Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

canım ben siyah kuğunun tefriciyesini okudum allah kabul etsin amin

ben istanbulda değilim burdaki aktarlarda da var mıdır bilmiyorum. o maddeler diye başka bişi verirlerse diye çekiniyorum. sonuçta burda köklü aktar olayı yok

baharcıgım ben okudum rabbım kabul etsınn

hmtnzl'nin tefriciyesini okudum
Allahım tez zamanda evlatlarına kavuştursun.

Okunmuştur,Allah kabul etsin inşallah.Amin.

son durum bu şekilde .

canım bende izledim programı başından sonuna kadar hatta listeyi bende yazacaktım ama sen benden önce davrandın :)
ben bana kuzenimin yaptırdığı bir macun var onu kullanıyorum ama içeriğinden hiç haberim yok
Saracoğlu çok iddalı konuştu bu tarifi verirken gerçekten de benimde yapasım geldi :)
ama nasıl bulurum bilemedim .
Eminönünde aktarlarda varsa eğer satan bir yer şehir dışında yani istanbul dışında bulamayanlar olursa alıp kargo ile gönderebilirim özelden konuşursak .
ama ben sanırım önümüzdeki ay başlarım çünkü bende pko var ve saraçoğlu pko için tek çare soğan kürü diyor bugün ona başlayacağım .
inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll şifa olur herkese bu tarif .

aselcim bende 100 tane okurum demiştim ama yazmamışsın,okuyayımmı yoksa nasıl yapayım?sayı fazla olmasın?

canım sanırım seni atladım . okuyabilirsen çok sevinirim . üzerimde yük kaldı sanki aklımdan hiç çıkmıyor ama az kaldı bir gayret diyorum :)
okuduktan sonra haber verebilirsen sevinirim canım .

Teşekkürler , Allah bin kere razı olsun .

Canim o karisimi bulursan benide bilgilendirirmisin bu arada ben sogan kurunun rahim duvarini incelttigini duymustum o yuzden teredute girmistim yapip yapmamak konusunda ama bendede pco var sen nasil kullanacaksin banada yazarmisin

Son düzenleme:
slm kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin kızlar bende ayın 12 sinde dondurulmuş embriyo başlıyoruz muhtemelen 16 transfer olur ben hatim başladım ve son 4 cüz kaldı kızlar yardım edermisiniz okurmusunuz rica etsem 8-11-14-17 cüzler

canım benim hakkında hayırlısı inşallah
ben adetli olmasam inn yardımcı olurdum ama yardımcı olan akadaşlar çıkar mutlka
Allah gönlündekini versin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…