arkadaslar ismim aylin salı gunu aşılamam yapılacak bana da salavat-u tefriciye okurken yardım eder mısınız bugün başlayacağım
canım senin içinde salı gününe kadar 100 tane okurum tedavin hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ismim aylin salı gunu aşılamam yapılacak bana da salavat-u tefriciye okurken yardım eder mısınız bugün başlayacağım
teşekkğr ederim umarım rabiim dualarımızı kabul eylercanım senin içinde salı gününe kadar 100 tane okurum tedavin hayırlı olsun
arkadaşlar bana yardım edecek yok mu aramızda paylaşsak olmaz mı yoksa tek başıma yetiştiremem
Selam kızlar
hastaneden geliyorum genetik test sonuçlarımız çıktı . Kromozomlarda bir sorun yok ama bende ileri derecede kan pıhtılaşması varmış . ailemde kalp ve damar hastalığı çok vardı ama kendimde olabileceğini hiç düşünmedim . en kısa zamanda bir doktora görünmemi ve günde 1 tane asprin içmemi söyledi . Gebelik olursa da öğrenir öğrenmez doktora gidip durumumu anlatmamı söyledi .
bu tanıya göre doktorum kan sulandırıcı iğneyi kes demişti kalanlar bittikten sonra ben 1 hafta daha kullanıp bittikten sonra kullanmamıştım sonraki hafta da zaten bebeğin kalbi durdu . kızıyorum şimdi hem kendime hem de doktoruma . bana ne sebeble o iğneyi verdin ve ne sebeple iğneyi kestin . madem böyle bir risk var pıhtılaşma varsa bebek ölüyor nasıl buna bakmadan ezbere tamam artık kullanma dersin . Dünyanın parasını alıyorlar bizden basit bir testi istemedi(( Offfffffffffffffffffffffffff sinirden çatlayabilirim ve artık çokkkk yoruldum
((
canim teimiz ciktigina cok sevindim.ama ote yandanda uzuldum.boyle yanlislik yapmiyolarmi valla insani cildirtiyorlar.okadar ugrasiyoruz umut bagliyoruz sanki bakkaldan gidip gidip bebek aliyoruz gibi muameleleri oluyor.neyse tatlim sakin ol insallah bebeyin gelecek sanada
canım sen okuma istersen. başka ihtiyacı olan arkadaşlar varsa onlara oku. yada okuduysan söyle. şuan için ortalama 2000 tane eksiğimiz görünüyor..
bilgin olsun..
Selam kızlar
hastaneden geliyorum genetik test sonuçlarımız çıktı . Kromozomlarda bir sorun yok ama bende ileri derecede kan pıhtılaşması varmış . ailemde kalp ve damar hastalığı çok vardı ama kendimde olabileceğini hiç düşünmedim . en kısa zamanda bir doktora görünmemi ve günde 1 tane asprin içmemi söyledi . Gebelik olursa da öğrenir öğrenmez doktora gidip durumumu anlatmamı söyledi .
bu tanıya göre doktorum kan sulandırıcı iğneyi kes demişti kalanlar bittikten sonra ben 1 hafta daha kullanıp bittikten sonra kullanmamıştım sonraki hafta da zaten bebeğin kalbi durdu . kızıyorum şimdi hem kendime hem de doktoruma . bana ne sebeble o iğneyi verdin ve ne sebeple iğneyi kestin . madem böyle bir risk var pıhtılaşma varsa bebek ölüyor nasıl buna bakmadan ezbere tamam artık kullanma dersin . Dünyanın parasını alıyorlar bizden basit bir testi istemedi(( Offfffffffffffffffffffffffff sinirden çatlayabilirim ve artık çokkkk yoruldum
((
yaseminseza 100
Perlanore 100
su1838 250
rainsun 300
basak2569 200
cemrem29 500
ruveyda12 200
EsRa1982 250
1700
bende 100 tane kadar okudum.ezberlesem iyi olcak:S
hastamızın ismide LALE KURT
kızlar.. bukadar kafi artık ihtiyacı olan başka insanlara okursanız olmadı..
biz bi arkadaş aramızda yapmaya karar verdikk..
diğerinide diğer arkdaşım yada ben okuyarak tamamlarım inşALLAH
rabbim kabul etsin.. kat ve kat karşılıgı versin