Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

eceli arkadaşımızın tefriciyesini okudum canım
Allahım sağlıcakla bebeğine kavuştursun inşallah.

Nursencim merhaba ;
senin duanı okurken bir talihsizlik yaşadım . Telefonum bozuldu . okuduğum zaman ben not alıyordum telefona ama kaç adet not aldığımdan çok emin değilim .
canım ne olur kusura bakma . telefonu servisten aldım bugün ama bütün bilgilerim formatlandığı için silinmiş . bende okuduklarımdan emin olamadığım için muallakta kaldım .
nursen çok çok özür dilerim . hepinizden özür dilerim arkadaşlar . nurşencim ben sana kendim yeniden başlayıp okumak istiyorum eğer sende istersen .
kendimi nasıl affettiririm bilmiyorum benim yüzümden duan aksadı . o kadar okuyan arkadaşların hakkına girdim . gerçekten büyük vebal var üstümde .Nurşencim yeniden başlayarak okumak isterim ben kendim sana duayı eğer sende kabul edersen . Hakkınızı helal edin arkadaşlar böyle bir şey olduğuı için gerçekten çok üzgünüm (((

cnm ben duamı okudum
rabbim kabul etsin inş......

Arkadaslar, ben de tefriciye okuyabilirim. Nasıl bir sistemle okuyorsunuz bilmiyorum ama su anda bir arkadasım icin okuyorum, Çarşamba bitmiş olacak Allah'ın izniyle. O bitince de buradan kimin ihtiyacı varsaonun icin okuyabilirim. Sayiyla mı dagitiyosunuz, nasıl oluyor? Allah herkese şifa versin, isteyen herkese evlat nasip etsin ben de dahil inşallah.

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Sağnak sağnak rahmet yağsın yuvanıza,
Hergün RESULÜLLAH girsin rüyanıza,
Melekler AMİN desin dualarınıza,
Kalbinize nur,hanenize huzur,sofranıza bereket dolsun,
RABBİM YÜREGİNİZDEKİ DUALARI HAYIRLARA ÇEVİREREK TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN...
ALLAH hepinizden razı olsun....

Baharcım class arkadasımızın duasını okudum İNŞALLAH tez vakitte duaları hayırlısıyla kabul olsun...

baharcığım class arkadaşımızın tefriciyelerini okudum. Allah dualarını kabul etsin

canım class arkadaşımızın tefriciyelerini okudum...
Allah dualarını kabul etsin inşallah..

canım özelden bana mesajda atmışsın...
tatlım sıkma canını bi talihsizlik olmuş tel bozulunca silinmiş notların...
şimdi bence şöyle yapalım...
sen "25 tane + 33 tane" okuduğunu ama tam emin olamadığını söylemişsin...
sen hatırladığın kadarıyla duanı tamamla...
biz bu haliyle duamızı yapalım...
senin içine sinmeyeceğini biliyorum...
tekrar okumak istiyorsun...
bu dua tamamlanınca sen nursen için tekrar okumaya başla ama biz sana yardım ederiz hep beraber yine 2-3 güne bitiririz tek başına zorlanırsın...
senin bunu düşünmen yeter canım arkadaşım...
dediğim gibi hep beraber 2. kez tamamlarız 4444 e böylece seninde içine siner bizimde...

canım biz sırayla herkese okuyoruz...
zaten listeninde bitmesine az kaldı çoğu arkadaşa okuduk...
2 günde bi arkadaşın tefriciyesini tamamlıyoruz...
4444 tefriciyeyi kişi sayısına bölerek dağıtıyorum herkes payına düşeni okuyor...
çarşamba günü girip tekrar hatırlatırsın yeni listeye senide eklerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…