Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

okudum canım allah hayırlar versin amin

s.a uzunca süre nete gıremedım çok özür dılıorum tefrıcıye gurubunda ıdım doğalolarak sılındım okuyamadığım arkadaşlar ın hakkına gırmış oldum çok üzgunum okudum ama artık çok geç değil mi başkalarımı okudu benım yerıme özelden cwp yzma hakkım yok sevgılı bahar 85 bana cwp werırmısın

heyyyy yandew gozun aydin Allahim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin. normal yollami hamis kaldin?.hic tup yaptirdinmi?

cnm ben okudum Allah kabul etsin

Bende okudum cnmm .Allah kabul etsin..

yandew gözünaydın canım benim allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin insallah çok sevindim rabbim bekleyen herkese de bize de hayırlısıyla nasip etsin inş.

bende orda hamiş yazılmak istiyorum enkısa sürede :)))))) inş hepimiz yazılacağızzzz

heyyyy yandew gozun aydin Allahim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin. normal yollami hamis kaldin?.hic tup yaptirdinmi?

teşekkür ederim canım sağol darısı sizlere inşallah.evet normal yolla tüp bebek aşılama hiç denemedim.zaten dk hapı kullanıyordum bırakalı 2 sene oldu doktora gitmiştik ama ilacı bıraktıktan sonra biraz beklemem gerektiyini söylemişti.zaten her şeyimiz normaldi eşimle her hangi bir sorunumuz yoktu ALLAH nasip etti hayırlısı artık zaten 12 yaşında bir kızımız var bu 2 ci bebek birtane daha olsun istedik kızımızda çok istiyordu hep anne baba benim neden kardeşim yok diyordu çok şükür ALLAH nasip etti.

canım zuperz için okudum Allah kabul etsin.

canım çokkkk sevindim rabbim kucağına almayıda nasib etsin

bende çok sevindim canım hayırlısıyla kucağına al inşallah ben ilk bebeğin zannetmiştim maşallah ikinciymiş çok memnun oldum cidden

züperzin duasını okudum allah kabul etsin

okudum cnm ben RABBİM kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…