Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

hayır geçmişi okumuyorum sedece duaları takip ediyorum
bencede öylesi daha doğru....

canım okudum kusura bakmayın çok yoğunum okuyamadım diğer arkadaşların dualarını da okuyup haber vericem. hakkınızı helal edin. Allah kabul etsin. en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah arkadaşım.

arkadaslar bu lısteye sanırım ekleme yapmıyorsunuz artık.nasıl okuyorsunuz gundemı yüz küsür okuyorsunuz.lıstede eksık varsa katılabılırım

arkadaslar bu lısteye sanırım ekleme yapmıyorsunuz artık.nasıl okuyorsunuz gundemı yüz küsür okuyorsunuz.lıstede eksık varsa katılabılırım

arkadaşım burdaki listenin bitmesine 1 kişi kaldı ondan sonra başa dönp tekrardan okunacak herkese o zaman
yeni listeye katılabilirsin..bahar85 ilgileniyo listeyle o görür zatennnn seniiiii..
2 günde 1 kişiye okuyo ona göre paylaştırılıyo sayııııı

okudum canım Allah kabul etsin

sağanak için okudum Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

baharım meraba canım
ben sağanak için okudum
bu kez biraz geç oldu arkadaşım kusura bakmasın cenaze dolayısıyla müsait olamadım
Rabbim gönlündekini versin inşllah

Allah razı olsun canım..
benden senden haber bekliyordum..
bende okuyaym baharcım benim listemde son bulsun..
tefriciye okuayn tüm arkadaslarımdan Allah razı olsun..
beni çook mutlu ettiniz..
Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa kabul etsin..
sizde hayırlısıyla meleklerinize kavuşun inşAllah...

tamam o zaman haber beklıyorum bahar85 arkadastan.zaten dıger duada da beraberız bız baharla...

cnm duamı okudum rabbim arkadaşımızın muradını tez zamanda nasip etsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…