım çok geçmiş olsun sanaa.s.a.s. umarık yakın zamanda süzelirsin o rahim ağrıları karın ağrıları bendede var daha doğrusu bütün hamilelerde var rahim büyümerye başladığı için oluyor haftta benim karnımın içi bile acıyor ama şükür kanamam yok bende pazartesi günü dinleyeceğim kalp atışlarını benimde 2 tane kese görünüyor inlşallah bende duyucam hayırlısıyla Allah kucağımıza almayıhihoyyythihoyyyt nasip etsin ama yaa bende heyecanlandım şimdi :CüvCüv:

canım çok geçmiş olsun allah tamamına erdirsin kucağına aldığın günleride görürsün inşallah...

maşallah umarım herşey yolunda gider kalp atışlarını duyduğuna göre sorun yok demektir önemli olan bu arkadaşım dert etme ben de hiç bulantım yok diye üzülüyordum ama çok şükür kalbinin nasıl attığını duydum bu muhteşem duyduyu allah ım herkese yaşatsın inşallah.

canım çok geçmiş olsun hiç stres yapmadan dinlenmeye çalış ağrılarının olması çok normal bendede oldu allah herşeyin hayırlısını versin hakkında

anastasya senden haber aldığıma çok sevindim bebklerinin kalp atışlarını duyduğuna çok sevindim ama progesteron kullanmalısın ben de başlamıştım malesef bebeğimin kalp atışları durmuş bende de tuhaf bir sorun çıktı yarım rahimliymişim bebeklerin tutundukları alanın geniş olması lazımmış yoksa beslenemiyormuş anlayacağın bi hayli metanetli olmaya çalışıyoruz Allahtan dilerim ki çocukların çok sağlıkllı olsun lütfen kendine iyi bak moralini temiz tut Allah sizinle olsun .

Canım kendine çok dikkat et,bol sıvı al annesi..Atlatıcaz bu günleri inşallah :nazar:

Kızlar bugün yine çok kötüyüm mide bulantısından ne bir şey yiyebiliyorum ne yataktan kalkabiliyorum :(( zaten öyle bir şey ki psikoloji falan kalmadı bende... arasıra ağlama krizlerim tutuyor sürekli korkuyorum meleklerime sevinemiyorum hala... sanki hayatla tüm bağım koptu... dayanamayacak gibi hissediyorum kendimi sanki başaramayacağım:((( diyeceksiniz ki yatıp kalkıp şükretmen gerekirken sen ne diyorsun... ben de biliyorum ama başaramıyorum yüzüm bir an gülmüyor :(( napıcam kızlar ben böyle... Of Allahım yardım et...

sealm

herşeyden önce geçmiş olsun.Bende uzun zamandır giremiyorum.Sanırım doğal yoldan kesenin biri kendini iptal etmiş , onun yaşattığı bir kanaman var.Ne yapacağım diyorsun canım yapabileceğin bir tek şey var yatman , sakin olman ve sabırla bekleyişine devam etmen .Kanamalı hastalar oluyor, bu dönemde ağrı ve mide bulantısı felaket bende yaşadım.Kanama geçirdim daha doğrusu lekelenme olmuştu, akıcı az oldu oda bir bebeğimin dr mudalesi ile iptal ettirmeye çalışılmış fakat bebeğim hayatına devam etti.İkinci kez başka bir bebekte bunu yaşamak zoronda kaldım.İlk bebek hala hayatta bana inşallah gelecek.Kısacası dr bir yere kadar müdale edebiliyor.Alın yazımızda olacakları kaderimizi değiştirrmek bu anlamada olmuyor.Beklemek ve sabırla iyiyi unmak tek çare bu. Bebeklerde seni tartıyor aslında şimdi.

Pes etme, ama temkinli yaklaş bebekleri sevemiyorsun bende evet bende sevinemedim sevemedim içimde atan kalpleri, o korku hep var hepte olacak galiba ,ama içimde kıpırdandıkça içimden sevgi selleri akıyor .Zamanı gelince sende yaşayacaksın.Kanama için yapabileceğin ilaçları zamanında alman su her zaman önemli, iğne verecektir dr un .düzenli vurulmaya bak.Vermedi ise iste .

Umarım herşey gönlünce olur bu alın yazında da bebeklerine kavuşman vardır.Sağlıkla inşallah .

cnm ınsallah hersey cok guzel olucak ucuzlerde hep bunu duyuyorum buara bırı hep dusuyor ama ıkı tanesı saglıklı doguyor ınsallah senınde oyle olacak neler yasadıgını cok ıyı anlıyorum cumartesı gunumu aynen anlattıgın gıbı gecırdım cok kotu bır mıde bulantısı kusma ve bacak kasık krampları oldugumu sandım resmen dusuk megersem nekadar zormus agrı kesıcı ıctım fayda etmedı bile
benım 1 embrıyoydu dusuk dıyınce doktor baska kalan bebısım bıle yoktu.
allaha sukur senın ıkı tane bebısın var sakın ol aglıyarak kendını kasma rahat rahat dınlen yatakta
bende cok agladım olanı degıstırmıyor
kalp atısları duyulan bebısler ıcın doktorlar daha saglamda dıyorlarmıs korkma ınsallah hersey guzel olacak

destekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar şuan yazdıklarınızı okurken bile ağlıyorum ben bu psikolojiyi nasıl düzeltirim bilmiyorum gerçekten çok kötüyüm bebeklerime zarar vermekten korkuyorum...psikolojik destek alsam nasıl olur acaba? ama nasıl ilaç kullanabilirim ki...

geçmiş olsun . minişler inşallah nazlı oldukları kadar inatçı da olurlar , hep böyle inatla tutunmaya ve gelişmeye devam ederler :Saruboceq: :nazar:

slm anastasya geçmiş olsuna.s. bol bol dinlen yat uzan bol bol sıvı al canım meleklerin sana sımsıkı tutunmuşlardır bak negüzel kalp atışlarınıda duymuşsun iyi düşün canım stres yapma moralini bozmamaya çalış iyi düşün herzaman :Saruboceq: seninle

canim benim anne olmak cook zor inanki drtleri hic bitmiyor ama dunyanin en guzel varliklari rabbim herkese anne olma duygusunu yasatsin ins bu yuzden sabirli ol cnm yat dinlen rabbim sana onlari nasip etmisse gelicekler rabbime sigin hakkinda hayirlisi neyse o olsun rabbim gonlune gore versin

Back
X