- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
yaseminsezanın tefriciyelerini okudum,Allah kabul etsin...bugün çok ağladım kızlar,adet oldum,suya düştüm yine...Bazı insanlar nekadar şanslı,bunun için hiç uğraşmadan bebişleri oluyor,beldi dua bile etmiyorlar,biz çok dua ediyoruz,acaba biyerde hatamı yapıyorum kızlar ,geçmişteki günahlarımın bedelimi acaba,yoksa sadece Allah bizi sevdiği için imtihanmı yapıyor,hangisi bilmiyorum..Ama tek desteğim dualar,sadece dua ile huzur buluyorum,olmazssada hayır vardır diye düşünmeye çalışıyorum,ama bazı kişilerin 10 tane çocuğu oluyor,nasıl oluyo acaba,onlar çokmu günahsız diye aklımada geliyo,kızlar ben kötüyüm biraz,aslında bunları hepimiz için düşünüyorum,sadece kendim için değil,hepimizin tattığı duygu aynı çünkü...Yalnış şeyler mi geliyor aklıma ,yanlış mı dua ediyorum,beynimin içi dolup taşıyor,suçlu hissediyorum bazen ..birşey eksik sanki o yüzden olmuyor ve ben bu eksiği arıyorum tamamlamak için ,geçmişteki bir günaha tövbemi,yada birine kötülükmü ettim bilemedim,cevap arıyorum bulamıyorum..Rabbim'e sığınıyorum..
Sakın ve sakın böyle düşünme ALLAH korusun acabaları dusundukce aklını oynatırsın tabıkı ınanclı ınsanlarız tevekkeltu teala hersey allahtan kendını sorgulaman bıryerde guzel ama neden baskaları degılde ben dersen o kötü işte rabbım sevdıgı kuluna sıkıntı dert verırmıs bakarmıs kulum bunce sıkıntının arasında benı ne kadar zıkredıyor dıye imtihan dunyasındayız İNŞALLAH başarıyla gecerız ben basıma gelenı kısa olarak yazmak ıstıyorum ve ondan bırseyler cıkartırsan kendını daha ıyı hıssedersın canım...