arkadaşlar lütfen benide listeye ekleyin,bende bebek istiyorum ama Rabbim nasip etmedi daha..Ben de okurum ezbere biliyorum bu duayı,benim içinde okurmuyuz birlikte?bende sizin için eksiksiz okurum,elimden geleni yaparım,nasıl hazırlıyorsunuz listeleri?bana bilgi verirmisiniz arkadaşlar;?dualarımız kabul olsun inşallah...
merhaba canım hoşgeldin aramıza...
fiyonkcumun yazdığı gibi 2 günde bi arkadaşın tefriciyesini tamamlıyoruz...
sırayla herkese okunuyor ki zaten yarıdan fazlanınki okundu...
sıra sana gelince senin içinde okunacak...
bu akşam 9 da yeni listeyi ekliycem payına düşen duayı ona göre okursun artık...
canım; iyi akşamlar.. ben yarın bi eğitim için il dışına çıkıyorum.. Pazartesi gününe kadar...
Orada net imkanım olur mu bilmiyorum.. :26::26:
ben şimdiden sana haber vermek istedim..
Allah'ın izniyle YANDEV ve AYSE035 arkadaşlarımızın tefriciyelerini kendi günlerinde eksiksiz okurum..
sen listelere "OKUDU" olarak yazabilirsin canım..
ama sanırım bu akşam da listeye eklenecekler var.. okuyacağımız sayı da değişecek haliyle..
ben Yandev'in tefriciyelerini bu akşam listede belirteceğin sayıya göre okurum..
umarım sıra Ayse035'e geldiğinde sayı değişmemiş olur.. :26::26:
dönünce görüşmek üzere...
hoppppp yennı lısttee gellıyyyooo
valaaaa cok heycanlıyıımmm pusuya yatmıs beklıyorummmmcanım bu ne heyecannnnnnnnnnn
suana kadar yanlıs saymadıysam 23 kısıye okumusuz ve 16 kısı kaldı 2 gunden hesaplarsak hemen hemen 1 ay daha devam edecek eee daha sonra ne olacakkk pekııı
olur bana uyarr zaten daha varrr bıtmesıne vallah ben cok mennunm guzel bırsekılde ılerlıyyo cok sukurrr rabbım kabul etsınn herkesten allah razı olsunncanım yine devam ederiz dualarımıza...
ya başka dua okuruz yada yine tefriciyiye okuruz sonra karar veririz buna...
duadan zarar gelmez uygun olduğumuz sürece devam ederiz...
rabbim kabul eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?